Çok severim böyle konuları ondan herhalde bu meraklı melahat hallerimSen zaten bir çok insandan daha hakimsin
İkizlerin karşıtını attım
Bu etkileri hatırlıyor musun
Çok severim böyle konuları ondan herhalde bu meraklı melahat hallerimSen zaten bir çok insandan daha hakimsin
İkizlerin karşıtını attım
Bu etkileri hatırlıyor musun
Işık olsun inşallah kad in bulunduğu evi de dinleyebilirsinizÇok severim böyle konuları ondan herhalde bu meraklı melahat hallerimVideoyu dinledim bilgilendirme şekli çok anlaşılır. Ara ara aferin bana bunu yapmışım bu yönümü dengelemişim falan dedim sakin kafayla İkizler ve Yay'ı peş peşe bir daha dinleyeceğim. Elinize emeğinize sağlık
Kuzey Düğümü İkizler burcunda 3. Evde RetroIşık olsun inşallah kad in bulunduğu evi de dinleyebilirsiniz
Kuzey ay düğümü her zaman retro durKuzey Düğümü İkizler burcunda 3. Evde Retro
Güney Düğümü Yay burcunda 9. Evde
İki videoda da dinlemiş oldum
Öğrenmiş oldum bilmiyordum düz gitmeme olayınıKuzey ay düğümü her zaman retro durdüz hareket etmez. Sen çok şanslısın nk çok dikkat et o yüzden. YAY güney düğümü Olimpos un tepesinden, esnaf dükkanına inmek gibidir. Ama sen bunu çok güzel yaparsın çünkü geçmişten gelen bilgi birikimin var. Şimdi o geçmişten gelen bilgi birikimini konuşma vakti! ( en çok ne seviyorsan o konuda bilgi toplayıp en iyi şekilde yapabilirsin mesela) Yakın çevrenle iletişim kurmaya çalış ki zaten çok iyidir eminim. Esnaf ol, her insanla iletişim kurmaya çalış ve onları mutlaka dinle
Rica ederim, bende çok keyif aldımÖğrenmiş oldum bilmiyordum düz gitmeme olayınıNe güzelmiş ya not aldım bunlar valla çok yordum sizi de her soruma detaylı özenli yorum yaptınız teşekkür ederim.