2016 Yılı Kova Burcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
19 Aralık 2015
Mesajlar
66
Tepki
14
Puan
8
Konum
istanbul
Kova Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili Kova burcu, 2016 yılının ilk yarısında maddi olarak gelişmeler meydana gelecek. Özellikle bu ilk altı aylık dönemi en iyi şekilde geçirmeye çalışmalısınız. Kafanızı meşgul edecek işlerle ilgileneceksiniz ancak işlerle ilgili edinmiş olduğunuz tecrübeler bu dönem içerisinde size çok fazla yardımcı olacaktır. Zorlukların üstesinden gelmeye başlayacaksınız. Hedefinizi belirleyecek, belirlediğiniz hedefe ulaşmak için de elinizden geleni yapacaksınız. Hırsınız bu konuda en iyi yardımcınız.

Maddi kaynaklarınızı tekrar gözden geçirmenizi öneriyoruz. Geride bıraktığımız yıldan kalan borçlarınızı yapılandırmalı ve gelir düzeyinize göre bölümlendirmelisiniz. Borçlarınızı ödeme konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız ancak yılın ilk yarısında kemerlerinizi biraz daha sıkmanız gerekebilir. Ev ya da araba almayı veya projeleriniz için kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Şanslı olacaksınız ve istediğiniz ilerlemeleri kaydedebileceksiniz.

2016 yılında başlatacağınız çalışmaların faydalarını görmeye başlayacaksınız. Kendinize bir düzen kurmalı ve kararlı bir şekilde düzeninize ayak uydurmaya çalışmalısınız. Zaman zaman kendinizi düşünmeniz gerekebilir. Kendinize fayda sağlayacağınız işlerin peşinde olun. Kimi zaman riskler iyi kazançlar sağlayabilir ancak bu her zaman gerçekleşecek diye bir kural da yok. Dengeli olmanız gerekiyor. Yatırım yapmadan önce iyice araştırmalı, analiz etmelisiniz.

Kova burcu, 2016 yılında sosyal yaşantınız da hareketlenecek. Yeni arkadaşlar edinecek, farklı farklı ortamlarda bulunacaksınız. Çevrenizde bulunan insanların aslında ne kadar farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Çevrenizde değişiklik olacak Kova burcu. Sizi şaşırtacak gelişmelere kendinizi hazırlamalısınız. Bu yıl içerisinde değer verdiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirmeye çalışacaksınız. İletişim seviyeniz iyi durumda. Arkadaşlarınızla, ailenizle herhangi bir sorununuz olmayacak.

Aşk hayatınız inişli çıkışlı bir grafik çizecek. Kimi zaman partnerinizle istediğiniz gibi paylaşımlarda bulunacak, kimi zaman da aranızdaki sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Birlikte olduğunuz kişinin ufak tefek sıkıntıları olabilir biraz daha anlayışlı olmanızda yarar var. Sorunları ele almalı, partnerinizle üstesinden gelemeyeceğiniz sorunların olmadığını düşünmelisiniz. Birlikteliğiniz yoksa 2016 yılında çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aşk açısından önemli gelişmeler söz konusu olacak.

Kova Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili Kova burcu, 2016 yılında uzun süren yalnızlığınızın artık son bulacağını bilmelisiniz. Duygusal olarak doyum sağlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Birlikte uyum sağlayacağınız kişiyle bu dönem içerisinde karşılaşacaksınız ve içinizi kaplayan heyecana karşı koyamayacaksınız. Uzun süren yalnızlığınızın içinizde korku oluşturmasına izin vermeyin. Yeni yılın ilk ayından itibaren sosyal olarak daha aktif olmaya başlayacaksınız. Soğuk havalarda kendinizi sıcak ortamlarda bulabilirsiniz. Şanslısınız, aşk sizi bekliyor.

Aşk konusundaki şansınız yılın ilk yarısına kadar devam edecek. Farklı farklı kişilerle bir araya gelecek, istediğiniz kişiyle yakınlaşma imkanı yakalayacaksınız. Bazılarınız artık evlilik çağının geldiğini düşünüyor olabilir. Hayali kurduğunuz evlilik yaşantısında size eşlik edecek kişi çok uzağınızda olmayacak. Birlikteliğiniz varsa ve bu birlikteliğinizi evliliğe dönüştürmek istiyorsanız, öncelikle kendinizden ve partnerinizin duygularından emin olmanız gerekiyor.

Bu yıl içerisinde bazılarınız daha çok keyfi birliktelikler kurmanın peşinde olacak ancak keyfi nedenlerden dolayı kurduğunuz birlikteliğin ciddiyete dönüşme ihtimali çok daha yüksek. Birlikte olduğunuz kişiyle mutlu olduğunuzu düşünecek ve bitmemesi için elinizden geleni yapmaya başlayacaksınız. Bu yıl içerisinde de bazılarınız karşısındaki kişiye güvenmekte sıkıntı yaşayacak. Güven sorunu yaşasanız bile içinizdeki heyecana kapılıp gideceksiniz. Aşkın çekiminden kaçma ihtimaliniz çok zor.

Evli olan Kova burcu insanları için de güzel gelişmeler söz konusu. Eşinizle, evliliğinizin daha iyi seviyeye ulaşması için çaba göstereceksiniz. Sorunların üstesinden birlikte gelmeye başlayacaksınız. Evliliğiniz genel olarak iyi seviyede görünüyor ancak bazılarınız için bu durum geçerli olmayabilir. Evliliğinizin artık kopma noktasına geldiğiniz düşünüyor ve aranızdaki bağların yok olduğundan eminseniz, ciddi kararlar almanızda herhangi bir sorun yok ancak kendinize güveniyor musunuz?

Kova burcu, 2016 yılında zaman zaman özgürlük ihtiyacınızdan dolayı partnerinizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Anlaşılması güç davranışlar sergilemek yerine ne hissettiğinizi direkt olarak partnerinize aktarabilirsiniz. Sizin anlamsız tavırlarınız partnerinizin yanlış şeyler düşünmesine neden olabilir. Birlikteliğinizin size ağır geldiğini düşünüyorsanız her zamankinden daha az görüşmeye başlayabilir, zor da olsa aranıza ufak bir mesafe koyabilirsiniz. Kısa süreli bu durumdan sonra aslında birbirinize ne kadar ihtiyacınız olduğunu fark edeceksinizdir.

2016 yılının ikinci yarısında eşinize veya birlikte olduğunuz kişiye karşı eleştirisel yaklaşımlarda bulunacaksınız. Partnerinizin davranışlarında değişiklik sezebilirsiniz ancak bu durumu kalp kırmadan normale döndürmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz kişinin herhangi bir sorunu olabilir ve sizinle paylaşma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Biraz daha anlayışlı olmanızda yarar var Kova burcu. Siz elinizden geleni yaparsanız, 2016 yılında ilişkinizde sorun yaşanmayacaktır.

Yılın belirli dönemlerinde partnerinizin size ilgi göstermediğini düşünebilir ve bu durumu gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Düşünmeden konuşmamaya çalışın. Sinirlendiğiniz zaman fazlasıyla kırıcı olabiliyorsunuz. Geri dönüşü olmayan bir yola girmek istemezsiniz. Kimi zaman alttan almak sorunların büyümesini engeller. Yalnız olan Kova burcu insanları için Haziran 2016'dan sonra güzel gelişmeler yaşanacak. Aşkınıza sahip çıkmayı öğrenmelisiniz.

Kova Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili Kova burcu, 2016 yılında gerek işinizle ilgili gerekse finansal durumunuzla ilgili farklılıklar meydana gelecek. Geride bıraktığımız yılı kazançlı geçirmiş olabilirsiniz ancak bu yıl içerisinde durumlarda karmaşıklık yaşanacak gibi görünüyor. Şubat 2016'ya kadar olan süreçte maddi anlamda zorlanmalar yaşanacak. Kendinizi bu zorlu sürece hazırlamanızda yarar var. Parasal konulardaki endişeleriniz yersiz. Sorunların ilerleyen dönemlerde tamamen ortadan kalkacağını bilmelisiniz.

Sabırlı ve sakin olduğunuz sürece 2015'te yakaladığınız başarıyı bu yıl içerisinde de yakalayabilirsiniz. Yaşam standartınız en iyi seviyelerine ulaşmaya başlayacak. Değişimin iyi yönde olduğunu göreceksiniz ve özellikle işinizde daha verimli olmaya başlayacaksınız. Yılın ilk yarısına kadar kendinize bir düzen kurmalı ve zorlukların nasıl üstesinden geleceğinize karar vermelisiniz. Planlı yaşamanız size fayda sağlayacaktır.

Yıl içerisinde size daha önceden borcu olan kişilerden alacağınızı alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Yine bu yıl içerisinde beklenmedik gelirler konusunda da şanslı olacaksınız Kova burcu. Hiçte azımsanmayacak paranın sahibi olacağınızı bilmeniz gerekiyor ancak bu durum tüm Kova burcu insanları için geçerli değil. Ortak iş yapıyorsanız radikal kararlar alabilirsiniz. Kafanıza estiği gibi davranmamanız gerekiyor. Yanlış kararlar almaya yatkın olacaksınız. Bu nedenle iyice düşünmeden ve araştırmadan karar almamaya çalışın.

Kova burcu, burcunuzun özelliğinden dolayı değişim ihtiyacı duyan burçsunuz. Bu durum ister istemez iş hayatınıza da yansıyor. Ani gelişmelere ayak uyduramadığınız takdirde zarar gören taraf siz olabilirsiniz. Bazılarınız bu yıl içerisinde bolca seyahate çıkacak gibi görünüyor. Önemli iş bağlantıları kuracaksınız. İleriye dönük yatırımların temellerini bu dönem içerisinde atabilirsiniz. Beklediğiniz önemli cevaplarda çok gecikmeden yılın ikinci yarısında gelecek. Finansal açıdan inişli çıkışlı grafik olacak ancak bu yılın iş hayatınız açısından hayal kırıklığı olmayacağını da bilmelisiniz.

Kova Burcu 2016 Sağlık
Sevgili Kova burcu, 2016 yılında sağlığınız genel olarak iyi durumda görünüyor. Bu yıl içerisinde enerjinize çok fazla ihtiyacınız olacak ve bu nedenle fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmek zorundasınız. Spor yapmanız size fayda sağlayabilir. Zararlı alışkanlıklarınızdan da biran önce kurtulmalısınız. Kendinizi yılın genelinde fazla yormamaya çalışın Kova burcu. Fiziksel gücünüzü her gün sonuna kadar kullanmanız bünyenizin zayıf düşmesine ve haliyle hastalanmanıza neden olabilir.

2016 yılında dinlenmeye yeterince zaman ayırmanız gerekiyor Kova burcu. Sağlığınızın size sıkıntı yaratmasını istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında mideniz hassaslaşacak. Aşırı yağlı ve öğütülmesi zor yiyeceklerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Süregelen rahatsızlığınız var ise, rutin olarak kontrollerinizi yaptırmalısınız. Yıl içerisinde stresli ortamlardan olabildiğince uzak durmanızda fayda var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst