2013 yılında KOVA'ları neler bekliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uzra48

Daimi Üye
Katılım
28 Kasım 2012
Mesajlar
257
Tepki
275
Puan
63
Konum
bodrum

2013 KOVA BURCU YORUMU

Kova burçları bu yıl şansınız yüksek, 2013 yılı sosyal hayatınız çok renkli ve iş yalşamında isteklerinizin gerçekleşeceği bir bir yıl olacak. Kovalar bu yıl sıkıntı yaşayabileceğiniz en önemli dönem şubat ayı olacak. Yolunda gitmeyen işlerinizle ilgili karamsar duygular içine girebilirsiniz. Bunun geçici olduğunu unutmayın.Hiç kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak.
Şubat gibi ev almak için kredi bekleyenlere güzel haberler gelebilir. Aşırı lükse kaçmanız borç batağına girmenize sebep olabilir. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için karşınıza inanılmaz imkanlar çıkacak. Bu durumu değerlendirerek problemlerinizden kurtulmaya bakın.
Nisan ayı gibi bazılarınız ailelerinin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir veya aile büyüklerinizin haberiniz olamadan sizinle ilgili aldıkları özel hayat kararlarına tepki vermeniz aile içinde gerilimli bir atmosfer yaratabilir.
Mayıs ayı her açıdan olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir dönem ykınlarınızla ilişkileriniz düzeliyor.Eşinizle ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçireceğiniz hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanacağı şansınızında her açıdan yüksek olduğu bir dönem olacak.Uzak bir akrabayı evinizde misafir etmek durumunda kalabilirsiniz.
Haziran ayı oldukça şanslısınız. Bu şansınız sadece bu dönemlede sınırlı değil. . Neşeniz yerinde. Umutlusunuz ve gitgide canlandığınızı hissedebilirsiniz. Sizin için hiç bir sorun ve hiç bir olay halledilmeyecek gibi değildir. Sonuçlara çabucak ulaşmanızı sağlayacak olan akıl ve beden gücünüz de eksik değil.
Temmuzda uyumlu bir dönemdesiniz Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen hemen her şeye uygun bir çare bulabilirsiniz,ayrıca bu dönemde çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili konularla ilgilenme ailelerine daha fazla zaman ayırma ihtiyacı duyabilirler.
Ağustos gibi ummadığınız bir yerden gelen toplu para sizi çok rahatlatacak.Daha çok organize olunması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Zihinsel açıdan yoğun olduğunuz bir dönem.
Eylül ayı hayatınıza giren yeni konular ve ufuklar size heyecan vermekte. Sevgili kovalar, kişisel açıdan kendinizi geliştirmek, yeni girişimler yapmak için fırsatlarınız var.Ekim gibi uzaklardan gelecek ilginç bir ziyaretçiniz olabilir.
Kasım gibi iki arkadaşınızın arasında meydana gelen bir gerginlikte arada kalabilirsiniz taraf tutmanız hata olur. En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek uzak kalmanızda fayda var. Bununla beraber bu olayın büyümesi ve sonunda sizin de karışmak zorunda kalma ihtimaliniz de var.Ayrıca bu dönemde gereksiz harcamalara dikkat edin,eşinizle aranızda sorun olabilir.
Aralık ayı sosyal yaşamınızın renklendiği bir dönem olacak.Arkadaş ortamın da yeni insanlarla tanışabilir,hayatınızda biri yoksa sürpriz bir ilişki sizi heyecanlandırabilir.

2013 KOVA BURCU İŞ HAYATI

Bu yıl mesleki kariyeriniz yükselecek,birçok iş teklifiyle karşı karşıyasınız kova burçları, çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir,sizin için en kârlı ve prestijli olan için karar vermeniz gerekecek.Kova burçarlı 2013 iş hayatınızda katılacağınız toplantılarda size mesleki destek sağlayacak insanlarla tanışabilirsiniz. 2013 yılı iş yaşamınızda ciddi değişiklikler olacak kimileri kendi işini kurma girişiminde bulunabilir ancak bunun için iyi düşünmenizde fayda var kimlerle ortak olacaksınız böyle bir şey için hazır mısınız iki kere düşünün.
Bazılarınız bu yıl yeni bir işe başlayabilir ve bu iş değişikli nedeniyle bulunduğu şehri terk etmek durumunda kalabileceği gibi bu iş sık sık seyahatlere çıkmak durumunda kalacağınız bir işde olabilir. Ancak işyerinizin şartlarının gayet konforlu, güzel ve uyumlu bir ortam olacak.
Bu yıl ciddi iş değişiklikleri sizi memnun edecek gelişmeler yaşanacak eğer memuriyet gibi bir iş düşünenleriniz varsa bu yıl Şubat ve temmuz ağustos gibi bu konu ile ilgili gelişmeler olabilir.İş yerinde sizi huzursuz eden şeylerden kurtulduğunuz bir yıl yeni ekip arkadaşları ile çalışabilirsiniz.
Bazılarınız ise bu yıl meslekleri ile ilgili bir eğitim alabilir bu başta zoraki bir şey gibi gelişebilir istekli olmaya bilirsiniz ancak ileride ummadığınız kadar işinize yarıyacak.

2013 KOVA BURCU AŞK HAYATI

İlk önce kalbi boş olan kova burcu için söyleyelim aradığınız kriterlerdeki insanın uzun zamandır karşınıza çıkmasını bekliyordunuz. Mart ayı o şansı bir tesadüf eseri elde edebilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılmanız karşılıklı iletişimi negatif etkileyebilir. Eğer mart ayındaki bu fırsatı değerlendiremezseniz Haziran sonu birden bire sizi çok etkileyecek yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Bu yıl duygusal ilişkileriniz de başarılısınız.Özellikle evli olanlar bu yıl sorunlarını çözüme kavuşturacak eşleri ile kısa tatil planları gerçekleştirecekler.
Mayısda aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılacak. Ayrıca bu dönemde hoşlandığınız ancak onun sizden hoşlandığından emin olamadığınız biri varsa,onunda sizden hoşlandığını öğreneceksiniz.
Kova Burcu 2013 Eylülde karşı cins ilişkileriniz ön planda olabilir fakat sevgide hata yapmaya açık olduğunuz bir dönem,eğer birlikte olduğunuz bir kişi iyi giden bir ilişkiniz varsa bu dönem onu tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmada fayda var.Eylül ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcı olabilir. Sevgili kovalar boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş olanlar için de bu dönemde eski eşleri ile ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşanabilir belki ortak tanıdıklar aracılığı ile işiteceğiniz şeyler yada ortak bir çocuğunuz varsa onunla ilgili mevzularda eski eşinizle tatsızlıklar yaşanabilir.
Bazılarınızın hayatında ekim ayı içinde söz nışan gibi bir gelişme yaşanabilir.

2013 KOVA BURCU SAĞLIK

Kova burçarlı için bu yıl böbreklerinizle ilgili bir problem ortaya çıkabilir en ufak bir ağrı,rahatsızlık hissettiğinizde ihmal etmeden hemen doktora başvurmanızda fayda var.
Kova burcu sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermenizde fayda var.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
806688_detay.jpg


2013 Kovalara neler getirecek?
Kovalar bu yıl kariyer testine hazır olmalı

Bu yıl Kovalar için iş hayatında testler gündeme gelecek. Daha önceki tüm kariyeri türlü aşamalardan geçecek, sağlam olmayan her temel tek tek yıkılacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Kovalar bu yıl tam zamanı!

BU YIL kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz olacak. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek, sağlam alt yapısı olmayan temeller yok olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsul alacaksınız. Bu sene aşk, eğlence, yaratıcılık ve sanat konusunda Jüpiter size şanslar sunmaya başlıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız özellikle yılın ilk yarısı bunun için harika bir yıl. Yine bu dönem içinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarınızda talihinizi konuşturabilirsiniz. 26 Haziran’dan sonra Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Sağlığınızda yıl boyunca size problem çıkarmayacak. Yakın çevre evinizde dolaşan Üranüs, bu yılda da iletişim temponuzu artıracak. Özellikle şubat başı doğumlu Kovalar, hayata, çevrenize, yakınlarınıza ve ilişkinize bakış açınızı hızlı bir şekilde değiştireceksiniz.

