Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Evet çok özel bir açıSüpermişAçılarda ilgimi çeken bir şey var. Haritamda 3 tane mistik dikdörtgen açı varmış ama yapay zeka güzel bir açıklama yaptı yoksa tedirgin olacaktım
Şöyle dedi ama ne kadar doğru bilmem "Doğum haritanızda toplamda üç tane mistik dikdörtgen açısı bulunmaktadır. Bu durum kişiye sahip olduğu yetenekleri sonuna kadar geliştirme fırsatı sunar (hobilerim çoktur hepsini kendi kendime öğrendim zaten onları biliyormuşum gibiydi) Herkesin haritasında bulunmaz. Aynı zamanda kişinin mistik yanı güçlüdür (sezgilerim rüyalarım çıkar istatistiğim çok yüksek
) Kişi zorluk ve tehlikelerle burun buruna gelse de sanki sihirli bir el onu tereyağından kıl çeker gibi çekip kurtarır. Neptün ve balık söz konusu olduğunda (İkisi de var) kişide hakim olan his daima büyük bir güç tarafından korunduğudur."
Benim : Kuzey Düğüm İkizler / Güney Düğüm Yay
Buna da şunu dedi "Yaşam amacınız; öğrenme, yazma ve öğrendiğini başkalarına yayarak öğretmeyi içerir. Bu ay düğümleri sürekli olarak bilgi toplamak ve yaymakla ilişkilidir. "
Ve ben kendimi bildim bileli araştırırım ve ne öğrendiysem sitelerde blogumda başkasına da anlatırım. Sanırım bilmeden amacıma doğru hizmet etmişim. Bir de kadersel eşimle sanatsal anlamda ortak hayat amacım varmış.
Başkalarına yaptıklarınla, çok zor şeyler olsa bile ilham olan bir kişisin.
Bu videoya bir göz atabilirsin
Video güzelmiş görseli de beğendim. Böyle estetik görünen şeyleri çok severim. Verilen bilgilerde çok tuttu. Gerçekten de ben bilirimciliğim vardı kendi kendime of çokbilmişsin ya derdim ama onu törpüledim
)