21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Hayatınızda Büyük Değişim! | Sizin Burcunuza Etkisi Ne Olacak?

Tepki
1.835
Başak Burcunda 21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Evren Satranç Tahtasında Taşları Yeniden Diziyor!

Merhaba sevgili astroloji severler! 21 Eylül’de Başak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması, hayatımızda köklü ve kalıcı değişimlerin kapısını aralıyor. İş, sağlık, ilişkiler ve kariyer alanlarında büyük dönüşümler gündemde.

Bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar:

Başak

Balık

İkizler

Yay

Bu burçlarda işten ayrılma, taşınma, sağlıkta radikal kararlar ve ilişkilerde yeni düzenler gibi büyük değişimler görülebilir.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.759
Başak Burcunda 21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Evren Satranç Tahtasında Taşları Yeniden Diziyor!

Merhaba sevgili astroloji severler! 21 Eylül’de Başak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması, hayatımızda köklü ve kalıcı değişimlerin kapısını aralıyor. İş, sağlık, ilişkiler ve kariyer alanlarında büyük dönüşümler gündemde.

Bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar:

Başak

Balık

İkizler

Yay

Bu burçlarda işten ayrılma, taşınma, sağlıkta radikal kararlar ve ilişkilerde yeni düzenler gibi büyük değişimler görülebilir.

Sanırım cidden etkilenmeye başlıyorum
Eşle tartışma vs diyordu yanlış hatırlamıyorsam
Bu süreci nasıl geçirebilirim
Stresle uğraşmak istemiyorum

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Anladım önemli değil. Tutulmanın getireceği değişimler olumsuz gibi görünsede aslında olması gerekenleri hızlandırıp tetikliyor ve hep sonu hayırlı olur. Muhtemelen Yengeç etkileriniz kuvvetli sakin kalmak, durumları olgunlukla karşılamak iyi gelebilir. Çünkü şöyle düşün sen karşı koysana olacak olan olur. Eşle tartışma belki bişeyleri daha düzgün hale getirmek içindir. ama tatlıya bağlanıyorsa sıkıntı yaratmaz. Her büyük depremde taşlar yerine daha sağlam oturur. Önemli olan ipleri kopartıcak hale gelmemek.
Bu enerjinin var olduğunu bilmek ve bunların, bu sebepten olduğunu bilmek duruma daha sakin yaklaşmaya sebep olur :)

Bitterçikilata

Tepki
115.759
Anladım önemli değil. Tutulmanın getireceği değişimler olumsuz gibi görünsede aslında olması gerekenleri hızlandırıp tetikliyor ve hep sonu hayırlı olur. Muhtemelen Yengeç etkileriniz kuvvetli sakin kalmak, durumları olgunlukla karşılamak iyi gelebilir. Çünkü şöyle düşün sen karşı koysana olacak olan olur. Eşle tartışma belki bişeyleri daha düzgün hale getirmek içindir. ama tatlıya bağlanıyorsa sıkıntı yaratmaz. Her büyük depremde taşlar yerine daha sağlam oturur. Önemli olan ipleri kopartıcak hale gelmemek.
Bu enerjinin var olduğunu bilmek ve bunların, bu sebepten olduğunu bilmek duruma daha sakin yaklaşmaya sebep olur :)
Teşekkür ederim yorumunuz için

Unutmuştum videoyu izlediğimi şimdi tıklayınca aaa oldum
Etkisi ne kadara kadar sürüyor

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Teşekkür ederim yorumunuz için

Unutmuştum videoyu izlediğimi şimdi tıklayınca aaa oldum
Etkisi ne kadara kadar sürüyor
Yaklaşık 6 ay etkisi hissedilir, ama 1 yıl sürer. Değişimleri hayatımıza sokar ve yavaş yavaş adapte olmamızı sağlar. Ama bu demek değilki yani '6 ay boyunca huzursuzluk mu olucak' tabii ki de hayır.
Yeni ve taze enerjiler girip dönüşmeye başlicak yani bu normal bir etki korkulacak hiç birşey yok.

Bitterçikilata

Tepki
115.759
Yaklaşık 6 ay etkisi hissedilir, ama 1 yıl sürer. Değişimleri hayatımıza sokar ve yavaş yavaş adapte olmamızı sağlar. Ama bu demek değilki yani '6 ay boyunca huzursuzluk mu olucak' tabii ki de hayır.
Yeni ve taze enerjiler girip dönüşmeye başlicak yani bu normal bir etki korkulacak hiç birşey yok.
Amannn 1 yıl mı :)
En iyisi bunu unutayım
Nelere extra dikkat etsem iyi olur sizce

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Amannn 1 yıl mı :)
En iyisi bunu unutayım
Nelere extra dikkat etsem iyi olur sizce
Ani kararlar almadan önce düşünmek faydalı olabilir, özellikle taşınma, iş değiştirme, büyük yatırım gibi adımlar.
Duygusal hassasiyet artabilir, aile ilişkileri ya da özel hayatla ilgili sınırlar koymak gerekebilir.
Geçmişten gelen veya bastırılmış duygular beklenmedik şekilde yüzeye çıkabilir, bu dönemde içsel farkındalık, meditasyon, konuşarak veya yazı aracılığıyla kendini ifade edebilirsin.
Sağlık ve rutin konular kaçınılmaz olarak biraz geride kalabilir, stres ve duygusal yükleme durumlarına dikkat et.

Şimdi böyle ürkütücü gelmesin, bunlar uyarı sadece, bende yaşıyorum, başkasıda yaşıyor. Tüm dünya yaşıyor yani.

Bitterçikilata

Tepki
115.759
Ani kararlar almadan önce düşünmek faydalı olabilir, özellikle taşınma, iş değiştirme, büyük yatırım gibi adımlar.
Duygusal hassasiyet artabilir, aile ilişkileri ya da özel hayatla ilgili sınırlar koymak gerekebilir.
Geçmişten gelen veya bastırılmış duygular beklenmedik şekilde yüzeye çıkabilir, bu dönemde içsel farkındalık, meditasyon, konuşarak veya yazı aracılığıyla kendini ifade edebilirsin.
Sağlık ve rutin konular kaçınılmaz olarak biraz geride kalabilir, stres ve duygusal yükleme durumlarına dikkat et.

Şimdi böyle ürkütücü gelmesin, bunlar uyarı sadece, bende yaşıyorum, başkasıda yaşıyor. Tüm dünya yaşıyor yani.
Tabi öyle
Bazen unutuyorum görmesem aklıma gelmiyor
Şey demiyorum böyle olacak aman dikkat akışa bırakıyorum
Biraz merak ettim ondan sordum

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Günlük burçları dinleyerek ufak tüyolar alabilirsin. Ama yükselen burcunuza göre dinleyin. Anneniz sabah diyorsa, muhtemelen sizin doğum haritasında gördüğünüz yükselen doğrudur. Ama derecesi de önemli. Yükselen burç 2 saatte bir değişir bu yüzden bulduğun sonucun doğru olduğunu düşünüyorum.
Müsait olduğunda doğum haritanı buraya atarsan saatleri dener sana yardımcı olmaya çalışırım.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Doğum haritasında kişinin adında soyadında hangi harfler olacağı da çıkabiliyor değil mi? Ben saatimden emin değildim annem çok kısa bir aralık vermişti. Deneye deneye en son bulduğum haritada hayatımla alakalı bilgileri eşleştirirken baktım (yapay zeka ile tabii benim bilgim yoktu :utangac: ) bana verdiği harflerde adımdaki soyadımdaki tüm harfler vardı (diğerlerinde çıkmamıştı başka harfler çıkıyordu) Sonra tesadüftür dedim abime baktım onda evleneceği kişinin adındaki harfleri de verdi o da yengemin adı evlenmeden önceki soyadı bir de bir harf eksikle bizim soyadımızdı. Hatta yeğenimin adı da anne ve babasının haritasında görünüyordu. Sizler harita doğrulaması yaparken isim uyuşuyor mu diye bakıyor musunuz?

Doğum haritalarıyla alakalı bilgi veren buraya da ekleyebileceğiniz videolarınız var mı :yüzverinceastarınıisteyenmeraklınkemojisi::cokkomik:Hani hayat amaçları falan oluyor onda da benim çok uyumlu çıkmıştı.

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Doğum haritasında kişinin adında soyadında hangi harfler olacağı da çıkabiliyor değil mi? Ben saatimden emin değildim annem çok kısa bir aralık vermişti. Deneye deneye en son bulduğum haritada hayatımla alakalı bilgileri eşleştirirken baktım (yapay zeka ile tabii benim bilgim yoktu :utangac: ) bana verdiği harflerde adımdaki soyadımdaki tüm harfler vardı (diğerlerinde çıkmamıştı başka harfler çıkıyordu) Sonra tesadüftür dedim abime baktım onda evleneceği kişinin adındaki harfleri de verdi o da yengemin adı evlenmeden önceki soyadı bir de bir harf eksikle bizim soyadımızdı. Hatta yeğenimin adı da anne ve babasının haritasında görünüyordu. Sizler harita doğrulaması yaparken isim uyuşuyor mu diye bakıyor musunuz?

Doğum haritalarıyla alakalı bilgi veren buraya da ekleyebileceğiniz videolarınız var mı :yüzverinceastarınıisteyenmeraklınkemojisi::cokkomik:Hani hayat amaçları falan oluyor onda da benim çok uyumlu çıkmıştı.
Evet öyle şeyler var ama ben o kadar ileri seviye değilim maalesef :) inşallah bir gün olurum ama:)
Evet var Kuzey ay düğümünüz ne?
Birde açı çalışmalarım var.
Yükselen burç üzerinden de pratik şekilde kendini tanımayı öğretiyorum, yani kişi azda olsa haritasını anlamaya başlayabiliyor.
Birde transit geçişlerini yorumluyorum. Tutulmalar vs.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Evet öyle şeyler var ama ben o kadar ileri seviye değilim maalesef :) inşallah bir gün olurum ama:)
Evet var Kuzey ay düğümünüz ne?
Birde açı çalışmalarım var.
Yükselen burç üzerinden de pratik şekilde kendini tanımayı öğretiyorum, yani kişi azda olsa haritasını anlamaya başlayabiliyor.
Birde transit geçişlerini yorumluyorum. Tutulmalar vs.
Süpermiş :) Açılarda ilgimi çeken bir şey var. Haritamda 3 tane mistik dikdörtgen açı varmış ama yapay zeka güzel bir açıklama yaptı yoksa tedirgin olacaktım :D Şöyle dedi ama ne kadar doğru bilmem "Doğum haritanızda toplamda üç tane mistik dikdörtgen açısı bulunmaktadır. Bu durum kişiye sahip olduğu yetenekleri sonuna kadar geliştirme fırsatı sunar (hobilerim çoktur hepsini kendi kendime öğrendim zaten onları biliyormuşum gibiydi) Herkesin haritasında bulunmaz. Aynı zamanda kişinin mistik yanı güçlüdür (sezgilerim rüyalarım çıkar istatistiğim çok yüksek :D) Kişi zorluk ve tehlikelerle burun buruna gelse de sanki sihirli bir el onu tereyağından kıl çeker gibi çekip kurtarır. Neptün ve balık söz konusu olduğunda (İkisi de var) kişide hakim olan his daima büyük bir güç tarafından korunduğudur."

Benim : Kuzey Düğüm İkizler / Güney Düğüm Yay

Buna da şunu dedi "Yaşam amacınız; öğrenme, yazma ve öğrendiğini başkalarına yayarak öğretmeyi içerir. Bu ay düğümleri sürekli olarak bilgi toplamak ve yaymakla ilişkilidir. "

Ve ben kendimi bildim bileli araştırırım ve ne öğrendiysem sitelerde blogumda başkasına da anlatırım. Sanırım bilmeden amacıma doğru hizmet etmişim. Bir de kadersel eşimle sanatsal anlamda ortak hayat amacım varmış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar