27 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzünün bugün size yansıyan enerjileri ile kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir, yol ayrımları yaşayabilir, oldukça radikal kararlar alarak yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamlarında ilişkisi devam eden Koç’lar için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir süreç. Bu dönemde birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tutumu çok önem taşımakta; ya tam anlamıyla sizin yanınızda olacak ve birlikte mücadele edeceksiniz ya da mutluluğunuzun bozulması için hazırlanan oyunun içine düşecek ve sizi kaybedecek. Fazlası ile dikkat edilmesi gereken bir dönem. Yine bu dönemde bekar Koç’lar, sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni, bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir.
Günün Olumlaması: İç huzurumu bulmuş olmanın şükründeyim. Aşkın güzel enerjisi ile her doğan günüm dünümden güzel ve bereketli. Yarınlara hazırım, aklım ve gönlüm uyum içinde. Sağlıklıyım, her anımı dolu dolu yaşıyor, zihnimden kalbime akan öğretileri sevgi ile özümsüyor, sürekli olarak yenilenip gelişiyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ay taşı

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün yaşamınızda sizi engelleyen ve ağırlığını taşıdığınız birçok şeyden uzaklaşacaksınız. Belki de onlar sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecekler yaşamınızdan. Kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek, bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz olmalı. İster iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyoruz fakat farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Başkalarının iş ve aile hayatınızda hüküm sürmesine, sizi ve sevdiklerinizi incitmelerine fırsat vermeden değerlerinize sahip çıkarak yolunuza devam edeceksiniz. Bekar Boğa’lar, geçmişte kalmış bir aşk hikayesi yeniden karşınıza çıkabilir. Bu kez sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak kararlar almalısınız.
Günün Olumlaması: Geceme doğan Ay, günüme doğan Güneş’le aydınlanıyor ve arınıyorum. Karanlık yanlarımı ışığa açıyorum. Korku ve kaygılarımdan, takıntılarımdan, geçmişte deneyimlediğim ve ruhumda iz bırakan, beni yoran yansımalardan tamamen uzaklaşıyor, yenileniyorum. Kendimi sorguluyorum doğru ile yanlışı ayırt edebilmenin sırrına eriyor, her an ve her dakika gelişiyor, öğreniyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Selenit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugünkü enerjileri ile kendinizi huzursuz ve gergin hissedeceğinize, hissettiklerinizi ifade etmekte zorlanan bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Bu günlerde iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve kendinizi motive etmeye özen göstermelisiniz. Bu geçici bir etkidir, kontrollü olduğunuzu başardığınızda ilerleyen günlerle birlikte her şey sizin için çok daha olumlu bir hale gelecektir. İşinizle ilgili konularda rakiplerinizin önüne geçebilir, önemli bir terfi alabilir, kendi işinizin sahibiyseniz önemli bir çıkış yakalayarak maddi manevi üst seviyelere çıkabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise önemli gelişmeler söz konusu. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz, korkmayın, her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan İkizler burçları ayrılıklarla, özgürlüklerine ve huzura kavuşacak.
Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Hematit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Özel yaşamınızda önemli gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır arkadaşlık ilişkisinde olduğunuz bir insanla duygusal yakınlaşmalar söz konusu fakat göksel enerjiler duygularınızın gelip geçici olduğuna işaret etmekte. Bu ilişki size ve birlikte olacağınız insana zararlar getirebilir. Yine evli ve uzun süredir beraberliği olan Yengeç’ler, geçmişte kalan sevgiliye özlem, haberleşme isteği ve yeni arayışlar içine girme gibi durumlara karşı zayıf duygular içinde olmamalısınız. Anlık kararlar tüm huzurunuzu kaçırabilecek etkiler doğurabilir. Duygularınızı dengelemeye çalışmalı, aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız. İş hayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm güzellikler, sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Düşüncelerim ve isteklerimi kuvvetli inançlarımla birleştiriyor, kendim için ve sorumluluğunu taşıdığım insanlar için en doğru kararları alıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Yeşim

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün enerjinizi pozitif yönde harekete geçiriyor özellikle iş hayatınızda aktif bir dönemin içine giriyorsunuz. Bu dönemde belli bir ekibin başında ya da içinde yer alarak iş yapıyorsanız dikkatli davranmalı, fikirlerinizin yanlış aksettirilmemesine özen göstermelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde hangi sektörün içinde yer alıyorsanız rakipleriniz arasında sıyrılarak kariyeriniz adına önemli gelişmeler yaşayacak ve farklılığınızı fark ettireceksiniz. Özel yaşamınızda ise aileyi ilgilendiren konular ön planda olacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz güçlenecek ve hemfikir olmanın gücünü yaşamınızın hemen her alanında deneyimleyeceksiniz. Özel yaşamınızda ise derin düşünceler ve hesaplaşmalar içinde olabilirsiniz. Anlık kararlar vermemeli, beklemede kalmalısınız. Beraberliği olmayan Aslan’lar, yine bu dönem içinde beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü, kendinden emin, yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığın idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği seviyorum. Ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü, gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat, sana teşekkür ediyorum, yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Sitrin

basak-50.jpg
BAŞAK
Mücadeleci yönünüzün ön plana çıkacağı, ailenizi ilgilendiren her konuda cesur davranışlar içinde bulunarak rahatsızlık duyulan bağlayıcı konulara karşı etkili önlemler alacağınız bir süreçtesiniz. Aile bağlarınız her zamankinden çok daha kuvvetli bir hal alacak. Zihninizde uzun süredir planladığınız birçok şeyi gündeminize alarak uygulayacaksınız. Huzuru yakalayacağınız özel zamanlardasınız. İş hayatınızda ise dikkat çekecek ve birçok teklifle karşılaşacaksınız. İş hayatınızdaki görüşmelerinizde plan ve projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. 15 gün boyunca sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. Birlikteliği devam eden Başak’lar, karamsar bir ruh halinde olup sorunlarla mücadele etmek yerine teslim olmayı seçtiğiniz sürece hem kendinize hem ilişkinize haksızlık etmekten başka bir şey yapmazsınız. Zihninizi boşaltmalı, kalbinizin sesine kulak vererek hareket etmelisiniz. Beraberliği olmayan Başak’lar, mesai arkadaşlarınızdan biri ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz, biraz cesaret…
Günün Olumlaması: Biri bitmeden diğeri ile mücadelede kaldığım tüm güçlükleri inancımla, emeğimle, sevgimle yenebilmiş olmanın şükründeyim bugün. Yaşamımın en güçlü, en sağlıklı, en hayırlı ve bereketli zamanlardayım. Sapla samanı ayırt edebilmiş olmanın sırrındayım. Sakin, dengeli ve huzurluyum. Ruhumun dört mevsiminin baharındayım ben bugün.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Peridot

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün yaşamınızı olumlu yönde etkileyecek birden fazla olayla karşılaşabilirsiniz. Bugüne kadar yaşadığınız zorlukların üzerine kararlı bir şekilde gidecek ruh halindesiniz. Ruhunuzdaki enerji yaşamınızın her safhasında kendisini güçlü bir şekilde hissettirecek. İş hayatınızda kontrollü davrandığınız sürece her şey istediğiniz yönde şekillenmeye başlayacak. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde sürdürebilin. İşinizle ilgili yolculuklar söz konusu olabilir, tereddüt etmeden bu yolculukları gerçekleştirin. Yeni fırsatlar ve yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda kârlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hızlı düşünüp doğru kararlar alabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bilinçaltınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz, kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç. Birlikte olduğunuz insanın da desteği ile kendi engellerinizi aşabilecek güçtesiniz, ilk adımı atın, arkası gelecektir. Beraberliği olmayan Terazi’ler, önceliğiniz iş hayatınız olmalı. Aşk dilediğinizde size gelebilecek bir duygu değildir.
Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyorum. Gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Beril

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, bireysel anlamda sizi ilgilendiren konularda yaşanacak gelişmelerle zorlanacağınıza işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem vermelisiniz. Düşüncelerinize kararsızlıkların gölgesinin düşmesine izin vermemeniz gereken zamanlardasınız. Çalışma arkadaşlarınız ve yaptığınız işle ilgili baskı altında tutulduğunuz düşüncesiyle kalmakla gitmek arasında bocalayabilir, anlık öfkelerle pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi sen ben çekişmesi ile harcamak yerine daha büyük amaçlar için harcamanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Sağlığınıza da her zamankinden daha hassas davranmalısınız. Mikrobik enfeksiyonlara karşı bünyenizin hassas olduğu bir aydasınız. Böyle bir durumda mutlaka uzman bir hekime danışmalısınız. Bekar Akrep’ler, sizin için özel hayat oldukça riskli; evli ya da başka biri ile birlikteliği devam eden birinin yaşamınızda yer alma isteği size bir an için cazip gelse de sonrasında neler olabileceğini düşünerek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu, yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım, her anımı doyasıya yaşıyor ve sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Yeşim

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün ruhunuzu güçlendiriyor, zayıf yönlerinizi törpüleyerek daha kararlı ve daha azimli bir ruh hali içine bürüneceksiniz. Enerjiniz uzun bir aradan sonra böylesi yüksek ve pozitif bir boyutta seyredecek. İş hayatınızda yoğun ama karşılığında istediğiniz pozisyon ve maddi getirilerin olacağı bir süreçtesiniz. Önemli iş değişikliklerine gitmeden var olan şartlarınızı yükseltme gayreti içinde olmanız sizler için daha olumlu etkileri beraberinde getirecektir. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz işinizle ilgili proje, görüş ve düşünceniz gerçek olabilir. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın mucizelerini deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gerçeklerle görmek istedikleriniz arasındaki farkı fark ederek kabulleneceğiniz ve kabullenemeyeceğiniz konular için kararlar alacaksınız. Kararlarınızı tek taraflı olarak değil birlikte olduğunuz insanın da görüşlerine yer vererek almanız ilişkinize yepyeni bir boyut kazandırabilir. Bekar Yay’lar, bugün ilişkinizde sıkıntılar söz konusu olsa da büyütmemeli, bu dönemi bir geçiş süreci olarak değerlendirerek hareket etmelisiniz. Her şeyden önemlisi şu an yaşamınızda olan kişiyi olumlu ya da olumsuz yönde geçmiş dönemde yaşadığınız birlikteliklerle kıyaslamadan hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kara bulutlardan sonra gelen güneşin ışığıyla aydınlanmış olmanın sevinci sebebiyle güller açtı yüreğimde. Sözümle ve özümle bir olmanın demindeyim şimdi. Ruhum sarhoşluğunda sevdanın, aşkın mucizesi ile en yüce makamdayım bugün.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Diyopsit

oglak-50.jpg
OĞLAK
Çevrenizdeki insanların yaşamınızda olumlu olumsuz etkilerini görmezden geldiğiniz dönemdeniz. Onların tavırlarındaki gerçekliği reddetmeden kabul edecek ve kendiniz için planlamalarda bulunarak hareket edeceksiniz. Eş ya da sevgilinizle yaşadıklarınızı paylaşacak, birlikte değerlendirmelerde bulunarak onun yardım, görüş ve desteğini alarak ilerleyeceksiniz. Uzun zamandır yaşanan, biri bitmeden diğerinin başladığı zorlayıcı olaylar ruhunuzu oldukça yordu. Sizler için iyileşme ve küllerinizden yeniden doğma zamanıdır şimdi. Sağlığınıza dikkat etmeli ve aldığınız kararları uygulamalısınız. Sizi üzen, yaralayan ve bunu adet haline getiren kişileri yaşamınızdan uzaklaştırmayı başarmalısınız ki kendinize kalabilin. İş hayatınızda ise yaşanan olumsuz olayların yansıması ile gereken performansı göstermediniz. Şimdi işinize sıkı sıkıya sarılın ve iletişime önem verin, ön planda yer alabilmek için gayret gösterin. Yapıcı eleştirilere açık olun ve gerçek dostlardan gelecek yardım tekliflerini gurur yaparak reddetmeyin.
Günün Olumlaması: Kendimi sorgulayıp keşfetmenin yüksek bilinci ile aşka doğru yürüyorum. Öğrendikçe gelişiyor, geliştikçe tevazuun önemini fark ediyor ve ruhuma katarak zenginleşiyorum. Her gülüş, her gözyaşı, her söz ayrı bir önem ve ayrı bir değer kazanıyor gönlümde. Gülmelerimi de üzüntülerimi de seviyorum, onların ruhuma kattıkları zenginlikle büyüyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Kaplan gözü

kova-50.jpg
KOVA
Bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Onları görmek istediğiniz halleri ile değerlendirdiğinizi fark ederek aslında gerçek yüzlerinin hiç de öyle olmadığını fark ederek ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Bu durum hem iş hem de özel yaşamınızda başarıya giden yolda engellerin kalkması ve rahat bir nefes almanız anlamını taşımaktadır. Sezgileriniz oldukça yoğun ve yol göstericidir. Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize kulak vermeniz yeterlidir sizler için. Bu dönemde diyet ve kişisel bakımınız için de oldukça uygundur. Fazla kilolarınızdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz ve sempatik tavırlarınızla karşı cinsin yoğun ilgisini bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Duygularınızı özgür bırakın ve aşkın sizi kovalamasına izin verin. Beraberliği devam eden Kova’lar, ilişkinize heyecan katmak sizin elinizde. Biraz daha birbirinize zaman ayırmalı ve ilişkinize değer vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Hiç kimse beni üzemez, kıramaz ve yargılayamaz. Ben kendi içimde ruhumu, yaptıklarımı, yaşadıklarımı adil bir şekilde sorguluyorum. Kendim ve sevdiklerim için ruhumda var olan tüm güzellikleri keşfediyorum; bunları emekle, inançla, kararlılıkla geliştiriyor ve yaşamımın her safhasında kullanarak başarıya, huzura doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Peridot

balik-50.jpg

BALIK
Sürekli olarak emek verip engellendiğiniz hissini taşıyorsanız isyan bayrağını çekerek haklarınıza sahip çıkarak ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde haklılığınıza olan aşırı güveniniz yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Temkinli olmalı ve durduk yerde güç mücadeleleri içine girmemeye özen göstermelisiniz. Ruhsal açıdan oldukça kuvvetli bir dönemdesiniz fakat gün içinde ailenizi ilgilendiren meselelerde tepkileriniz oldukça sert olabilir ve hiç beklemediğiniz karşılıklar alabilirsiniz. Susup sessiz kalmanıza alışık insanlar bu tavrınız karşısında şaşırabilir, canınızı acıtan yaşadığınız olumsuzlukların sebebi olan kişi ve yakınlarınızdan hesap sorabilirsiniz. İç sesinize güvenin ve onun size verdiği mesajlar doğrultusunda ilerleyin. Maddi konularda sıkıntılar söz konusu olabilir. Alacaklarınızı tahsilde gecikmeler, söz verdiğiniz ödemeleri zamanında gerçekleştirememeler bu sürecin getirileridir. Özel yaşamınızda ise birden fazla insanın yoğun ilgisi duygularınızın karışmasına ve sağlıklı kararlar alamamanıza sebep olabilir. Aceleci davranmayın fakat duygularınızın karışıklığından faydalanmak isteyenlere de fırsat tanımayın.
Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum. Yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla ve inançla ilerliyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Topaz


HürriyetAile
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ
Gökyüzünün bugün size yansıyan enerjileri ile kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir, yol ayrımları yaşayabilir, oldukça radikal kararlar alarak yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamlarında ilişkisi devam eden Koç’lar için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir süreç. Bu dönemde birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tutumu çok önem taşımakta; ya tam anlamıyla sizin yanınızda olacak ve birlikte mücadele edeceksiniz ya da mutluluğunuzun bozulması için hazırlanan oyunun içine düşecek ve sizi kaybedecek. Fazlası ile dikkat edilmesi gereken bir dönem. Yine bu dönemde bekar Koç’lar, sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni, bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir.
Günün Olumlaması: İç huzurumu bulmuş olmanın şükründeyim. Aşkın güzel enerjisi ile her doğan günüm dünümden güzel ve bereketli. Yarınlara hazırım, aklım ve gönlüm uyum içinde. Sağlıklıyım, her anımı dolu dolu yaşıyor, zihnimden kalbime akan öğretileri sevgi ile özümsüyor, sürekli olarak yenilenip gelişiyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ay taşı

:cay:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst