25- 31 Mayıs Gün Gün Haftalık Burç Yorumları: Dolunay

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.739
ZİNCİRLER KOPUYOR!

25 - 31 Mayıs 2026 haftalık burç yorumları ile gökyüzünün en kritik, en netleştirici ve özgürleştirici haftasına adım atıyoruz! Bu hafta astroloji gündemine pazar günü gerçekleşecek olan muazzam Yay burcunda dolunay damgasını vuruyor. Sürüncemede kalan ilişkiler, netleşmeyen kararlar ve hayatımızdaki tüm belirsizlikler Yay dolunayı 2026 etkileriyle adeta dev bir spot ışığı altında aydınlanıyor.
Hafta ortasında gökyüzünden süzülen uyumlu ve şefkatli rüzgarlar ikili ilişkilerimizi şifalandırırken, sert ve meydan okuyan dolunay enerjisi ise hayatımızda adeta bir "ya tamam ya devam" dönemi başlatıyor. Bizi kısıtlayan eski kalıpları, korkuları ve toksik bağları arkamızda bırakarak zihinsel bir özgürleşme yaşıyoruz.
Bu videomda, Yay burcunda dolunay etkileri başta olmak üzere; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta nelerin beklediğini, aşk hayatı, kariyer, para, sağlık ve ilişkiler üzerindeki etkilerini teknik detaylara boğulmadan, gün gün ve en dürüst haliyle analiz ettim!
Aşkta maskelerin düşeceği, saklanan gerçeklerin ifşa olacağı ve her burcun kendi hayat hikayesinde yepyeni bir sayfa açacağı bu dönemi sakın kaçırmayın! Sizin burcunuzda zincirler nereden kopuyor? Yorumlarda buluşalım! ✨

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.499
Aaa! Kanalda gördüm buraya eklenmiş ellerine sağlık :hobba:

Mottom güzelmiş "Zihnimi özgürleştiriyor, hayatımı cesaretle ve dengeyle yeniden inşa ediyorum"

Sözlerimle etrafımdaki etkileme gücüm yüksekse ağzımdan çıkana dikkat edeyim :yes:Ya ne zaman sert rüzgarlar yerine yumuşak rüzgarlar esecek çok merak ediyorum Koç'un kaderi mi bu sert rüzgarlar :gülsemmi:

"Yay Dolunayı, senin haritanda 9. Evine (ve sınırda 8. evinin son derecelerine) düşüyor" dedi bu AI bana Neptün ve GAD var 9'da Uranüs&Jüpiter'de 8'de bu dörtlü sıkıntılı mı olur bakayım :düsün:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar