4 Mayıs 2014 Pazar, Nuray Sayarı günlük burç yorumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
gunluk-burc-yorumlari-4-mayis-2014-pazar-04-05-2014-nuray-sayari-gunluk-burc-yorumu.jpg




Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Koç Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Koç burcu günlük burç yorumları. Maddi bakımdan oldukça rahat hareket edebileceğiniz bu gün tüketime eğilim gösterebilirsiniz..Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidiyor. Kendinize uygun yatırımlar seçerek kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.Yay burcunda doğan Yeni Ayın etkisiyle kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği gözleniyor. Şimdiye kadar merak duymadığınız konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz.Bugün çevreyle iletişiminiz güçlü olabilir ve gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz .Beklenmedik masraflar sizi sıkıntıya sokabilir. Ortaklaşa çalışmalarda yer alıyorsanız başkalarının paralarından yararlanabilirsiniz.Aşk hayatınızın geleceğine yön vermeyi isteyip partnerinize karşı davranışınızı kontrol edin.aile içi gerginlikler yaratmamak için daha yumuşak hareket etmeniz gerekiyor. İş alanınızda kendinizi daha mutlu ve iyimser hissedeceksiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Boğa Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Boğa burcu günlük burç yorumları. Burcunuzdaki Ayın Uranüsle sert etkileşimi bu gün zaman zaman keskin yaklaşımlar göstermenize neden olabilir. Yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Bu gün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilirsiniz.İleriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilmedeki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir. Zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.İş hayatınızda amaç duyduğunuz ve sorumluluğun altından kalkabileceğiniz oranda başarınız da artacak. Çalışma konsantrasyonunuz çoğalacak.çevresel ilişkileriniz ve sosyal alanda özgürlük duygunuzla hareket etmeyi isteyeceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları İkizler Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar İkizler burcu günlük burç yorumları. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz.Bireysel çalışmalar bu gün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.Karşıt burcunuzda doğacak olan Yeni Ayın etkisiyle gün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konusunda iyimser olsanız da zorluk çekebilirsiniz.Meslek yaşantınızda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere uyumlu davranmaya dikkat edin.ilişkilerinizde titiz tutum içinde olarak ve bulunarak hareket edip sorunlu ilişkilerinizden arınacaksınız.aşk hayatınızda partnerinizle birlikte baharın keyfini çıkarmak için planlar yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Yengeç Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Yengeç burcu günlük burç yorumları. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.Yeni Ayın etkisyle kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Çalışma ortamınızda otoritelerin desteğini alabileceğiniz görülüyor.Balık'taki Ay'ın Jüpiter'le olumlu açısı çalışmalarınızda enerji verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor. Bugün telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün.Artan iş sorumluluklarınızdan asla korkmayın ev hayatınız ve ailevi ilişkilerinizle ilgili konularda olumlu etkiler devreye giriyor. aile içi dargınlıkları uzlaştırmak, dayanışmayı arttırmak açısından olumlu bir dönem.aşkta mutlu olmaya konsantreniz artacak.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Aslan Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Aslan burcu günlük burç yorumları. Bu gün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız..Fakat Uranüsün ve Ayın sert etkileşimi yanılma riskinizi arttırabilir.Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.Sevdiğinizle birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Birlikte gezi ve tatil hazırlıkları yapabilir ve çok eğlenebilirsiniz.Eşiniz ve ortağınızla aranızda ortak çalışmalarda sezgisel bir anlaşma olabilir. İşbirliklerinde çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoş kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz.Aşk hayatınızda ilişkiniz ve partnerinizle geleceğinizi güçlendireceksiniz.iş ve çalışmalarınızda önemli konuşmalar, anlaşmalar veya seyahatleri daha iyi denetlemeniz gerekecek.sağlıkta alerjik rahatsızlıklarınız söz konusu ise mutlaka bir doktor yardımı almalısınız.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Başak Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Başak burcu günlük burç yorumları. Bu gün Boğadaki Ayın açıları enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor.Yabancı ülkelere ve ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahatler planlayabilirsiniz. Eğitim konuları ağırlık kazanıyor.Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz ve kendinizle başbaşa kalmaktan zevk alabileceğiniz bir gündesiniz. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmanız iyi olacaktır.İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Dolunay, işbirliği ve ortaklık konularında dikkatli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Birçok işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size kazanç sağlayabilir.Sizi içsel karmaşaya düşmeniz yönünde etkileye bilir yapmanız gereken enerjinizi yüksek tutmak dua edebilir meditasyon yaparak,ta sizi rahatsız eden olumsuz duygulardan arına bilirsiniz iş ve çalışma ortamlarınızda sadece sakin olun.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Terazi Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Terazi burcu günlük burç yorumları. Bu gün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, eşinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kar elde edebileceğiniz görülüyor..Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Çevrenizle iletişiminizde artıyor.Çevrenizle işletişiminizin yoğun olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz.Zamanınızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.İş ve kariyer alanında elinizden daha önce çıkmış olan, kaçırmış olduğunuzu düşündüğünüz fırsat ve paraların size dönmesine konsantre olabilirsiniz.aşkta yalnızsanız yeni aşk fırsatlarına sadece izin verin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Akrep burcu günlük burç yorumları. Ayın durumu eşinizin ve ortağınızın desteğini bir çok konuda görebileceğinize işaret ediyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündemde.Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün.. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olamnıza yardımcı oluyor.Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Balık'daki Dolunay, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlılığınız aşkta gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Geçmişi düşünebileceğiniz yerlere yolculuk etmek isteyebilirsiniz.Duygusal hayatınızın da huzurluysanız değişimlere yönelmeyin.İş hayatınızda kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir ve başarılarınızı sosyal çevrenize kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.sağlıkta dişlerinizle ilgili ufak sorunlar olabilir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Yay Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Yay burcu günlük burç yorumları. Bu gün işlerinize ekstra özen gösterebileceğiniz görülüyor. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz.Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken , kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz.Yeni Ayın burcunuzda doğacağı bu gün kendinizle ilgili başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz... Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.Sezgilerinizin yoğun olabileceği ve telepatinizin artabileceği bir gün. Evinizde huzura ihtiyaç duyabilir ve sevdiklerinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Bugün eviniz için alışveriş etmek ve masraf yapmak hoşunuza gidebilir.Aşka odaklanıp ilişkinizin geleceğine ait hoş sürprizler planlayacaksınız.iş ortamınızda sizleri zorlayan, hatta risk oluşturan zorluklardan arınacak ve ilerlemeyi istediğiniz işlerde başarılı olacaksınız.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Oğlak Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Oğlak burcu günlük burç yorumları. Boğada bulunan Aydan çok rahat etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Eğlenceli toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Sevgi ve toplumsal yaşamda her zamankinden de başarılısınız.Yeni Ayın etkisiyle bilinçaltı dinamiklerinizin çok güçlü olabileceği bu gün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Balık burcunda bulunan Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor.İş ve sosyal olarak başarılı olarak hareket edebilir, yeni çevrelere ve arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Aşkta yapamadığınız işleri ve gerçekleştiremediğiniz dileklere odaklanacaksınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Kova Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Kova burcu günlük burç yorumları. Burcunuzdaki Uranüsün Ayla yaptığı sert etkileşim yaşadığınız yerle ilgili huzursuzlukları ortaya çıkartabilir. Aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Evinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilir ve ani kararlar alabilirsiniz.Çevrenizi etkilemekte çok başarılı olacağınız bu gün arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olmalısınız. Genel psikolojinizin meslek ve aile yaşantınızı da olumlu etkilemesi mümkün.Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi göstermelisiniz.İş ve kariyer yaşamınızda bilgi ve kültürel anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklardan yararlanabilir, evrensel konulara ve maneviyata ilgi duyup yoğunlaşabilir ve kendinizi ruhsal yükseltebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Balık Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Balık burcu günlük burç yorumları. Araştırmaya,öğrenmeye ve haberleşmeye çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Çıkabileceğiniz yolculuklarda bilgilerinizi arttırma fırsatları bulabilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.Meslek yaşantınızda gözönünde bulunmak isteyebileceğiniz hırslı bir çalışma günü sizi bekliyor. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir.İç dünyanızda bilemediğiniz bir coşku hissedebilir, beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, aşırılıklar ve çoşku duygusu yaşayabileceğinizi gösteriyor. Girişimleriniz konusunda cesaretlisiniz.Genel anlamda iş çevrenizle ilgili, size sunulan fırsatlara açık olmalı, birlikte çalıştığınız üstleriniz ve astlarınız ile iletişimlerinizi güçlendirmelisiniz. İş açısından son derece aktif olacaksınız.
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İkizler Burcu günlük burç Yorumu
Günlük burç Yorumları İkizler Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar İkizler burcu günlük burç yorumları. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz.Bireysel çalışmalar bu gün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.Karşıt burcunuzda doğacak olan Yeni Ayın etkisiyle gün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konusunda iyimser olsanız da zorluk çekebilirsiniz.Meslek yaşantınızda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere uyumlu davranmaya dikkat edin.ilişkilerinizde titiz tutum içinde olarak ve bulunarak hareket edip sorunlu ilişkilerinizden arınacaksınız.aşk hayatınızda partnerinizle birlikte baharın keyfini çıkarmak için planlar yapabilirsiniz.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Boğa Burcu günlük burç Yorumu
Günlük burç Yorumları Boğa Burcu 4 Mayıs 2014 Pazar Boğa burcu günlük burç yorumları. Burcunuzdaki Ayın Uranüsle sert etkileşimi bu gün zaman zaman keskin yaklaşımlar göstermenize neden olabilir. Yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Bu gün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilirsiniz.İleriyi düşünerek düzenlemeler ve planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilmedeki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlıyabilir. Zekanızı yatırım konularında kullanabilir ve emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.İş hayatınızda amaç duyduğunuz ve sorumluluğun altından kalkabileceğiniz oranda başarınız da artacak. Çalışma konsantrasyonunuz çoğalacak.çevresel ilişkileriniz ve sosyal alanda özgürlük duygunuzla hareket etmeyi isteyeceksiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst