21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Hayatınızda Büyük Değişim! | Sizin Burcunuza Etkisi Ne Olacak?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Bu açılara sahip kişiler profesyonel yardımı bir şekilde almak durumunda kalıyor herhalde :( kendi kendisine aşması çok zor olmalı ki belki de yardımsız mümkün değil.

Sinastri haritası da çok önemli bence. Belki iki harika kişisiniz ama bir araya gelince korkunç bir çift olabilir birbirinizin kötü yanlarını tetikleyebilirsiniz. Ona da baktırmak lazım :D
Başka güçlü etkiler varsa üstesinden gelebilir, bunu yapan insanlar muhakkak var yani. Bu açı var bu korkunç şu böyle birisi demek yanlış olur. Tüm haritaya bakmak lazım. Mesela Kuzey ay düğümü akrep bu hayata bağlanmayı öğrenmeye, krizleri idare etmeye geldi. Yani şimdi o haritada belkide yardımcı oluyor o açı bilemezsin ki o yüzden tam bakmak lazım.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Başka güçlü etkiler varsa üstesinden gelebilir, bunu yapan insanlar muhakkak var yani. Bu açı var bu korkunç şu böyle birisi demek yanlış olur. Tüm haritaya bakmak lazım. Mesela Kuzey ay düğümü akrep bu hayata bağlanmayı öğrenmeye, krizleri idare etmeye geldi. Yani şimdi o haritada belkide yardımcı oluyor o açı bilemezsin ki o yüzden tam bakmak lazım.
Hani bazı insanlar vardır ya evliyken birbirlerine çok zor insanlar olurlar tahammülleri az olur gergindirler vs ama bir boşanırlar arkadaş olarak gayet iyidirler bir rahatlarlar ya madem anlaşıyorlar niye boşandılar der insan onun gibi demek istiyorum. İki iyi insan ama evlilik için birbirlerine uygun değiller yani. Sinastri haritasında böyle şeyler görülür herhalde

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Hani bazı insanlar vardır ya evliyken birbirlerine çok zor insanlar olurlar tahammülleri az olur gergindirler vs ama bir boşanırlar arkadaş olarak gayet iyidirler bir rahatlarlar ya madem anlaşıyorlar niye boşandılar der insan onun gibi demek istiyorum. İki iyi insan ama evlilik için birbirlerine uygun değiller yani.
Evet venüs' ün partnerin hangi evine düştüğü çok önemli. Mesela partnerin 6. Evine düşerse eşini aynı eve girince hizmetkarı gibi görebilir. Ama bak bunu örnek olarak yazdım. Tam Synastry e bakmadan bunu söylemek çok anlamsız kalıyor. Kafanı bulandırmak istemiyorum:)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Evet venüs' ün partnerin hangi evine düştüğü çok önemli. Mesela partnerin 6. Evine düşerse eşini aynı eve girince hizmetkarı gibi görebilir. Ama bak bunu örnek olarak yazdım. Tam Synastry e bakmadan bunu söylemek çok anlamsız kalıyor. Kafanı bulandırmak istemiyorum:)
Anladım bu budur demek için birçok yönden bakmak gerek ki doğru bilgi olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.771
Başak Burcunda 21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Evren Satranç Tahtasında Taşları Yeniden Diziyor!

Merhaba sevgili astroloji severler! 21 Eylül’de Başak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması, hayatımızda köklü ve kalıcı değişimlerin kapısını aralıyor. İş, sağlık, ilişkiler ve kariyer alanlarında büyük dönüşümler gündemde.

Bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar:

Başak

Balık

İkizler

Yay

Bu burçlarda işten ayrılma, taşınma, sağlıkta radikal kararlar ve ilişkilerde yeni düzenler gibi büyük değişimler görülebilir.

Merhaba; Sitemize hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle.:papatya:

Bişey söyliceeem sevgili ikizler bu 4. Eviniz diyerekten konuya girince yeminle şokum şoklandı ve bu benim 4. Evim ve devamında başka şehire taşınmadan bahsediyor haha daha geçen @Bitterçikilata @Elif_Eylul taşınmaktan bahsetmiştim haha

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Hani bazı insanlar vardır ya evliyken birbirlerine çok zor insanlar olurlar tahammülleri az olur gergindirler vs ama bir boşanırlar arkadaş olarak gayet iyidirler bir rahatlarlar ya madem anlaşıyorlar niye boşandılar der insan onun gibi demek istiyorum. İki iyi insan ama evlilik için birbirlerine uygun değiller yani. Sinastri haritasında böyle şeyler görülür herhalde
Bak böyle havada kalıyor, ben sana şimdi bir bilgi veririm tek bir işaret, bilgi doğru olsa bile tek bir göstergeden verdiğim için sen onu görüp yanlış yorumlayabilirsin. ( Neptün Mars kavuşum gibi) Bu da beni vicdanen rahatsız eder. Ben bunların videosunu hazırlicam o zaman bana istediğini sor. Çünkü videoyu dinleyince çerçeveyi anlayacağın için, bu gezegen burda öyleyse kötü olucak diye düşünmemiş olursun:)

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835

Bişey söyliceeem sevgili ikizler bu 4. Eviniz diyerekten konuya girince yeminle şokum şoklandı ve bu benim 4. Evim ve devamında başka şehire taşınmadan bahsediyor haha daha geçen @Bitterçikilata @Elif_Eylul taşınmaktan bahsetmiştim haha
Teşekkürler hoşbuldum :) inşallah

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.771
Doğum haritasında kişinin adında soyadında hangi harfler olacağı da çıkabiliyor değil mi? Ben saatimden emin değildim annem çok kısa bir aralık vermişti. Deneye deneye en son bulduğum haritada hayatımla alakalı bilgileri eşleştirirken baktım (yapay zeka ile tabii benim bilgim yoktu :utangac: ) bana verdiği harflerde adımdaki soyadımdaki tüm harfler vardı (diğerlerinde çıkmamıştı başka harfler çıkıyordu) Sonra tesadüftür dedim abime baktım onda evleneceği kişinin adındaki harfleri de verdi o da yengemin adı evlenmeden önceki soyadı bir de bir harf eksikle bizim soyadımızdı. Hatta yeğenimin adı da anne ve babasının haritasında görünüyordu. Sizler harita doğrulaması yaparken isim uyuşuyor mu diye bakıyor musunuz?

Doğum haritalarıyla alakalı bilgi veren buraya da ekleyebileceğiniz videolarınız var mı :yüzverinceastarınıisteyenmeraklınkemojisi::cokkomik:Hani hayat amaçları falan oluyor onda da benim çok uyumlu çıkmıştı.
Mezardaki dedenede baktır bacım yaz yaz üşenme hahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.771
Ay noluyoo burda bebiş iş güç ev hiç bakamıyorum.
Bende beendeğğ zaman
Süpermiş :) Açılarda ilgimi çeken bir şey var. Haritamda 3 tane mistik dikdörtgen açı varmış ama yapay zeka güzel bir açıklama yaptı yoksa tedirgin olacaktım :D Şöyle dedi ama ne kadar doğru bilmem "Doğum haritanızda toplamda üç tane mistik dikdörtgen açısı bulunmaktadır. Bu durum kişiye sahip olduğu yetenekleri sonuna kadar geliştirme fırsatı sunar (hobilerim çoktur hepsini kendi kendime öğrendim zaten onları biliyormuşum gibiydi) Herkesin haritasında bulunmaz. Aynı zamanda kişinin mistik yanı güçlüdür (sezgilerim rüyalarım çıkar istatistiğim çok yüksek :D) Kişi zorluk ve tehlikelerle burun buruna gelse de sanki sihirli bir el onu tereyağından kıl çeker gibi çekip kurtarır. Neptün ve balık söz konusu olduğunda (İkisi de var) kişide hakim olan his daima büyük bir güç tarafından korunduğudur."

Benim : Kuzey Düğüm İkizler / Güney Düğüm Yay

Buna da şunu dedi "Yaşam amacınız; öğrenme, yazma ve öğrendiğini başkalarına yayarak öğretmeyi içerir. Bu ay düğümleri sürekli olarak bilgi toplamak ve yaymakla ilişkilidir. "

Ve ben kendimi bildim bileli araştırırım ve ne öğrendiysem sitelerde blogumda başkasına da anlatırım. Sanırım bilmeden amacıma doğru hizmet etmişim. Bir de kadersel eşimle sanatsal anlamda ortak hayat amacım varmış.
nerde kadrrsel eşin bize niye söylemiyorsun hahahaha bacına bide püüh neler okuyacam daha dur bakalım :krizz:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Bak böyle havada kalıyor, ben sana şimdi bir bilgi veririm tek bir işaret, bilgi doğru olsa bile tek bir göstergeden verdiğim için sen onu görüp yanlış yorumlayabilirsin. ( Neptün Mars kavuşum gibi) Bu da beni vicdanen rahatsız eder. Ben bunların videosunu hazırlicam o zaman bana istediğini sor. Çünkü videoyu dinleyince çerçeveyi anlayacağın için, bu gezegen burda öyleyse kötü olucak diye düşünmemiş olursun:)
Yok ben biraz biraz harita mantığını anlamaya başladım. Mesela dikkat çeken herhangi bir açı gördüm diyelim olayı netleştirmek için araştırır başka hangi açılara konumlara vs bakılması gerektiğini anlamaya çalışırım yani destekleyici şeyler ararım öyle tek veriden sonuca varmam. Zaten ben amatör kafayla araştırıyorum bir astrolog gibi profesyonelce bakmadığım için bu böyledir diye kendi kendime kesin bir yargı geliştirmem

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Yok ben biraz biraz harita mantığını anlamaya başladım. Mesela dikkat çeken herhangi bir açı gördüm diyelim olayı netleştirmek için araştırır başka hangi açılara konumlara vs bakılması gerektiğini anlamaya çalışırım yani destekleyici şeyler ararım öyle tek veriden sonuca varmam. Zaten ben amatör kafayla araştırıyorum bir astrolog gibi profesyonelce bakmadığım için bu böyledir diye kendi kendime kesin bir yargı geliştirmem
Sen zaten bir çok insandan daha hakimsin :)
İkizlerin karşıtını attım :)
Bu etkileri hatırlıyor musun

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.759

Aaa evet sen aklıma gelmedin
Bnmde taşınma niyetim allahım inşallah olur olur diye dua ediyorum burda da görünce bi sevinmedim değildi haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar