26 Ocak- 1 Şubat Gün Gün Haftalık Burç Yorumları: Neptün Koç Transi̇ti̇

Tepki
1.638
2026 yılının bu en gizemli haftasında astroloji dünyasının kapılarını aralıyoruz! Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Neptün’ün büyüleyici etkisi altında aşk hayatınız, kariyer fırsatlarınız ve finansal durumunuz nasıl şekillenecek?
Bu hafta burç analizi yaparken sadece yıldızları değil, kalbinizin sesini de dinleyeceksiniz. Yükselen burç etkilerine göre gün gün hazırladığımız 2026 burç yorumları ile ilişkilerdeki ruh eşi arayışından, iş hayatındaki önemli fırsatlara kadar her detay burada. En güncel haftalık gökyüzü hareketleri ve size özel yıldız tavsiyeleri için dinlemeye devam edin!

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.326
2026 yılının bu en gizemli haftasında astroloji dünyasının kapılarını aralıyoruz! Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Neptün’ün büyüleyici etkisi altında aşk hayatınız, kariyer fırsatlarınız ve finansal durumunuz nasıl şekillenecek?
Bu hafta burç analizi yaparken sadece yıldızları değil, kalbinizin sesini de dinleyeceksiniz. Yükselen burç etkilerine göre gün gün hazırladığımız 2026 burç yorumları ile ilişkilerdeki ruh eşi arayışından, iş hayatındaki önemli fırsatlara kadar her detay burada. En güncel haftalık gökyüzü hareketleri ve size özel yıldız tavsiyeleri için dinlemeye devam edin!

Emeğine sağlık :kedicik:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.326

Okul tatili biterse kendime vakit ayırcamda… :uc::süslü:
Hmm bu bi işaret spora başlamalıyım demek :elifeylül::jumprope::ipatla:
Evde sergilediğim tek yetenek temizlik :bayilacam::bitterçikilata::mügü::cikocan::eviisi:
Balığın duygularını komplo alsak olmaz mı? haha
para para para varlığı dert, yokluğu dert :bayik:

Yani bu hafta kocişkomla kavga etmiyim demek istedin bn anladım :165:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.638
Okul tatili biterse kendime vakit ayırcamda… :uc::süslü:
Hmm bu bi işaret spora başlamalıyım demek :elifeylül::jumprope::ipatla:
Evde sergilediğim tek yetenek temizlik :bayilacam::bitterçikilata::mügü::cikocan::eviisi:
Balığın duygularını komplo alsak olmaz mı? haha
para para para varlığı dert, yokluğu dert :bayik:

Yani bu hafta kocişkomla kavga etmiyim demek istedin bn anladım :165:
Hahaha etme etme hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.655
Koç'a 'hayır demeyi öğrenmelisin' demişsin ya direkt 'oh be öğrenmeme gerek yok' dedim. Kendimi bildim bileli çok rahat hayır derim :D Benim evetlerim sorunlu kerpetenle bile zor çıkıyor :cokkomik:

Video için teşekkür ederiz:papatya:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.638
Pek severler beni ahaha
Yedigi önünde Yemedigi arkasinda nasıldı o laf ahaha
Hizmet iyi yemeklerini, misafirperver liğini seviyorlar demek:D hepsinin eline bez tutuştur temizlik yaptır bence hahaha hahaha hahaha. Bugün büyük temizlik günüm de yorganları, rafları indir bak nasıl kaçıyorlar:D
Hahaha hahaha

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
157.527
Hizmet iyi yemeklerini, misafirperver liğini seviyorlar demek:D hepsinin eline bez tutuştur temizlik yaptır bence hahaha hahaha hahaha. Bugün temizlik günümde yorganları, rafları indir bak nasıl kaçıyorlar:D
Hahaha hahaha
Allah seni napmasın ahaha
Onlar alt kata kactı dün ben cekmece falan temizledim birde niye gelmiyorsun yanimiza diyorlar 2kardeş birçakçam ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar