21 Eylül Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Göksel enerjiler bugün, ikili ilişkileriniz ve temkinli hareket etmeniz konusunda uyarıcı. Partnerinizi yanlış anlayarak öfkeli tavırlar sergileyerek kalbini kırabilirsiniz. Sakin ve duyarlı davranmalı ve öfkenize yenilerek hareket etmemelisiniz. İş hayatınızda bir çatışma yaşayabilirsiniz. Ayrıca beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız, sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirseniz. Dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gücümü geri alıyorum ve kendi kendimi yönetiyorum. Ben özgürüm. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

boga-50.jpg
BOĞA
Hemen her konuda oldukça duygusal davranabileceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda ayrıntıların üzerinde durmanız gereken bir süreç. Başkalarının söylediklerinden çok yaptığınız işe konsantre olmalısınız. Egolar ve güç oyunları ile karşılaşmanız olası. Mümkün mertebe bu oyunların içinde olmamaya çalışın. Bu olası değilse kendinizi ön plana atmayın. Birileri bunu yapmanız için size sorumluluk hissettirme çabası içine girebilir. Olaylara duygusal değil akılcı bir tavır içinde yaklaşın.

Günün Olumlaması: Kendimi bağışlıyorum, seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum. Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
İş ve özel hayatınızda görüştüğünüz insanlara dikkat etmelisiniz. Yapacağınız görüşmelerde yerine getirilmeyecek sözler ve vaatlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Herkes sizin kadar dürüst olmayabilir. Ayrıntılara fazlasıyla önem verin ve yeni tanıştığınız insanlara hemen güvenmeyin. Yatırımlar konusunda da dikkat etmeniz gereken bir gün. Satın alma, ortaklık ya da satış gibi konuları bir sonraki aya ertelemeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Günün Olumlaması: Düşüncelerimi istediğim yerde odaklıyorum ve merkezimdeyim. Her şey yolunda. Tamamen gevşiyorum ve rahatlıyorum. Her şey olması gerektiği gibi oluyor. Ben yeterliyim.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gezegensel enerjiler bugün ilişkileriniz ve kariyerinizi etkileyebilecek durumlara işaret etmekte. Bir güç oyunun içinde olmak yerine insanları kontrol etmeye çalışın. İş yerinde değişimler olabilir, bu değişim direk sizinle ilgili olmayabilir. İşinizle ilgili hemen her konuda bilgi sahibi olmaya özen gösterin. Olayları akışına bırakmak yerine araştırmacı davranın. Özel hayatınızda size huzursuzluk veren konuları da bugün ele alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

aslan-50.jpg
ASLAN
Mars’ın burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz ve kendinize güveniniz her geçen gün daha da artıyor. Başlamak istediğiniz her ne varsa şimdi harekete geçme zamanı. Yeter ki kararlı olup gitmek istediğiniz yönü belirleyin. İkili ilişkilerinizde popülerliğinizin artacağı bu süreçte ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Amaçlarıma ve hedeflerime sarsılmaz bir güvenle, kolayca ve büyük bir keyifle ilerlerim. Vücudum olağanüstü bir düzen ile uyum içinde çalışır.

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün maddi konularda hesaplamalar yapmanız oldukça faydanıza olacaktır. Paranızı değerlendireceğiniz alanlarla ilgili arayışınızda cazip görünen fırsatlarla acele kararlar alabilirsiniz. Önümüzdeki aya kadar yatırımlardan uzak durmalısınız. Yıldızların öğretmeni Satürn, parasal konularda sorumluluk ve tutumluluğunuzu güçlendiren etkileriyle sizleri sınayacak. Beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün iş ve özel hayatınızda aniden gelişen olaylara karşı dikkatli olmalı ve hemen tepki vermekten kaçınmalısınız. Ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalar ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. Tüm aksiliklerin üzerinize yağdığı hissine kapılıp karamsar bir ruh hali içine girebilirsiniz. Mümkünse meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi dengelemeye çalışın. Bugün gelişen olaylardan sonra pişman olabileceğiniz ani kararlar almak üzülmenize sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.

akrep-50.jpg
AKREP
Göksel enerjiler bugün kendinizi huzursuz ve fiziksel açıdan yorgun hissetmenize sebep olabilir. Zihniniz oldukça karışıktır ve kendinizi bulunduğunuz hemen her şeyden soyutlamak isteyerek hareket edersiniz. Bu mümkün olmadığına göre öncelikle sağlığınıza dikkat etmeli ve insanlarla ilişkilerinizde anlaşılması güç tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Tüm becerilerimi ve iyi özelliklerimi kabul ediyorum ve şimdi faaliyete geçiriyorum. Yeteneklerimi emekle, sabırla geliştirdim. Şimdi kendime güvenme ve yeteneklerimi ortaya koyma zamanı.

yay-50.jpg
YAY
Bugün olaylar sizin dışınızda gelişebilir ve haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşebilirsiniz. İnsanların size tepkisel davranışlar sergileyerek bir takım şeyleri yaptırma düşüncesiyle bencilce hareket etmeleri mümkün. Sağduyulu davranıp kimsenin sizi istemediğiniz bir olayın içine sokmasına izin vermeyin. Evli Yay’lar çocuklarını ilgilendiren konularla ilgili beklenmedik haber ve durumlarla karşılaşabilirler. Sinirlenmeden olayları sakinlikle ele almanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: İhtiyacım olan, arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran ve kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim. Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün yaptığınız işe bağlı olarak güç oyunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakın bu enerjiler altında işten ayrılma düşüncenizin sizi esir almasına izin vermeyin. Ayrıca bu dönemde son derece bilinçli ve programlı şekilde, kariyerinizi zedeleyebilecek, alanınızda etkinizi yitirebilecek davranışlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yaşanan olaylar karşısında sağduyulu ve güçlü davranışlar sergilemeye gayret gösterin.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım ve bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika bir işim var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor, onlardan sevgi ve saygı görüyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün seyahatler ve hukuksal konularda sıkıntılar ve aksamalar gündeminizi meşgul edebilir. Hakkınızı almakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda taraf olmaktan kaçınmalısınız. Yakınlarınız orta yolu bulmak yerine sizi yapmadığınız şeylerle suçlayıp kırabilirler. Sessiz kalmanız size fayda sağlayacaktır. Susmanız, atfedilen suçlamaları kabul ettiğiniz manasına gelmez. Unutmayın ki “Söz gümüşse, sükut altındır.” Bulunduğunuz durumu bu felsefe içinde değerlendirmeniz zaman içinde haklı çıkmanıza sebep olacaktır.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurluyum.

balik-50.jpg
BALIK
Aşırı hassas tavırlarınız sevdiğiniz insanı bunaltmanıza ve yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Onun kendisini size ifade etme çabasını anlamamanız gibi konular yüzünden ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Duygularınızı dengede tutmanızda fayda var. İşinizle ilgili konularda hiçbir yavaşlamaya izin vermeden sistemli bir şekilde hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte emek vereceğiniz her şey ilerleyen aylarla birlikte olumlu etkileriyle sizleri mükafatlandıracaktır.

Günün Olumlaması: Başkalarını anlayıp özverili davranmam için önce kendimi ruhen nasıl besleyebileceğimi öğrenmeliyim.

NOT: Burç yorumlarınızı, yükseleniniz ve ay burcunuzu da dikkate alarak okuyunuz.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
KOÇ
Göksel enerjiler bugün, ikili ilişkileriniz ve temkinli hareket etmeniz konusunda uyarıcı. Partnerinizi yanlış anlayarak öfkeli tavırlar sergileyerek kalbini kırabilirsiniz. Sakin ve duyarlı davranmalı ve öfkenize yenilerek hareket etmemelisiniz. İş hayatınızda bir çatışma yaşayabilirsiniz. Ayrıca beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız, sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirseniz. Dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz.

teşekkürler lilavcım

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
koc-50.jpg
KOÇ

Günün Olumlaması: Gücümü geri alıyorum ve kendi kendimi yönetiyorum. Ben özgürüm. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

Sağol canım -rgulu

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
AKREP
Göksel enerjiler bugün kendinizi huzursuz ve fiziksel açıdan yorgun hissetmenize sebep olabilir. Zihniniz oldukça karışıktır ve kendinizi bulunduğunuz hemen her şeyden soyutlamak isteyerek hareket edersiniz. Bu mümkün olmadığına göre öncelikle sağlığınıza dikkat etmeli ve insanlarla ilişkilerinizde anlaşılması güç tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Tüm becerilerimi ve iyi özelliklerimi kabul ediyorum ve şimdi faaliyete geçiriyorum. Yeteneklerimi emekle, sabırla geliştirdim. Şimdi kendime güvenme ve yeteneklerimi ortaya koyma zamanı.

günce

Daimi Üye
Tepki
658
kova-50.jpg
KOVA
Bugün seyahatler ve hukuksal konularda sıkıntılar ve aksamalar gündeminizi meşgul edebilir. Hakkınızı almakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda taraf olmaktan kaçınmalısınız. Yakınlarınız orta yolu bulmak yerine sizi yapmadığınız şeylerle suçlayıp kırabilirler. Sessiz kalmanız size fayda sağlayacaktır. Susmanız, atfedilen suçlamaları kabul ettiğiniz manasına gelmez. Unutmayın ki “Söz gümüşse, sükut altındır.” Bulunduğunuz durumu bu felsefe içinde değerlendirmeniz zaman içinde haklı çıkmanıza sebep olacaktır.

Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurluyum.

Paylaşım için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar