Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
O zmn satürnden girip merkürden çıkar böler çarparsın düzelirİşte evlenince ayar bozuluyor ya o sıkıntı

O zmn satürnden girip merkürden çıkar böler çarparsın düzelirİşte evlenince ayar bozuluyor ya o sıkıntı

Foşur foşur
haİnşallahBelki seninki usturupludur a
Ben bir kadını takip ediyorum. Adını unuttum şimdi. Bütün herşeyi çamaşır sodası ve Arap sabunu yla temizliyor. En son yüzünüzüde Arap sabunuyla yıkayın diyince takipten çıktım
ha yoksa yemeğede koy dicekti, çamaşır sodasını yemekten sonra için dıyecek diye korktum valla Ben bir kadını takip ediyorum. Adını unuttum şimdi. Bütün herşeyi çamaşır sodası ve Arap sabunu yla temizliyor. En son yüzünüzüde Arap sabunuyla yıkayın diyince takipten çıktım![]()
ha yoksa yemeğede koy dicekti, çamaşır sodasını yemekten sonra için dıyecek diye korktum valla
Site anlık bir kaykıldı ondan herhalde ama video düzelmiş (belki eklenen video kaynaklıdır) her ne olduysa o sorunu site sahibi görebiliyor benim yetki alanım değil@nk83 bu çıkıyor video paylaşınca Ekli dosyayı görüntüle 50690
TamamdırSite anlık bir kaykıldı ondan herhalde ama video düzelmiş (belki eklenen video kaynaklıdır) her ne olduysa o sorunu site sahibi görebiliyor benim yetki alanım değil
İç dış komple temizlikBen bir kadını takip ediyorum. Adını unuttum şimdi. Bütün herşeyi çamaşır sodası ve Arap sabunu yla temizliyor. En son yüzünüzüde Arap sabunuyla yıkayın diyince takipten çıktım![]()
ha yoksa yemeğede koy dicekti, çamaşır sodasını yemekten sonra için dıyecek diye korktum valla