2014-2015 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
2013-2014_kis_makyaji.jpg


2014-2015 Sonbahar-Kış defileleri her zamanki gibi makyaj trendlerinin de belirleyicisi oldu. Bu sonbahar farklı makyaj trendlerini deneyeceğiz, ama alışık olduğumuz birçok makyaj şeklini de uygulamaya devam edeceğiz. İşte bu sezonun makyaj trendleri...

Kalın Kaş
kal%C4%B1n-ka%C5%9F-modas%C4%B1.jpg


Son yıllarda kalın kaşlar oldukça revaçta, ince kaşların adı hiç anılmıyor bile. İnce kaş sevenler bu habere üzülebilir ama kaşlarını kalınlaştırmaya karar verseler gerçekten iyi olur. Kalın ve dolgun kaşlar 2014-2015 Sonbahar-Kış defilelerinde en çok göze çarpan trendlerden biri çünkü. Givenchy, Marc Jacobs, DKNY, Alexander Wang defilelerindeki kalın kaşlı modeller podyumda dikkat çekiciyor.


Kırmızı dudaklar
Lips_by_Watchsomeone.jpg


Sonbahar-kış sezonunda kırmızının bütün tonları makyaj çantanızda olabilir. Kan kırmızısı, bordo, böğürtlen kırmızısı, koyu kırmızı ve kırmızının daha birçok tonu Ralph Lauren, Marc by Marc Jacobs, Carolina Herrera, Max Mara'nın 2014-15 Sonbahar-Kış defilelerinde yer aldı.

Etnik görünüm

kad%C4%B1n_dergisi_jumbom_2015_k%C4%B1%C5%9F_makyaj_modas%C4%B1_121.jpg

Sonbahar-Kış defilelerinde öne çıkan makyaj trendlerinden biri de etnik makyaj tarzı oldu. Yoğun bakır ve altın renkli göz makyajının, doğal görünümlü ten ve dudak makyajıyla birlikte kullanıldığı bu trend bizim de favorilerimizden.

Asker imajı

2013-kisinin-moda-rengi-asker-yesili_makyaj.jpg


Derek Lam ve Dior defilelerinde karşımıza çıkan, asker yeşili farla boyanmış gözler oldukça farklı bir duruşa sahip. Bu askeri bakışları bu sezon kadınlar çok sevecek gibi görünüyor.

Doğal görünüm

dogal-makyaj-2.jpg

Dolce&Gabbana, Alexander Wang, Michael Kors, Giambattista Valli, Vera Wang, Tommy Hilfiger ve Lacoste defilelerindeki doğal görünümlü makyajlar, her sezon olduğu gibi yine revaçta. Şeftali tonlarında allık ve gül pembesi bir ruj doğal görünüm elde etmek için yeterli.

Twiggy kirpikleri
twiggy.jpg


Prada, Gucci, Saint Laurent gibi markaların defilelerindeki abartılı, dikkat çekici takma kirpikler bu sezonun makyaj trendleri arasında. Twiggy tarzında kalın eyeliner uygulayarak, üst ve alt kirpiklere takma kirpik yapıştırarak bu görünümü kendiniz de deneyebilirsiniz.

Pudra..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst