22 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Uzun vadeli bir başarı istiyorsanız şayet hızlı düşünün ve günü iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Koç’lar, beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak, bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacak, gerçekçi davranarak doğru kararlar alıp bunları uygulayacaksınız.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Turkuaz

boga-50.jpg
BOĞA
Gezegensel güçler bugün ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Gün boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve başkalarının etkisi altında kalmadan sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. Cesur davranmalı, artık kendinize ve yeteneklerinize güvenmeyi öğrenmelisiniz! Özel yaşamınızda ise gerçeklerden kaçmanız yaşadıklarınızı değiştirmeyecektir.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek buna şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Turmalin

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün iş hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Gün içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek, bu bir büyüğünüzün hastalığı vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile bireylerinden önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz. Gün sizin için son derece bereketli ve şans dolu… Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmelerle sevinecek, yakın çevrenizden gelecek olumlu destekle kendinizi çok daha fazla güvende hissedecek, ne kadar doğru bir yolda olduğunuzun memnuniyetini yaşayacaksınız.

Günün Olumlaması: Sezgilerime güveniyor, hissettiğim gibi yaşıyor, inançlarım doğrultusunda ilerliyorum. Sabırlı doğam sayesinde kolay öğreniyor, özümsüyor, bilgi ile donanmış olmanın sayısız nimetini yaşıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Akuamarin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
İş hayatınızda popülaritenizin bir hayli artacağı zamanlardasınız. İş disiplininiz hak ettiğiniz yere ulaşmanızı sağlıyor. Bugün sevgilinizin ya da eşinizin gergin davranışları sizi üzebilir ve gün içinde yapmanız gereken birçok şeyi aksatmanıza neden olabilir. Güçlü bir burcun temsilcisi olmanıza rağmen son derece hassas ve duyguları ile yaşayan sizler bu gibi durumlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı başarmalısınız. Sakin bir ortamın oluşmasını bekleyerek hareket etmelisiniz. Eş ya da sevgiliniz sizin bu tavrınız karşısında rahatlayacaksınız.

Günün Olumlaması: Başkalaşmadan özüme sadık kalabilmenin, kendimi yenileyerek geliştirebilmenin, hayatın bana sunduğu şansların, bereketin, güzelliklerin ve sayısız nimetlerin şükründeyim. Meleklerimin yanımda olduğunu biliyor, yaşamımı güvenle, sağlıkla, aşkla sürdürüyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Mavi Spinel

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, varlığı yokluğu belli olmayan sevgilinizle ilgili kararlar alabileceğinize işaret etmekte. Sorumluluk almaktan kaçması ve aranıza duvarlar örmesi sabrınızı taşırabilir! Radikal bir konuşma yaparak belirsizliğin getirdiği yorucu etkilere noktayı koyabilirsiniz. İş hayatınızda ise durağanlığın değişmeye başlaması ile heyecanlanabilir, kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyma isteğinizi daha aktif bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Silkinin, ağırlıklarınızdan kurtulun ve değişim enerjisi yaşamınıza akmaya başlamışken bu durumu elinizden geldiği kadar iyi değerlendirin.

Günün Olumlaması: Ay’ın Dünya’nın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi, beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi en iyi şekilde değerlendireceğime Rabbime ve kendime söz veriyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Aventurin

basak-50.jpg
BAŞAK
Pişmanlıklarınızın ve geçmişle hesaplaşmalarınızın yoğun olduğu bir gündesiniz; bitmez tükenmek bilmeyen keşkeler, keşkeler, keşkeler… Kendinizi kurban gibi hissetmekten vazgeçin ve değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek, “Neler yapabilirim, olayları farklı açılarla nasıl değerlendirebilirim?” gibi soruların cevabını bulmaya çalışın. Hiçbir şey için geç değildir. Yaşanması gereken yaşanmıştır, önemli olan bugün yaşadıklarınızın olgunluğu ile zenginleşebilmek ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapabilmektir. İş hayatınızda tempolu bir gün sonunda yeni teklifler ve önemli iş bağlantıları gerçekleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Farkındalığımın artması ile ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Carnelian

terazi-50.jpg
TERAZİ
Duygusal konularda bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Özel yaşamınızda kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç… Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İş hayatınızda ise tartışmalardan uzak durmalısınız.

Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem, inançlarım sayesinde ruhumun derinliklerinden ve bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle, bilgelikle, aşkla dolduruyor, yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Pembe kuvars

akrep-50.jpg
AKREP
İş hayatınızda gecikmeler stres yaratabilir, kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise bekarsanız hayatınıza aniden girecek biri ile bambaşka duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aşırı şüpheci yaklaşımlarda bulunmadan sezgilerinizin sesiyle hareket etmelisiniz. Uzun zamandır devam eden bir ilişki içindeyseniz resmileştirme kararı alabilirsiniz. Aile hayatınızda da oldukça güzel görüşmeler ve olumlu sonuçlarla rahatlayacak, var olan problemlerinizi karşılıklı anlayışla aşacaksınız.

Günün Olumlaması: Ruhum, bedenim ve aklım mükemmel bir uyum içinde. Sağlıklı ve zindeyim. Bolluk, bereket, şans benden yana. Günü en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendiriyor, sahip olduğum her şey için sonsuz şükrediyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Amazonit

yay-50.jpg
YAY
Bugün duygusal, hassas ve kırılgan bir ruh halinde olabilirsiniz. Dikkatli olun, bu haliniz başkaları tarafından su istimal edilebilir. Bu kişiler çok yakınızda bulunan ve kan bağınız olan insanlar olabilir. Size bir anlık sevgi ile yaklaşımları ciddi hatalar ve pişmanlıklar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Kendi kendinizi ateşe atmamalısınız! İş hayatınızda ise beklemediğiniz kararlarla karşılaşabilir, zamanında yapmanız gerekenleri ertelediğiniz için problemler yaşayabilirsiniz, olan olmuştur. Toparlanın ve kendinize yeni çıkış yolları arayın. Karamsarlığa teslim olursanız güneşin günü aydınlatması sizler için anlamını yitirebilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla ve bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Hematit

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün aşırı kuşkucu tavırlar içinde olabilir ve çevrenizdeki birçok kişi tarafından yadırganabilirsiniz. Özellikle yakın arkadaşlarınız kendinizi toparlamanız için size yapıcı uyarılarda bulunabilir ve siz onlara hak etmedikleri tepkiler verebilirsiniz. Kuşkularınızın esiri olmadan hareket etmeye çalışın. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, eşinizin geçmişte yaşadığı bir olayı öğrenebilir ve bunun hesabını hiç de hoş olmayan bir üslupla yargılar tarzda sorabilir, hiç beklemediğiniz tepkiler alarak ilişkinizi çıkmaza sokabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimle ve yaşadıklarımla yüzleşiyor, dünde kalması gereken ağırlıkları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor, yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Agat

kova-50.jpg
KOVA
Bugün şahsi meselelerinizi büyüterek hareket edebilirsiniz. Bir an için geçici bir zafer kazansanız da sonunda ağır bir mağlubiyet alabilirsiniz, dikkat! İnsanları etkileyerek yakınlaşıp güven duygularını sarsabilirsiniz. Siz duygunun, siz aşkın, siz hümanizmin temsilcilerisiniz. Bunları aklınızda tutun ve egonun ruhunuzla oynamasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda evli Kova’lar, eşinizden gelecek güzel bir jestle sevinebilirsiniz. Romantizmin yoğun olacağı özel bir gündesiniz. Keyfini çıkarın ve mutluluğunuza sahip çıkın!

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ile aşmış olduğum zorluklardan sonra gelen haklı başarımın ve mutluluğumun şükrünü yaşıyorum. Sevgiyle kuşatılmış olmanın mucizeleri yaşamıma akıp geliyor, ben de sevgi ile kucaklıyorum hepsini.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Yakut


balik-50.jpg
BALIK
Bugün aile hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız biri kafanızı karıştırabilir ve bir girişiminizin zamanında yapılmasını aksatabilir. Böyle bir durumda paniğe kapılarak olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirememenize neden olacaktır. Her şeyi negatif tarafıyla düşünen insanlardan bugün mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Günlerdir sürdürdüğünüz cesaretli tavrınızın engellenmiş olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Bugün maddi konularda yakın çevrenizde bulunan insanların önerileriyle hareket etmekten kaçınmalı ve harcamalarda bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyor ve değerlendiriyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma dair kendime söz veriyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Rodokrozit
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ
Gökyüzü enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Uzun vadeli bir başarı istiyorsanız şayet hızlı düşünün ve günü iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Koç’lar, beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak, bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacak, gerçekçi davranarak doğru kararlar alıp bunları uygulayacaksınız.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Turkuaz


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst