2013'te burca göre sevgili bulma yolları

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1417477.jpg


2013'te burca göre sevgili bulma yolları

14 Şubat'ın ayak seslerini duyar olduğumuz şu günlerde "Hâlâ niye yalnızım?" diye hayıflanıyorsanız yazı dizimizi okumanızda fayda var...

KOÇ BURCU

Mart’ta aşkı bulacaksınız

Sevgili Koçlar, dışarıdan soğuk görünürsünüz ama sizi yakından tanıyanlar bilir ki aslında sıcakkanlı ve yardımseversiniz. Aşk söz konusu oldu mu en büyük kusurunuz çok ilgi görmek istemeniz. Kıskançlığınız sevgilinizi canından bezdirmez ama çok da zorlamaya gelecek bir konu değil. Bir süredir yalnız olabilirsiniz. Bu duruma canınız da sıkılıyor olabilir. Ama üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi yerinizde oturursanız değişen bir şey olmayacak.

Hemen sosyalleşmeye çalışmalı, arkadaşlarınızla planlar yapmalı daha da önemlisi onların yaptıkları organizasyonlara dahil olmanın yolunu aramalısınız. Zannetmeyin ki aşk gelip sizi bulacak, bunun için çaba harcamanız gerekiyor. Çünkü Mart ayında kalbinizdeki kıpırtıların sebebi arkadaş grubunda beğendiğiniz biri olacak. Önce ona yakın olmaya utanacaksınız.

Daha sonra kendinizi olayların akışına bırakmaya karar vereceksiniz. Onun da size ilgisi olduğunu anlayıp havalara uçacaksınız. Bir süre onu tanımak isteyeceksiniz. Ama partnerinizde gereken ilgili ve sıcaklığı bulamayacaksınız. Bu da sizi ondan soğutacak. Partnerinizin tüm girişimlerini geri çevirebilirsiniz. Bu ilişkinin ömrü kısa olsa da kalbinizin taş kesilmediğini bilmek size çok iyi gelecek.

Sürpriz evlilik kararı alabilirsiniz

Hayatın tadını çıkarmaya çalışacaksınız. Kendi yaşamınızı düzenlemeye çalışırken Nisan ayında yeni bir heyecan sizi bekliyor. Bu dönemde cazibeniz artacak, kendinizi her zamankinden daha çekici hissedeceksiniz. Bu da çevrenizdekilerin size olan ilgisini arttıracak. Arkadaşlarınız size aracı olacak ve uygun olduğunu düşündükleri biriyle sizi buluşturacaklar.

Bu kez kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Burada hatırlatmak yapmakta fayda var. Onunla yeni bir aşka yelken açmadan önce çok iyi düşünmelisiniz. Geçmişte yaptığınız hatalardan ders almalı, boş yere aynı yolları yürümemelisiniz. Birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Onunla olmak size çok iyi gelecek. Birlikte olduğunuz partnerinizde gerçek aşkı bulduğunuzu düşünebilirsiniz.

Doğru adımları atarsanız rahat edecek, mutluluktan nasibinizi alacaksınız. Tabii bu dönemde yaşadıkları sürpriz aşkla birlikte ani evlilik kararı alanlar da çıkabilir. Eğer bu aylarda aşkı bulamamışsanız üzülmeyin. Çünkü Haziran size sürprizlerle gelebilir.

Uyumlu burçları: Aslan, Koç ve Yay

:findikim:

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, siz aşk için yaratıldığınız için mutlaka aşık olmak, mutlu yaşamak, ona sonuna kadar sadık kalmaz istersiniz. Ama şu kıskançlığınız kaç sevgilinizi çileden çıkarmadı ki. Sürekli ilgi görme isteğiniz ve kıskançlıktan kurtulursanız 12 burç içinde en ideal sevgili siz olabilirsiniz. Sıcakkanlı, girdiği her ortamda gözleri üzerine çevirmeyi başaran, herkesi kendinize bağlayan birisiniz.

Son dönemde diliniz yandığı için aşka sıcak bakmıyorsunuz. Bu durumdan bir an öne kurtulmanız gerekiyor. Bir kötü tecrübe yaşadınız diye aşka küsmeniz anlamsız değil mi? Birkaç aydır kendinizi işinize verdiniz, mutluluğu orada arıyorsunuz. Tamam, iş çok önemli ama sevgisiz de yaşanmaz.

Ayaklarınız yerden kesilecek

Siz bu yıl aşkta şanslı olacaksınız. Yeni bir sevgili istemediğiniz halde aşk bu kez gelip sizi bulacak. Bu günler çok da yakın. Şubat’ın ortalarında bir iş toplantısında yeni biriyle tanışacaksınız. Onun size olan yaklaşımı sinirlerinizi bozabilir, kendinizi korumak için ona duvarlar örebilirsiniz. Bunların hiç işe yaramayacağını şimdiden söyleyelim. Çünkü siz, uçuk, kaçık, ayakları yere basmayan bu kişiye sırılsıklam aşık olacaksınız. Onu duyduğunuz şeyin aşk olduğunu kabullenmeniz zaman alabilir.

Bu dönemde sürprizlerle karşılaşmak, sürekli ilgi gösteren biri olması, size özel programlar yapması hoşunuza gidecek, ona karşı koyamayacaksınız. Mutluluğu henüz bulamamış Boğalardansınız üzülmeyin. Çünkü Mart ve Nisan ayında hayatınızda yeni kıpırtılar olabilir.

Bu kez siz bir süredir arkadaşlık ettiğiniz birine aşık olduğunuzu fark edeceksiniz. Ona yakınlaşmak isteyeceksiniz. Bir yandan da duygularınızı anlar ve sizden uzaklaşır diye endişeli olacaksınız. Bu durumu gözünüzde çok büyütmeniz gerek yok. Siz kendi heyecanlarınızdan fark etmiyorsunuz ama onun da size ilgisi var. Onunla kısa bir flört döneminden sonra uzun sürecek bir aşk adım atabilirsiniz

Temmuz ayı sizi için çok önemli. Temmuz ayında yeni kararlar verebilir, evliliği gündeme getirebilirsiniz. Boğalar, en çok Ağustos ayının sonu ya da Eylül ayına dikkat etmeli. Çünkü eski sevgili ya da nişanlınız yeniden sahneye çıkıp kafanızı karıştırabilir.

Uyumlu burçları: Başak, Boğa ve Oğlak

Posta

:bebecik

YARIN: İKİZLER VE YENGEÇ
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1419770.jpg


İKİZLER

Sevgili İkizler, hareketlisiniz, zekisiniz, çok düşünürsünüz, çok okursunuz, mantıklı karar verir, harika işler yaparsanız. Ama söz konusu aşk oldu mu zorluğunuz ortaya çıkar. Siz aşksız yaşayamazsınız zaten bunu da fırsat kalmaz. İkizler burcu çift kısmetli, çok talihli olduğundan siz aramasanız da aşk sizi buluverir. Çok ilgi gösterilmesini, prens ya da prenses gibi davranılmasını istersiniz. Kıskançlıktan karşınızdakini delirtebilme özelliğine de sahipsiniz. Yalnız hakkınızı yememek lazım. Güzel şiirler okur, hediyeler hazırlar, sevdiğinizi mutlu etmeye çalışırsınız. Ama bu aralar size bir şeyler oldu. Ayağınıza kadar gelen kısmetleri bile istemez oldunuz.

Hemen kendinizi toplamalı, aşka yeniden kucak açmalısınız. Artık evden çıksanız ne iyi olacak. Sadece işe gidiyor, oradan da koşarak eve dönüyorsunuz. Sosyal hayatı, arkadaşlarınızı arayıp sormayı unuttunuz. En kısa zamanda silkelenmelisiniz. Koca bir yılı yalnız geçirmek istemezsiniz değil mi? Hemen harekete geçin, eşi dostu, unuttuğunuz arkadaşları arayın, iş yerinde düzenlenen yemeklere, organizasyonlara katılmaya başlayın.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞABİLİRSİNİZ

Siz hayatınızı yaşarken aşk sizi bulacak, merak etmeyin. Kısa bir flört dönemi geçirebilirsiniz. Partnerinizi arayıp sormayacak, onunla bir araya gelmek için plan yapmaya üşeneceksiniz. O bazı planlar yapacak, adımlar atacak ama siz yerinizden bile kıpırdamak istemeyeceksiniz. Tabii bu ilişki sürmeyecek. Şubat ayının sonunda yeni tanışacağınız birine ilk görüşte aşık olacaksınız. İçiniz içinize sığmayacak, sevineceksiniz. Ama bir süre sonra onunla yakınlaşamadığınız için sıkılabilirsiniz. Yardımınıza dostlarınız yetişecek. İki tarafı da tanıyan birileri ortaya çıkacak ve sizin bir araya gelmenizi sağlayacak. Bu ilişkiye başlamanız beklediğinizden zor olacak.

Çünkü o biraz geride duracak, sizi iyice tartmak, anlamak isteyecek. Siz de bu yeni aşkın alevlenmesi için elinizden geleni yapacaksınız. Planlar yapmaktan geri kalmayacak, partnerinizi mutlu etmek için adeta dağları deleceksiniz. Birlikte vakit geçirmek ikinize de iyi gelecek. Nisan ayında sizin kıskançlıklarınız yüzünden zor günler yaşanabilir. Hatanızı anlayacak, onun kalbini kazanmanın yollarını bulacaksınız. Mutluluk sizi öyle saracak ki yaz aylarında evlilik kararı alıp çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

Uyumlu burçları: Yay, Terazi ve Kova

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, romantiksiniz, duygusalsınız, aşka aşıksınız, konuşkansınız, sadıksınız ama kolay kolay birini sevmezsiniz. İşte her şeyin düğümlendiği nokta da bu. Sevdiğiniz zaman tutulursunuz, onu bırakmak istemezseniz. Sevmediğiniz zaman ise gözünüz kimseleri görmez, kendinizi de onu da mutsuz edersiniz. Uzun ilişkilere alışkısınız, kısa flörtler size göre değil. Sadakat söz konusu oldu mu dünyayı yıkarsınız ama sevdiğinize ihanet etmesiniz. Huzuru ve mutluluğu aramanız hiç bitmeyecek.

Siz pahalı hediyeler almaktan, romantik yemeklerde baş başa yenen yemeklerden hoşlanırsınız. Kıskançlığınızın olmaması, partnerinizi özgür bırakmaya çalışmanız sizi farklı kılan özellikleriniz. Aşkı bulmak için yeni yılda çaba harcamanız gerekecek. Hatta bu sene kurallarınızı yıkacak, hiç size göre olmayan işlere kalkışacaksınız. Çok beğendiğiniz birine yakınlaşmak için gayret göstereceksiniz. Kimi zaman bu konuda başarılı olacak, kimi zaman hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu dönemde çevrenizin şaşkın bakışlarıyla karşılaşabilirsiniz, hazırlıklı olun.

SÜRPRİZLER AKLINIZI ALABİLİR

Onunla yakınlaşmak için dedektif gibi çalışacaksınız. Nelerden hoşlanır, nerede yemek yemeyi sever öğrenmek için tüm imkanları kullanacaksınız. Onunla yakınlaşınca hevesiniz geçebilir. Çünkü ruhunuzu tatmin etmeyen biriyle karşılaşmak sizi üzecek. Ondan çabuk vazgeçeceksiniz. Ama aşk sizi bırakmayacak ve Mart sonunda sizi bulacak. Çıkacağınız seyahatte yeni partnerinizle tanışacaksınız. Onun huzurlu duruşuna, olgunluğuna bayılacaksınız. Sizi mutlu etmeye çalışması, sürprizler hazırlaması hoşunuza gidecek.

Her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünüzde sorunlar çıkabilir. Birlikte olduğunuz kişinin ailesiyle yaşadığı sıkıntılar sizi etkileyebilir. Bu işe karışmak, ona akıl vermek yerine kenarda beklemelisiniz. O günlerde eski sevgiliniz ortaya çıkabilir. Bu durum kafanızı karıştırmayacak. Haziran geldiğinde kalbi boş Yengeç burçları varsa her an yeni bir heyecana hazır olmasınız. Yazın yalnız olmayacağınızı şimdiden müjdeleyelim.

Uyumlu burçları: Başak, Aslan ve Balık

:smileylove:

YARIN: ASLAN VE BAŞAK

Posta

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1421397.jpg


ASLAN

Sevgili Aslanlar, yerinde duramayan, kıpır kıpır, herkesle dost olan sizsiniz. Her zaman kafanızın dikine gidersiniz, doğru olduğuna inanırsanız da kimseyi dinlemezsiniz. İlgisiz kalmaya dayanamazsınız. Girdiğiniz ortamda sizinle ilgilenen çıkmazsa mutsuz oluyorsunuz değil mi? Konuşmalarınız ve sıcaklığınızla ilgiyi üzerine çektiğiniz kesin.

Kendinizi de her zaman iyi anlattığınızı düşünüyorsunuz. Son zamanlarda sizde bir durgunluk var farkında mısınız? Eskisi kadar hızlı da konuşmuyorsunuz, telaşlı değilsiniz. Evet, çünkü aşkı buldunuz. Bir süredir beraber olduğunuz kişi sizi bambaşka biri haline dönüştürdü. O hızlı konuşan, her yerde yetişmeye çalışan, inatçı, konforuna düşkün, dimdik Aslan gitti, yerine sakin, mutlu, aşktan başı dönmüş biri geldi. Bu halinize çevrenizdekiler bayılıyor, demedi demeyin.

Bu durum yaz sonuna kadar böyle devam edecek. Bu süre içinde zaman zaman kıskançlıktan çıkan kavgalar yaşanabilir. Ama ikiniz de bunları büyütmeyecek, sinirlerinizi bozmayacaksınız. Yaz aylarından sonra yeni kararlar alıp herkesi şaşırtabilirsiniz.

ELİNİZE GEÇEN FIRSATI DEĞERLENDİRİN

“Hayatımda her şey yolunda ama aradığım aşkı hâlâ bulamadım” diye Aslan burçlarındansanız artık üzülmeyi bırakın. Çünkü girdiğiniz ortamda ilgi çekecek, pek çok kişinin beğenisini kazanacaksınız. Ama bunun için zamana ihtiyacınız var. Nisan ayının ortalarında tam da istediğiniz gibi bir hayatınıza girebilir. Onunla bir arada olmak isteyeceksiniz. Şimdiden hatırlatalım, ilişki emek ve fedakarlık ister.

Öyle köşenizde oturup ‘Bakalım benim için neler yapacak, hangi sürprizleri hazırlayacak’ diye beklerseniz bu iş daha başlamadan biter. Bu yüzden dizginleri ele alın ve kalbiniz onun için çarpıyorsa harekete geçin. Dünyayı durdurmanız gerekmiyor. Sadece onun nelerden hoşlandığını, neleri sevdiğini düşünün. Çünkü isterseniz birinin kalbini nasıl kazanacağınızı çok iyi bilirsiniz.

Partnerinizi hediyelere boğar, olmadık yerlerde karşısına çıkar, mutluluktan deliye döndürebilirsiniz. Tabii en kötü huyunuz olan inatçılığınızdan ve kıskançlığınızdan vazgeçmeniz şart. Birlikte olmayı hayal ettiğiniz kişi hiç bunlarla uğraşacak biri değil. Terk edilirsiniz, tek başınıza kalırsınız, aklınızı başınıza toplayın. Sonbaharda artık onsuz yaşayamayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu fark ediş her şeyi değiştirip ilişkinizin farklı bir yöne doğru ilerlemesini sağlayabilir.

Uyumlu burçlar: Aslan, Koç, Kova

BAŞAK

Sevgili Başaklar, iyisiniz hoşsunuz da şu herkesi eleştirme huyunuz yok mu! Karşınızdakinin iyiliği için bunu yaptığınızı düşünüyorsunuz ama ne kadar kalp kırdığınızı fark etmiyorsunuz. Sevgi dolusunuz, herkesi mutlu etmeye çalışırsınız ama birini sevmek için belli kriterleriniz var. Sevdiğinizde çok seviyorsunuz. Bunun için ona güvenmeniz, her şeyiyle tanımanız, uzun süre vakit geçirmeniz gerekir. Bunları yapamazsanız o kişiye hayatınızda yer açmamak için adeta savaşırsınız. Son zamanlarda kalbiniz kırık olabilir. Tamam, geçmişte tatsız tecrübeler yaşamış olabilirsiniz. Ama kendini cezalandırmak, kalbinizi herkese kapatmak, eve hapsolmak da ne oluyor?

Hemen, toparlanın. Aynanın karşısına geçip kendinize bir bakın. Mutluluğu bulmak sizin de hakkınız. Ama oturduğunuz yerde, evdeki koltukta ne aşk ne de mutluluk sizi bulur. Arkadaşlarınız sizinle olmak, beraber vakit geçirmek için çaba harcıyor ama siz gelen bütün teklifleri geri çeviriyorsunuz.

HER ZAMANKİNDEN ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ

Harekete geçin, arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmenin yollarını arayın. Yeniden birilerine güvenmek için çok geç değil. Heyecanlanabilir, kalbinizde çarpıntılar hissedebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. Çevrenizde size ilgi gösteren birileri var. Ama siz dünya ile bağlantınızı kestiğiniz için kimsenin elinden bir şey gelmiyor.

Şubat ayının sonunda beklediğinize değecek biriyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma arkadaşlarınız sayesinde olacak. Ona da herkese yaptığınız gibi bir set çekmek isteyeceksiniz. Ancak o tüm bunlara aldırış etmeyecek ve sizinle bir arada olmanın yollarını arayacak.

Sizi sürekli arayacak, sinema ve konser için davetlerde bulunacak, tüm özel günleri hatırlayıp sizi baştan çıkarmaya çalışacak. Uzunca bir süre direnebilirsiniz ama sonunda onun için bir şeyler hissettiğinizi anlayacak ve yelkenlerinizi suya indireceksiniz.

Birlikte konserlere gidebilir, en iyi filmleri seyredebilir, değişik yerlerde yemek yiyebilirsiniz. Kendinizi özel hissetmeniz ona daha da yakınlaşmanızı sağlayacak. Bir arada olduğunuz her anın kıymetini bileceksiniz. Zaman zaman tatsızlıklar yaşanabilir. Partneriniz sizin onu kıskanmadığınızdan şikayetçi olabilir. Evet, siz kıskançlık nedir bilmezsiniz ama onun üzülmemesi için biraz özenli davranın.

Uyumlu burçlar: Oğlak, Yengeç, Boğa

YARIN: TERAZİ VE AKREP

Posta

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1424347.jpg


TERAZİ

Sevgili Teraziler, uyumlusunuz, çok naziksiniz, sevimlisiniz. Sakin görünürsünüz ama öyle zamanlar olur ki adeta bir volkan gibi patlarsınız. Adalet sizin için dünyanın en önemli konusu. İlgi görmeye bayılıyorsunuz ama ilgi göstermek söz konusu olunca bir adım geride duruyorsunuz.

Birlikte olduğunuz kişi dünyayı sizin üzerinizde döndürsün istiyorsunuz. Hepsi iyi güzel de her zaman böyle bir partner bulmanız mümkün değil. Bugüne kadar hep iyi örneklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Bir de inatçısınız. Bu tarafınızı törpülerseniz ilişkinizde çok daha mutlu olabilirsiniz. Bu yıl aşk konusunda şans yüzünüze gülecek. Tabii her zamankinden farklı olacağını da eklemek lazım.

Eğer kalbi boş olan Terazi burçlarındansanız önümüzdeki birkaç ayda hayatınızda bir şeyler değişecek. Bir süredir hayatınızda olan arkadaşlarınızı daha geri plana alıp yeni dostluklar kurmaya çalışabilirsiniz. Onlara uyum sağlamaya çalışırken tanışacağınız yeni biri sizi etkileyebilir. Bu durumu biraz fazla abartacaksınız, o yüzden sizi şimdiden uyaralım ki kendinizi aşık zannetmeyin.

Partnerinize özen göstermelisiniz

Onu biraz tartmaya ve tanımaya çalışırsanız aslında öyle düşlerinizdeki gibi biri olmadığını kısa zamanda fark edeceksiniz. Ama “Aşığım, gözlerim kör oldu” derseniz işte o zaman sıkıntılı günler geçirebilirsiniz. Bu nedenle bir ilişkiye başlarken acele etmeyin ve kararlarınızı alırken küçük adımlarla ilerleyin. Bu kısa flört dönemi size istediklerinizi getirmese de büyük dertleriniz olmayacak. Mayıs ayında yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Onunla her konuda uyuştuğunuzu görmek sizi çok mutlu edecek. Yeni aşkınız da yine değiştirdiğiniz arkadaş çevresinden gelecek. Siz sosyalleşmekten korkmadığınız için şansınız da size yardım edecek. Birlikte güzel planlar yapabilir, kısa seyahatlere çıkabilir.

Zaman zaman tartışmalar hatta sert kavgalar olabilir. Hazırlıklı olun. Çünkü bunları sebebi sizin ilgisizlikten yakınmanız ve partnerinize gereken önemi vermemeniz. Kendinizi toplamalı ve partnerinize de gereken özeni göstermeye çalışmalısınız. Yaz aylarında kalbi boş olan Terazi burcu kadını ve erkeği varsa hareketli ve duygusal bir dönem onları bekliyor. Yeter ki gözünüzün önündeki talipleri geri çevirmeyin.

Uyumlu burçlar: Terazi, Oğlak, Yengeç

AKREP

Sevgili Akrepler, dürüstlüğünüz, mertliğiniz, zekanızla herkesin hayran olduğu kişilersiniz. Haksızlığa uğrayınca gözlerinden ateş saçan bir canavara dönüşebilirsiniz. Cazibenizle girdiğiniz her ortamda ilgiyi üzerinize toplarsınız. Zaten sizinle ilgilenen olmazsa öne çıkabilmek için başınızdan geçenleri anlatmaya başlar, ilgiyi toplamak için gayret edersiniz. Herkes size ilgi gösterse siz de çaba harcamasanız ne güzel olur değil mi?

Tam da aradığınızı bulmuş olursunuz. Siz her zaman nerede, ne yapacağınızı bilirsiniz. Az konuşur, çok düşünürsünüz. Fazla konuşanlardan uzak durmaya çalışırsınız. Ukalalık yapan biriyle bırakın aşk yaşamayı birlikte yemek bile yemezsiniz. Gururunuz yüzünden kaç ilişkiniz bitti düşündünüz mü? Neşeli ve bonkör olduğunuz için yeni bir ilişkiye başlamanız zor olmayacak. Ancak çabuk sıkıldığınızı göz önüne alın ve partnerinizin size tutkuyla bağlanmasını önlemeye çalışın. Bırakın her şeyi zaman belirlesin.

Kıskançlığınıza dur deyin

Şubat ortasından sonra hayatınız öyle hareketlenecek ki ne yapacağınıza karar vermekte zorlanacaksınız. Hareketli günler sizi bekliyor. Bu süreçte eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Bu durum kafanızı az da olsa karıştıracak. Bu dönemi atlamakta çok zorlanmayacaksınız. Çünkü iş yerindeki gördüğünüz birinden çok etkileneceksiniz. Önce onunla tanışmanın yollarını arayacak, tek başınıza bir türlü bu işi yapamayacaksınız. Sonunda imdadınıza bir büyüğünüz yetişecek. Onu da tanıdığı için ikinizi bir araya getirecek.

Bu karşılaşma yeni aşkınızın başlangıcı olacak. Bir arada olmaktan mutlu olacaksınız. Ancak yeni partneriniz size ilk başta beklediğiniz ilgiyi göstermeyebilir. Bu durum canınızı sıksa da kendinizi aşk rüzgarına kaptırdığınız için takıntı haline getirmeyeceksiniz. Onun için bir şeyler yapma, sürpriz hazırlama fikri sizi çok heyecanlandıracak. Partnerinizle uzun vadeli bir ilişki için plan yapabilirsiniz. Kıskançlığınıza dur demezseniz terk edilme riskiyle karşı karşıya olduğunuzu söyleyelim. Çünkü sizin kıskançlığınız insanı deli edecek türden. Bu yüzden dikkatli olun ve birlikte olduğunuz kişinin kalbini kırıp boş yere üzmeyin.

Uyumlu burçlar: Balık, Boğa, İkizler

YARIN: YAY, OĞLAK

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1425767.jpg


YAY

Sevgili Yaylar, neşeli, hareketli, arkadaş canlısı, enerji veren kişilersiniz. Tatlı sohbetinizle girdiğiniz her yerde göz bebeği olursunuz. Cazibenizle herkesi büyüleyebilirsiniz. Fazla özgür ruhlu ve maceraperestsiniz. Dobra dobrasınız, aklınızdan geçirdiğiniz her şeyi rahatlıkla karşınızdakine söyler ama kırılıp kırılmayacağının hiç hesabını yapmazsınız.

Tabii siz aslında en doğrusunu yaptığınızı düşünüyorsunuz ama işler bazen sandığınız gibi yürümüyor, değil mi? Karşınızdakini anlamak için biraz çaba harcamalı, özverili olmalısınız. Bir süre kısa flörtler yaşayacaksınız, büyük beğeni toplayacaksınız ve kafanız karışacak. İlişkileriniz genellikle kısa süreli oluyor, çünkü maceracı ruhunuza ve hareketliliğinize pek az kişi katlanıyor. Ancak bu yıl her şey değişecek ve ilişkileriniz geçen yıllardaki kadar kısa ömürlü olmayacak. Uzun ilişkilere adım atacak, gelecekle ilgili kendinizi hazır hissedeceksiniz.

Sadakatiniz artacak duygularınız güçlenecek

Yay burçları bu yıl sevgili bulmak konusunda hiç zorluk çekmeyecek. Kalbi boş olan Yay burçlarındansanız özellikle mart ve nisan aylarına çok dikkat edin. Çünkü farklı ortamlara girecek ve yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Bu dönemde çekiciliğiniz artacak. Bunun farkında olan siz, karşı cinsin ilgisini çekmek için çaba harcayacaksınız.

Çabalarınızın karşılığını alacağınızı söylemek gerekiyor. Gördüğünüz ilgi karşısında çok heyecanlanacak, kalbinizde yeniden aşk kıpırtıları hissedeceksiniz. Bu da sizi mutlu edecek. Birlikte olmak istediğiniz kişinin tüm özelliklerine hayran kalacak, onu daha yakından tanımak için imkanlarınızı seferber edeceksiniz. Ondan bir an bile ayrı kalmak istemeyeceksiniz. Öyle ki işinizi bile boşlayabilirsiniz.

Sevdiğiniz kişinin size her konuda destek olması çok hoşunuza gidecek. Bu da duygularınızın güçlenmesine, sadakatinizin artmasına neden olacak. Yani şans her zamanki gibi sizden yana. İyi değerlendirmeyi başarırsanız mutlu olacak, çok da mutlu edeceksiniz. Eğer bahar aylarında aşkı bulamamış Yay burçlarındansanız bu kısmetinizin kapalı olduğu anlamına gelmez. Temmuz ayının başında kalbiniz yerinden çıkacak gibi çarpabilir. İlişkiniz başta sizi mutlu edecek. Ama sonra partnerinizin dengesiz tutumları yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Ancak denge kuracak, işleri yoluna sokacaksınız.

