40 Yıl sonraki hanımefendilerimiz ay pardon ninelerimiz:)

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Dur bakayim monitöre biraz yaklasayim okuyamadim, ne yazdiniz kiz?
14.jpg

attachment.php
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Biraz daha yaklaş Sabriye! Yok Saliha... O da olmadı ya kız neydi bu üsttekinin adı sanı unuttum nikini de göremiyom ayol
meme.gif
konudan çıkamıyorum nereye basıyorduk çıkarın beni burdan
bfbfbf.jpg
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Ay koptum bu konuya niye devam etmemişiz ya:krizz:

40 yıl sonra @bitter_im @Teyzos

Torunlarını doktora gitme bahanesiyle "Sevabına 1 saatcik bakıver:gezme:" deyip Teyzos'a bırakan bitter_im okul arkadaşlarıyla Kıtırlar Partisi vermeye teşebbüs ederken hafiye Teyzoş'a yakalandı. Oklavasıyla kapıya dayanan Teyzos "Ulen ex gelin :cevapver:benden gençsin ama kulakların olmuş nanay madem benden gizli saklı bir halt edeceksin bari müziği sonuna kadar açma bu yaştayım senden iyi duyuyorum ayol :oklava:" demesi ve bitter_im'in buna karşılık "Parti değil kız arkadaş haftaya gidici bizde ona Allah gecinden versin demeye toplaştık :capkinbito:" demesi tüm mahallenin sokaklarında yankılandı. :kriz:

fdgfdg.jpg



(Konuya resim eklemek isterseniz kurallar dahilinde olmasına özen gösterin olur mu? Nette bazı yaşlı görsellerinde el hareketleri vs var aman diyeyim :cokkomik: )
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Allah gecinden versin toplaşması yaptıklarını hanımefendi içtiği limonatanın :capkinbito:doz aşımı sebebiyle düz duvarda Spiderman gibi 40 tur atarken bu olağandışı hadiseyi çok normal bir şeymiş gibi izleyen site sakinlerinden mügü'nün "Çıkmışken tavanın kenarındaki örümcek ağını da alıver:cay:" deyişindeki rahatlık bir yana
mügü.gif




İçeceğine düşen takma dişlerinin vedasını izleyen Çilekli Sakız'ın (Zamanında benimle çok uğraştıydı kulakları çın çın çınlasın :D) bunu kimsenin fark etmediğini sanması ayrı yana:islik:
çilk.gif



Gençliğinde verdiği 55 kilo ile çıtırlığını bu yaşında bile halen muhafaza eden sıladayım'ın da "Spor her yaşta gereklidir iyi yapıyor iki tur atar iner hiç ilişmeyin" deyip rujunu sürüp süslenmesi:ruj: ayrı şaşkınlık yarattı.
sıla.gif



Sitede meydana gelen ve tarafların atışmasıyla sonuçlanan bu hadisenin akibetini sorduğumuz nk83 ise üç maymunu oynayıp görmedim duymadım bilmiyorum dercesine "Sitede her birşey yolunda. Benim olduğum yerde hiçbir tartışma çıkmaz herkes de birbirini sever olayları çarpıtıp asparagas haberler yapmayın! Bunlar hep o Abdülrezzak Şenşakrak adındaki moruk muhabirinizin uydurmaları. Söyleyin o bunağa bizim gibi nezih insanlarla uğraşmasın alırım ayağımın altına!" diyerek çıktı işin içinden.
tumblr_e203f7efd7ca87c18e2b41dee3458859_7867203d_250.gif


Nk'nin mesajını ilettiğimiz Hanımefendi Magazin'in muhabiri Abdülrezzak'a hakkındaki suçlamalarla ilgili ne yapacağını sorduk

"nk... nk... nk... nk kimdi? nk kimdi nk kim?:Help:"

frtf.gif

Adamı da delirttik sonunda :krizz:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst