Merak et çatla patla moduÇok etkiliyor çok![]()
aman iyi ya dinliyorum bir daha
Hangi alanı daha dikkatli dinleyeyim onu deseydin bari Merak et çatla patla moduÇok etkiliyor çok![]()
aman iyi ya dinliyorum bir daha
Hangi alanı daha dikkatli dinleyeyim onu deseydin bari 

Hııı hıııı"Yaratıcılığım yol gösteriyor emeklerim başarıya dönüşüyor" kısmı dimi

Hayda! Değil mi? Yine izleyemem çıkarsa derim bak bunu demişsin bu oldu diyeHııı hıııı![]()
![]()
Gelecek yılın olayları çok kalabalık daha neler neler duyacaksınHayda! Değil mi? Yine izleyemem çıkarsa derim bak bunu demişsin bu oldu diye

Duyduğumu bir de anlasam... Sen benim kafamı çok karıştırıyorsun heGelecek yılın olayları çok kalabalık daha neler neler duyacaksın

Nasıl karıştı önümüzdeki yılDuyduğumu bir de anlasam... Sen benim kafamı çok karıştırıyorsun he![]()

ha 
böyle mi Gerçekten saçımı başımı yolacam şimdi meraktanNasıl karıştı önümüzdeki yıl![]()
![]()
Haha
böyle mi
Bnm koca boğa desene iyiden iş kolik olacakMerhaba sevgili Boğa burçları ve yükselen Boğalar!
Bu yıl, konfor alanınızdan çıkıp hem kalbiniz hem de cüzdanınız için cesur kararlar almanız gerekecek. Unutmayın, bu seçim sadece size ait!
AŞK HAYATI: Yıl boyunca aşk ve ilişki evlerinizde yoğun hareketlilik var. Mart 2026 ve Ekim 2026 Boğa yorumları, ilişkilerde denge ve güvenlik arayışınızın en yüksek olduğu dönemi işaret ediyor. Yaz aylarında (Haziran/Temmuz) karşılaşacağınız eski bir aşk veya yeni bir teklif, kariyer hedeflerinizle çatışabilir. Seçiminizi kalbinizin güvenliğinden yana mı, yoksa yeni bir heyecandan yana mı kullanacaksınız?
PARA ve KARİYER: İstikrar ve maddi güvence sizin için her şey! Şubat ve Ağustos 2026 Boğa finans alanında beklenmedik yükselişler ve kazanç kapıları açıyor. Ancak bu kazançlar, aşk hayatınıza yeterince zaman ayıramama riskini beraberinde getirecek. Yıl boyunca finansal büyümeniz, doğru kararları vermenize bağlı. Para mı, huzur mu? Seçim sizin!

Sen çok şanslısın haritada şanslı yahu niye yoluyorsun saçını başınıGerçekten saçımı başımı yolacam şimdi meraktan![]()

Evet çok çok iyiBnm koca boğa desene iyiden iş kolik olacak
Beğeni yapıyorummm hemennn
2026 bana çok iyi gelecek
Eee benim kocada Boğa ama bir halt olmaz aBnm koca boğa desene iyiden iş kolik olacak
Beğeni yapıyorummm hemennn
2026 bana çok iyi gelecek

Merak ediyorum skandal emojileri koyup "Nasıl karıştı önümüzdeki yıl" diyorsun aa ne oluyor ayol oluyorum elinde çekirdekle mahalleliyi gözetleyen teyzeler gibiSen çok şanslısın haritada şanslı yahu niye yoluyorsun saçını başını![]()

Kız öyle demeEee benim kocada Boğa ama bir halt olmaz a

kocam muhteşem olacak de 

Hayy o kocama ben aKız öyle demeolumsuzu gönderme evrene
![]()
kocam muhteşem olacak de

Şaka yapıyorum ben sana, yıl genel olarak iyi retrolarda dikkat et yeterMerak ediyorum skandal emojileri koyup "Nasıl karıştı önümüzdeki yıl" diyorsun aa ne oluyor ayol oluyorum elinde çekirdekle mahalleliyi gözetleyen teyzeler gibiamaaaan bana dokunmuyorsa keyfim gıcırsa ortam tutuşurken saçlarımı süslerim o zaman
![]()
![]()
Tamam o zamanŞaka yapıyorum ben sana, yıl genel olarak iyi retrolarda dikkat et yeter