28 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ve ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Koç’lar, aşkınıza sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Güneş Taşı

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü duygusal konularda yaşanan olumlu gelişmelerle yeniden hayatın keyfine vardığınız güzel ve keyifli bir güne işaret etmekte. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden, duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmamalısınız. Özel yaşamınızda aşk ve romantizm dolu özel bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Kaplan Gözü

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün sizleri yaşamın her alanında söz sahibi kılıyor. Arzu ve ideallerinizi ifade ederek savunmasını yapacak, kararlı tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirme konusunda başarılı olabileceksiniz. Kendinize güvenip yeteneklerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. Beklentileriniz istediğiniz anda gerçekleşmese de bu etki sizi ilerleyen zamanla birlikte çok farklı noktalara taşıyacaktır sizleri. Özel hayatınızda ise aşk tüm güzelliğiyle sizleri saracak. Beraberliğinde dış etkenlerin getirdiği problemleri yaşayanlar, bugün yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebilecek enerjilere sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı; ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor, doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, trafikte dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. “Acele işe şeytan karışır” atasözünden hareket ederek dikkatli davranın. İş hayatınızda haksızlıklara karşı hakkınızı arayacağınız bir gündesiniz. Fakat bunu yaparken sert tartışmaların merkezinde kalabilir, birden fazla insanın üzerinize gelmesi ile yaşayacağınız strese bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle problemler yaşıyorsanız bugün sessizliğe bürünün ve tartışmalardan uzak durun, eşiniz tartışma ortamı yaratsa bile! Bekar Yengeç’ler, sizler de arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara bağlı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaradana teslim oluyor, hayatıma açılan yeni kapıları sevgi ile karşılıyorum. Geçmişi dünde bırakıyor, anda kalmayı seçiyorum. Bendeki beni keşfediyor, teslimiyetin getirdiği mucizeleri şükürle deneyimliyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Ametist

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü genel hayatınızda istikrar sağlarken yakın çevrenizde yaşanan karmaşanın sizleri de zorlayacağına işaret ediyor. Dışardan gelen etkilerle zorlanacağınız bir gündesiniz. Mümkün mertebe buna sebep olan kişi ya da kişilerle ikili diyalog içine girmemeye özen gösterin. İş hayatınızda bugün alacağınız tekliflere sıcak bakmamalı, anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise devam eden ilişkinizde duygusal bağınızın artacağı ve birbirinizi çok daha iyi tamamlayacağınız zamanlardasınız. Bekar Aslan’lar, bugün tanıyacağınız yeni insanlardan biri kalbinizi çalabilir.

Günün Olumlaması: Siyahı yaşarken beyazı görmeyi seçiyorum. Beyaza giden yola adım atıyor, doğru seçimde bulunmanın faydalarını en yüce hali ile deneyimliyor, özüme sadık kalarak gelişebilmenin keyfini sürüyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Akuamarin

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün beklenmedik ödemeler yüzünden zorlanabileceğinize işaret etmekte. Bugün alım satımlar ve yatırımlar için uygun bir gün değildir. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın uyarılarını dikkate alın ve uyumlu davranın. Özel yaşamınızda ise arkadaşlık ilişkilerinizin güçlendiği, onlar arasında popülaritenizin yükseldiği bir gündesiniz. Gerçek dostlara sahip olmanın olumlu etkileri yaşamınıza kısa süre içinde yansıyacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır hayatınızda kimse yoksa yaşamınızı renklendirecek, sizi sevgisi ile sarıp yüzünüze gülücükler getirecek o özel insanla tanışabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gideceğim yönü içselliğim olarak belirliyor, ruhumu iyileştirerek güçlenmenin yüceliğinin farkındalığını yaşıyorum. Anı yaşıyor, anda öğreniyor, uyguluyor, hayatımın her safhasında başarıyı, mutluluğu ve zenginliği yaşıyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Zümrüt

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün önemli görüşme ve taleplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnancınız ve liderlik gücünüz başarılı olmanızı sağlayacaktır. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Terazi bayanlar, sizler de bugün kararlarınızı netleştirebilir, korkularınızı alt edebilir ve cesur davranıp size sıkıntı veren her şeyi yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Bekar Terazi’ler, uzun zaman önce sancılı bir şekilde biten beraberliğinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir, o dönemde yaşadığınız üzüntülerin ruhunuzda bıraktığı izlerle hırsla kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Dikkatli olun, hırs sadece karşınızdaki insanlara değil sizlere de zarar verecektir.

Günün Olumlaması: Nefsimi terbiye ediyor, hayatın akışı ile uyumlu yaşamayı seçiyorum. Kaygılarımı dünde bırakıp anın bana sunduğu güzellikleri görmeyi öğrenerek ve gelişerek yenilenmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Oniks

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, korkularınızı kontrol altına almanız ve takıntı halindeki davranışlarınızdan uzaklaşmanız için uyarıyor sizleri. Düşüncelerinizin gerçeğe dönüşmesini ve sizi zor durumda bırakmasını istemiyorsanız bunu yapmak için çabalamalısınız. Resmi dairelerde çalışan ya da dikkat gerektiren konularla ilgilenen Akrep’ler, yanlış anlaşılmalar ve yazım çizim gibi konularda gözünüzden kaçan eksiklikler üzüleceğiniz olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bu konularda yaptıklarınızı iki kez kontrol edin. Bekar Akrep’ler, eski sevgilinizden gelen bir haber, mesaj veya mail sizleri heyecanlandırsa da anlık kararlar alıp geri dönüş hayal kırıklıklarına sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Yaşadığım zorlukların üstesinden gelip ruhumun derinliklerinde var olan hazineyi keşfedebilmiş olmanın şükründeyim. Arınmanın hafifliğinde inancımın en güçlü demindeyim.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Carnelian

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün, çalışma hayatı olan Yay burçlarını yaşanacak değişim rüzgarına karşı temkinli davranmaları için uyarıyor. Bugün işinizle ilgili fikir ve önerilerde bulunmak için elinizi çabuk tutun, sabah saatlerinde bunları dile getirin. Günün ilerleyen saatlerinde yaşanacak değişim fikirlerinizi ifade edememiş olmanın pişmanlığını yaşatabilir sizlere. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınlarından kaynaklanan bir alacak verecek meselesi hukuki problemler yaşamasına sebep olabilir. Birbirinize destek vermeli, paniğe kapılmadan çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Yay’lar, bugün alacağınız güzel bir haber ya da teklif aşk hayatınızı hareketlendirebilir.

Günün Olumlaması: Sükutun gücü, yüreğimin sesini dinlememe yardımcı olurken kelimelerin doğru enerjisini kullanmayı öğrenirim. Yüreğimle konuşabilmenin şansı bana kapıları aralar, yenilikler ve zenginlikler yolumun üzerine sıralanır, ben de nasip olanı sevgi ile kabul eder, sıra sıra kapılardan aşkla geçmeye devam ederim.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, kas ağrılarınızı önemsemenizi ve bedeninizi çok fazla yormadan hareket etmenizin uygun olacağını işaret etmekte. Gün boyu ağrılarınız devam ederse beklemeden bir uzmana başvurmalı ve kendi kendinize iyileşmeyi beklememelisiniz. Çalışma hayatınızda oldukça tempolu bir gündesiniz. Zamanı iyi değerlendirmek için işlerinizi sabah saatlerinde planlarsanız gün sizin için daha verimli ve kolaylıkla geçecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin hoş bir sürprizi ile karşılaşabilir, aşkın gücünün her şeye yetebildiğini çok daha iyi kavrayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkı yüreğimle karşılıyor, işimi ve bana bahşedilmiş tüm yeteneklerimin hakkını vererek yapıyorum. Bolluğu, bereketi, şansı kolaylıkla kendime çekiyor ve isteklerime ulaşıyorum. Üretiyor, paylaşıyor, doğan her günle daha iyiye ve daha güzele kavuşuyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Lal

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü sizi zorlayan etkilerin devam ettiğine işaret ediyor ve seçimlerinizi tavırlarınızı daha adil, daha naif, bencilikten uzak bir şekilde belirlemenizin fazlasıyla belirleyici olacağı yönünde uyarıyor sizleri. Ben demek yerine biz diyebilmeli; kendi eksikliklerinizi, hatalarınızı ve yaptıklarınızı tarafsızca değerlendirebilmelisiniz. İş hayatınızda uzun zaman öncesine dayanan bir ödemenizin beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkması ile zamanında yeteri kadar önemsememiş olmanın maddi sıkıntısı ile yüzleşebilirsiniz. Evli Kova’lar, aşk dilsizdir. Kelimelere değil öze bakarak kararlar almalı, eş ya da sevgilinize davranışlarınızı bu doğrultuda değiştirmelisiniz. Bekar Kova’lar, sizler de bugün etrafınızda dolanan sözde arkadaşların yakınlaşma çabasını görüp niyetlerinin ne yönde olduğunu bir an evvel fark etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Farklılıkları reddetmek yerine kabul etmeyi seçiyor; ruhuma kattığı zenginlikle gelişiyorum. Kabul etmenin ve teslim olmanın huzurunu deneyimliyor, doğruyu bulmanın ve dengede olmanın hafifliğini yaşıyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Topaz

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, hiç beklemediğiniz insanlardan gelecek sözlü saldırılarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu durum iş ya da eğitim hayatınızın devam ettiği okulunuzda da olabilir. Sessiz kalmamalı, kendi üslubunuzda gerekenleri ifade etmelisiniz. Özellikle iş hayatınızda böyle bir durumla karşılaşırsanız bilin ki sizi olduğunuz yerden uzaklaştırmak isteyen birtakım kişilerin birlikte hareket etmesinin yansımasıdır bu durum. Keskin zekanızı ortaya koyun ve kimseye kolay yutulur bir lokma olmadığınızı gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek büyük bir sürpriz yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yarın için kaygılanmayı bırakıyor, anı tüm bereketi, şansı, sağlığı, huzuru ile yaşamayı seçiyorum. Yaşam planımla uyumlanıyor, doğan her günle arınıyor, yenileniyor ve gençleşiyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Lal
HürriyetAile

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ
Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ve ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Koç’lar, aşkınıza sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Güneş Taşı

:cay:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst