Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Başak Burcunda 21 Eylül 2025 Güneş Tutulması: Evren Satranç Tahtasında Taşları Yeniden Diziyor!
Merhaba sevgili astroloji severler! 21 Eylül’de Başak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması, hayatımızda köklü ve kalıcı değişimlerin kapısını aralıyor. İş, sağlık, ilişkiler ve kariyer alanlarında büyük dönüşümler gündemde.
Bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar:
Başak
Balık
İkizler
Yay
Bu burçlarda işten ayrılma, taşınma, sağlıkta radikal kararlar ve ilişkilerde yeni düzenler gibi büyük değişimler görülebilir.
Merhaba sevgili astroloji severler! 21 Eylül’de Başak burcunun son derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması, hayatımızda köklü ve kalıcı değişimlerin kapısını aralıyor. İş, sağlık, ilişkiler ve kariyer alanlarında büyük dönüşümler gündemde.
Bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlar:
Başak
Balık
İkizler
Yay
Bu burçlarda işten ayrılma, taşınma, sağlıkta radikal kararlar ve ilişkilerde yeni düzenler gibi büyük değişimler görülebilir.
) bana verdiği harflerde adımdaki soyadımdaki tüm harfler vardı (diğerlerinde çıkmamıştı başka harfler çıkıyordu) Sonra tesadüftür dedim abime baktım onda evleneceği kişinin adındaki harfleri de verdi o da yengemin adı evlenmeden önceki soyadı bir de bir harf eksikle bizim soyadımızdı. Hatta yeğenimin adı da anne ve babasının haritasında görünüyordu. Sizler harita doğrulaması yaparken isim uyuşuyor mu diye bakıyor musunuz?