Uyumlu burçları: Koç, Başak ve İkizler

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, sadık ama inatçısınız. Sizin için kadın ya da erkek fark etmez, insan insandır, herkesle arkadaşlık yapabilirsiniz. Herkesin derdine koşar, yalnız kalmaktan nefret edersiniz. Bu yüzden dünyanın her yerinde arkadaşlarınız, dostlarınız vardır. Herkese ilgili göstermeye bayılırsınız ama konu sevgiliniz oldu mu nedense umursamaz davranırsınız. Siz belli etmeden sevenlerdensiniz.

Okumayı çok seven Oğlak burçları öğrenmeye ve bilgiye hep açıktır. Sizin kıskançlığınıza tahammül etmek öyle kolay bir şey değil. Ancak partnerinize güvendiğinizde işler yoluna girer. Fırtınalı ilişkiler yaşamış, uzun soluklu birlikteliğinizi sonlandırmış olabilirsiniz. Ama kabul edin, siz tek başınıza yaşayamazsınız. Olan bitenleri sevgilinize anlatmalı, ilgi görmeli, nefes almalısınız.

Aşk gelip sizi bulacak

Oğlaklar bu yıl aşk konusuda şanslı. Ama şansı biraz da siz yaratacaksınız. Evet sosyalleşmeyi seviyorsunuz ama aşk yorgunu olduğunuz için gözlerinizi çevrenizdekilere kapatacaksınız. Ama siz hiçbir şey yapmasanız da mutluluk gelip sizi bulacak. Mart ortaları ya da nisan ayının başında bazı Oğlak burçları yeni aşklara yelken açacak. Karşınıza çekici, konuşkan, yaptığı her hareketle çevrenin ilgisini üzerinde toplayan, bakışlarıyla her sorununu çözen bir partner çıkacak. Onun bu büyülü tavrı sizi baştan çıkarabilir. Çok mutlu olacak, hayalini bile kurmadığınız bu büyük aşkla karşılaştığınız için kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz.

Bu mutluluk rüzgarı sizi sarıp sarmalayacak. Bir süre sonra partnerinizin de kıskanç olması nedeniyle sorunlar yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu durum sizi korkutacak. Ne ondan vazgeçebilecek ne de kıskançlığın bu kadarına tahammül edeceksiniz. Aranızdaki sorunları çok fazla büyütmez, en kısa sürede çözmeye çalışırsanız ilişkinize hiç gölge düşmeyecek. Birlikte uzun yürüyüşler yapabilir, romantik akşam yemeklerine çıkabilirsiniz. Uzun süreli ilişkisi olan Oğlakların ise öyle büyük sorunları olmayacak. Çünkü ilişkiniz rayına girdiği için çözülemeyecek sorunlar yaşamayacaksınız. Ağustos ayında kısa süreli ayrılık yaşayabilirsiniz. Bir süre sonra yalnız olamayacağınıza karar verecek yeniden onun kollarına koşacaksınız.

Uyumlu burçları: Başak, Oğlak ve Boğa

YARIN: KOVA ; BALIK

Posta
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.646
Tepki
53.690
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ama bu aralar size bir şeyler oldu. Ayağınıza kadar gelen kısmetleri bile istemez oldunuz.

Hemen kendinizi toplamalı, aşka yeniden kucak açmalısınız. Artık evden çıksanız ne iyi olacak.

:kptmya::kptmya: Nk'm ne diyor buuuuu :gul::gul:

Birde şurasına koptum gız :gul::gul:

Siz aşksız yaşayamazsınız zaten bunu da fırsat kalmaz. İkizler burcu çift kısmetli, çok talihli olduğundan siz aramasanız da aşk sizi buluverir.

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm1427941.jpg


KOVA

Sevgili Kovalar, neşeli ve hareketli oluşunuzla tanınıyorsunuz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Değişken olduğunuzu söylemeye gerek bile yok, siz çok iyi biliyorsunuz. Sevecen ve konuşkansınız. Bazı Kovaların kötü huyu ayaklarının yere basmamasıdır. İyi niyetlisiniz, herkese güler yüzlü davranırsınız ama özgürlüğünüz kısıtlanınca deliye dönebilirsiniz. Bu partnerizi de deli etmeniz anlamına gelir. Bir yerde sabit durmaktan çok sıkılıyorsunuz. Bu huyunuz 2013’te çok işinize yarayacak. Kolay kolay duygularınıza kapılmazsınız, öyle romantik değilsiniz ama partnerinizden gelecek romantik teklifleri de geri çevirmez, ne yapacağınızı çok iyi bilirsiniz.

Platonik aşk sizi üzebilir ama sabırlı olmalısınız

Bu yılın ilk ayları aşk konusunda biraz zorlu geçebilir ama dert etmeyin. İlişkisi olmayan Kova burçları nisan ayının ortalarından temmuz ayına kadar zorlu günler geçirecek. Kovaların uçarı kalpleri bu kez kolay ulaşamayacakları biri için çarpacak. Çünkü platonik olarak aşık olacak, ne yapacaklarını bilemeyecekler. Liseli aşıklar gibi onu bir kez daha görmeye çaba harcayacaksınız. Gittiği yerlere gidecek, hakkında bilgi toplamaya çalışacaksınız. Çok yakınınızda olduğu günlerde bile heyecanlanacak ama duygularınızı açıklamaya bir türlü cesaret edemeyeceksiniz.

Size yardım etmek isteyenleri de geri çevirecek ve onun aşkınıza karşılık vermesini bekleyeceksiniz. Bu uzun süreli bekleyiş belli dönemlerde size çok acı verecek. Duygularınızda iniş-çıkışlar yaşayacak, zaman zaman sevginiz konusunda tereddüte düşecek ama sonra onsuz olamayacağınıza karar vereceksiniz. Sancılı geçen günlerin ardından tünelin sonunda ışık göreceksiniz.

Onun size doğru bir adım atması sizi sevindirecek. Aşkınıza karşılık bulacak, bulutların üzerinde uçacaksınız. Ama bu aşkın uzun vadeli olmayacağını söylemeliyiz. Ağustos ayında önünüze bir fırsat çıkacak. Bu dönemde çevrenize karşı biraz daha dikkatli olursanız kalbinizi fethedecek biri daha var. Onun duygusallığı, her şeyi bilmesi, iyi organizasyon yapması size çok iyi gelecek. İkiniz bir arada uyumlu bir ilişki yaşayacak, mutlu olacaksınız. Birlikte keyifli vakit geçireceksiniz.

Uyumlu burçları: Yengeç, Balık ve Boğa

BALIK

Sevgili Balıklar, romantiksiniz, duygusalsınız. Zaman zaman sebepsiz yere gözyaşı döküp çevrenizdekileri korkutabilirsiniz. Ama siz yardım etmeye, sevdiklerinizi korumaya, doyasıya sevmeye bayılırsınız. Tabii sevilmek, mutlu edilmek, sürekli ilgi görmek istersiniz. Fedakarlık yapıp üzerinize düşen her şeyi yaparsanız. Bu sizin en tatlı tarafınız. Ama o kıskançlığınız yok mu? Partnerinizi deli edebilirsiniz. Artık bu durumdan kurtulun ve hayatınızın, aşkınızın tadını çıkarın. Sürekli partnerinizi kontrol ederek ne kadar huzurlu yaşayabilirsiniz ki? 2013’te aşkı bulmak istiyorsanız bir an önce kendinizi toplamanız gerekiyor. Bir süre önce ilişkiniz bitti ve onunla birlikte sorunlar da geride kaldı. Geçmişin izlerinden bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Geleceğe bakmalı, tekrar aşık olabileceğinizi hatırlamalısınız.

Kıskançlık sorun yaratacak, kontrolü bırakın

Bir ilişkisi olan Balıklar karar vermek durumda kalabilirler. Ya ilişkiye devam edeceksiniz ya da yaşadığınız sıkıntıları gözden geçirip bu aşka nokta koyacaksınız. Yalnızsanız nisanda karşısınıza çıkan yeni biriyle olmak isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan bu kişi size soğuk görünecek. Bu ilişkiye ısınamadığınızı düşüneceksiniz. İlerleyen zaman size doğruyu gösterecek. Onun sert ve soğuk görünüşünün altında keyifli biri olduğunu fark edeceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini çözmek isteyeceksiniz.

Çok düşünecek, harekete geçmek, onunla ilgili problemleri paylaşmaya çalışacaksınız. Onun tavırları kafanızda yarattığınız sorunları çözecek. Sizi sahiplenmesine, korumak istemesine bayılacaksınız. Duygusal biri olduğunuz için kısa zamanda ona kapılacaksınız. Sürekli sizi aramasından, yanınızda olmak istemesinden mutluluk duyacaksınız. Ancak kıskançlığınız yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Kıskançlık krizlerini atlatmanız için size tavır alabilir. Bu da duygularınızda kararsızlık yaşamanıza sebep olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeli, onun iyi niyetini suistimal etmemelisiniz.

Aşkta şanslı olduğunuz bu dönemde karşınıza başka biri de çıkabilir. Kafanız karışacak, bir yandan önünüze çıkan bu fırsatları değerlendirmek isteyecek bir yandan da sevdiğiniz kişiye olan duygularınızı tartmaya çalışacaksınız.

Posta

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst