Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
2026 burç yorumlarımız, tüm zodyak kuşağı için (Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık) derinlemesine astrolojik analizler sunuyor. Bu yıl, Plüton'un Kova burcunda ve Uranüs'ün İkizler burcunda yarattığı devrimci etkilerle, hayatlarımızı kökten değiştirmeye hazırız.
Bu özel rehberde, her bir burcun 2026 yılında yaşayacağı dönüşüm, kariyerde yükseliş, aşk hayatındaki yoğunluk ve finansal fırsatlar detaylıca incelenmiştir. İster Koç'un cesur başlangıçlarını, ister Balık'ın hayallerinin gerçeğe dönüşmesini, ister Oğlak'ın somut zaferlerini merak edin, bu yılın enerjisi herkesi konfor alanından çıkarıp özgün benliğini tam anlamıyla ifade etmeye zorlayacak.
Ana Temalar: Kişisel devrim, toksik bağlardan kurtulma, kariyerde dehanın tanınması ve yoğun duygusal tatmin. 2026, sadece tahminlerin ötesine geçen, azimle eyleme geçenlerin somut başarılar elde edeceği, unutulmaz bir yıl olacak!
2026'ya hazırlanmak ve gezegenlerin size sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için ihtiyacınız olan tüm rehberlik bu kapsamlı yorumlarda sizi bekliyor.

Ocak Mayıs Haziran aylarında elimde melisa çayıyla gezineyim sakinleştirsin sinirli olmayı sevmiyorum
Yaratıcılığımın artacak olmasına sevindim bir süredir yazarken bölümleri ilerletemiyorum sahneler başından sonuna kadar kafamda ama tuhaf bir şekilde elim yazmıyor. Yalnız mottolara bayıldım çok güzeller
ayy dedim ben bunu part part dinlemem lazım iki bebeyle nereye bi kerede