- 17-18 OCAK geri planda yürütülmesi gereken işleriniz için harika günler. Kariyeriniz için bitirilmesi ve tamamlanması gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra artık enerjinizde yükselmeler göreceksiniz. Kendinize olan güveniniz gelmeye başlayacak.
- 5 ŞUBAT’TAN sonrası para kazanımlarınız ve maddi konular için mantıklı davranacağınız ve bu alanlarda gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir. 10 Şubat ve sonrası sizin döneminiz başlıyor. Kişisel istek ve planlarınız, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. 18 Şubat itibarıyla artık tamamen para konularına yöneliyorsunuz. 23 Şubat’ta Merkür para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 17 Mart’a kadar parasal konularda dikkatli adımlar atın, çok dağılmayın ve önemli anlaşmalardan kaçının.
- MART ayı, parasal konuların hayatınızda daha fazla yer edeceği bir ay olabilir. Hâlâ Merkür’ün gerilediğini göz ardı etmeden işlerinizi planlayın. 22 Mart’ta iletişime dayalı her tür işiniz için beklenmedik fırsatlarla dolu bir gün olabilir. 27 Mart’ta iletişime dayalı konularda bazı sorunlar çıkabilir, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz.
- 18 NİSAN ve sonrası aile ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız ve vaktinizi ailenize ayırmaktan mutlu olacağınız bir dönem olabilir. 25 Nisan’daki parçalı Ay tutulması, kariyer alanlarınızda oluşacak. Aile hayatınıza yoğunlaştığınız bu dönem işinizdeki sorumluluklar öne çıkabilir.
- 9 MAYIS’TAN sonra aşkı konuşmak, hissetmek ve yaşamak isteyeceksiniz. Aşk ilişkileriniz çok iyi olacak. Varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizden bu süreçte mutluluk duyabilirsiniz. 10 Mayıs’taki Güneş tutulması aile ve yuva konularınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 27-28 Mayıs aşk hayatınızda muhteşem günler. Bekârsanız bir aşka yelken açabilir, birinden hoşlanıyorsanız, duygularınızı ve düşüncelerinizi karşı tarafa rahatlıkla aktarabilirsiniz.
- HAZİRAN ayında aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Hayata olumlu, keyifli ve pozitif gözlerle bakacaksınız. 2-3-4 Haziran şanslı günler. 7 Haziran’da iş ortamlarındaki güzel ilişkileriniz, kariyer hayatınıza olumlu yansıyacak. 23 Haziran’daki dolunay, bazı olayların açığa çıkmasına neden olabilir. İş alanlarınızda artık bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Ekimdeki AY tutulmasına dikkat!

- TEMMUZ ayında daha çok iş alanlarınızın detayları ön planda olacak. Çalışmayı ve üretmeyi seveceksiniz. İş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için 8 Temmuz ve sonrası harekete geçebilirsiniz.

- AĞUSTOS ayında bir yandan çalışırken, diğer yandan iş alanlarınızda çeşitli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Evlilik, ikili ilişkilerinizde önemli kararlarınızı devreye sokmak için 10 Ağustos’taki yeniaydan faydalanabilirsiniz. 28-30-31 Ağustos iş alanlarınızda parasal getirileriniz artacak.

- 9 EYLÜL’DEN sonra eğitim, seyahat, medya, ticaret alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. 11 Eylül itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda güzel ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Bu konuda 18 Eylül önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

- 19 EKİM’DEKİ ay tutulmasıyla beraber iletişime dayalı işleriniz ve satışa yönelik alanlarınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. 21 Ekim’de kariyer evinizde gerileyecek olan Merkür bu alanlarınızda bazı karışıklık ve aksiliklere neden olabilir. 23 Ekim’den sonra daha fazla iş anlamında göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İstemeseniz bile bu dönemde Satürn’ün size dayatacağı sorumluluklarla iş alanlarınızda yoğunluklarınızın arttığını görebilirsiniz.

- 3 KASIM’DAKİ Güneş tutulması kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. 22 Kasım’dan sonra sosyal çevre alanlarınıza yöneleceksiniz. 23-26-28-30 Kasım’da şansınız devam ediyor olacak.

- 21 ARALIK’TA sizin kadersel alanınızda gerileyen Venüs, geçmiş konu ve olayları, ilişkileri hayatınıza taşıyabilir. Ev ve aile hayatınıza, ilişkilerinize bu dönem çok dikkat edin. 24 Aralık sonrası arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Habertürk’ün sevilen astroloğu Hande Kazanova, 2013’te bizleri neler beklediğini yazıyor. Habertürk’ün sevilen astroloğu Hande Kazanova, 2013’te bizleri neler beklediğini yazıyor.

Habertürk
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

2013’e genel bakış

Son iki yılda belirli bir istikrar ve denge ile ilerlediğiniz konularda, şimdi 2015’e kadar olan süreçte daha çetin, mücadele içeren bir döneme girdiniz. Adeta bir dağın zirvesine ulaştınız ancak zirvede çok uzun süre kalamazsınız. Zira hayat hep bir değişim ve yenilenme içerir. Yükselenler inerler, inenler de yeniden yükselişe geçerler. Öyle gözüküyor ki bu dönemde tüm Kova’lara özellikle iş hayatında daha güçlü ve soğukkanlı olmayı öğrenme gereği var. Nitekim bu durumun etkilerini geçtiğimiz yaz aylarından bu yana hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Ortaklı durumlar, içerisinde finansal yönetim ve iş hayatına ait değişik sorumlulukların olduğu konularda daha fazla yük alma durumu içerisindesiniz. Özellikle yükselen burcu Kova olanlar için Satürn sizden aslında 7 yıl sonra nerede olmak istediğinizi yeniden ele almanızı, en azından bu yeni hedefi tasarlamanızı, aslında işte yükselişin tamamlandığını ve geleceğe yönelik yeni ve daha kişisel bir rotanın çizilmesinin gerekli olduğunu anlatmakta. Bu yeni farkındalık boyutunda kendinizi hırpalamaktansa, elinizdekilerin en iyisini yapmaya gayret etmelisiniz. Nitekim 2015 geldiğinde zaten bu yeni hedeflere geçş yapmış olacaksınız.


Şansı, gelişmeyi ve zenginlikleri gösteren Jüpiter, bu yıl 26 Haziran’a kadar İkizler burcunda kalarak kendinizi geliştirme, yeni bir şeyler öğrenme ve hayattan keyif alma konusunda güzel imkanlar sunmakta. Jüpiter’in üçgen açıları havada uçuşan şeyler gibidir, fırsatları sizin yakalamanızı ve kullanmanızı gerektirirler. Çoğu zaman güzel zamanları rehavet içerisinde hiçbir şey yapmadan geçiririz. Bu nedenle, en azından yılın ilk yarısında hayatınıza yansıyan aşk, keyifler, çocuklarla ilgili konular ve tüm yaratıcı süreçlerde kendinizi geliştirebileceğiniz ve hayattan memnun olabileceğiniz süreçler olduğunu farketmelisiniz. Zira böylece, Satürn’ün getirdiği ağır baskıları dengeleyebiliyorsunuz. 26 Haziran sonrasında Jüpiter bu kez çalışma hayatınızı, iş ortamınızı anlatan eve ilerleyecek ve 2014 ortalarına kadar da orada kalacak. Bu nedenle yılın ikinci yarısında daha fazla çaba, çalışma, gayret ve efor söz konusu. Bu durum ister istemez fazla mesaiyi ve bir dizi angarya konuyu da beraberinde getirebilir. Yine de iş alanında yeni bir şeyler öğrenmek mümkün. Özellikle yeni iş arayan Kova’lar açısından bu daha geliştirici bir fırsat da sayılabilir. Benzer şekilde, işte eğitim, yabancılarla temas, daha fazla yolculuk söz konusu olabilir.

Bu yıl burcunuzu olumlu yönde etkilemeye devam eden diğer bir gezegen ise Uranüs. 2010 yılından bu yana Koç burcunda ilerleyen Uranüs, sizi pek çok konuda daha özgün, yaratıcı ve bağımsız kılmakta. Uranüs reforme eden, değiştiren, yenileyen ve sonuçta bizi bireysel anlamda daha özgün kılan bir güçtür. Bu dönemde olumlu açısı altında, özellikle 24 Ocak – 1 Şubat arasında doğan Kova’ları güçlü bir şekilde etkiliyor. Uranüs’ün bu yapıcı transiti altında hayatınıza giren pek çok değişikliğin sizi rahatsız etmeden geliştiğini söyleyebiliriz. Özellikle kendinizi yaratıcı yönde ifade ettiğiniz bir konuda, kişiliğinizi daha iyi anlatabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Bu yeni olanaklar size özellikle zekanızı kullandığınız alanlardan ve sosyal konulardan gelmekte. Kendi potansiyelinizin daha yüksek olduğunu farkedebileceksiniz ve bu yeni farkındalık sizi daha özgür kılarken, düşüncelerinizi çok daha radikal biçimde ortaya koyabilir ve başkalarını da sosyal alanda etkileyebilirsiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2013 yılı Kova ve yükselen burcu Kova olanlar için mesleki anlamda oldukça önemli bir yıl olacaktır. Geçen iki yıl süresince yaptığınız ciddi ve sorumluluk gerektiren çalışmalarınızda aslında bu yılın altyapısını bir şekilde hazırlamış olmalısınız. Satürn’ün 2012 Ekim ayından itibaren Akrep burcuna geçmesi Kova’lar için kariyer, meslek hayatı ve gelecek hedefleri bakımından büyük önem taşıyan yaklaşık 2,5 yıllık bir dönemi başlattı. 2015 Ocak ayına kadar sürecek olan bu dönemde mesleki alanda yeniden yapılanma yönünde test edilebilirsiniz. Ayrıca devletle ilişkiler, finansal kontrol ve planlama konularında sahip olduğunuz gücü daha iyi kullanmaya özen göstermelisiniz. Kariyer çizginizde tepeye ulaştığınızı da fark etmek ve önünüzdeki 7 yılı düşünmek durumundasınız.

2013 yılı içinde Satürn’ün Akrep burcundaki transiti 24 – 31 Ocak arasında doğmuş olan Kova’ları kişisel anlamda oldukça zorlayabilir. Yılın ilk yarısında burcunuzla uyumlu bir transit içinde olan Jüpiter yaratıcı çalışmalarınızda ve spekülatif konularda destekleyici olacaktır. Ancak riskli yatırımlara girmekten kaçınmalısınız. 2012 Şubat ayından bari maddi konularınızı etkisi altına almış olan Neptün transiti nedeniyle paranızı doğru yönde kullanmak ve harcamakta başarılı olmayabilirsiniz. Uzun yıllar devam edecek bu etki yaratıcılık ve vizyon gerektiren konulardan gelecek kazançlarınızı çoğaltabilir. Ancak para yönetiminizde gerçekçi olmanız ve planlı hareket etmeniz gerekiyor. Birikimlerinizi değerlendirirken parlak bir yatırım gibi görünen projelere veya kişilere kapılma riski size kayıplar getirebilir. Para kazancınızı nasıl değerlendireceğiniz konusunda yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

2013 yılının ikinci yarısında Jüpiter sizi çalışma ortamınızda, işle ilgili konularda ve hizmet koşullarınızda daha olumlu yönde destekleyecektir. Yaklaşık bir yıl devam edecek bu transitin getireceği fırsatları başarılı bir şekilde değerlendirebilirseniz, kariyerinizle ilgili yükselme elde etme imkânına da sahip olabilirsiniz.

Plüton’un 2088 yılından beri bilinçaltınızda etkisini göstermeye başlayan dönüştürücü etkisi bu yıl da devam ediyor. Önünüzdeki dönemde kendinizi büyük bir amaca, çalışmaya veya konuya adayarak verdiğiniz hizmetler zaman zaman üzerinizde büyük bir baskı varmış gibi hissetmenize neden olabilir.

Uranüs’ün etkisi bu yıl da zihinsel olarak kendinizi geliştirmek, yenilemek ve eğitsel alanda yeteneklerinizi cesurca ortaya koymak yönünde size olumlu destek verecektir.

Mars’ın burcunuzda ilerleyeceği 2 Şubat’a kadar kişisel ilişkilerinizde ve girişimlerinizde daha cesur ve enerjik olabilirsiniz.

2 Şubat – 12 Mart arasında harcamalarınızı ve paranızı kullanma şeklinizi kontrol altında tutmalısınız. 26 Şubat sonrasında Mart ortasına kadar Venüs desteği ile gelirinizde bir miktar yükselme olabilir.

3 – 27 Haziran arasında iş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşımlarınız Venüs’ün pozitif etkisi altında olacaktır.

13 Temmuz – 28 Ağustos arasında tüm enerjinizi çalışma hayatınıza ve iş konularına odaklamanız gerekebilir. Yorucu bir dönem içine girebilirsiniz.

11 Eylül - 7 Ekim arasında Venüs kariyer alanında size olumlu etkiler getirebilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde yumuşama ve pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. 15 Ekim – 7 Aralık arasındaki dönemde ortak finansal alanda hareketlenme olabilir. Harcamalar ve ödemelerle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Haziran 2013 ‘e kadar şans gezegeni Jüpiter sizi yılın aşkta en şanslı burcu yapıyor. Size keyif veren konularda, arkadaş ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda birbirinden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk başlayabilir, eğer varsa var olan ilişkinizde daha mutlu olabilirsiniz. Evli Kova ve yükselen Kova’lar bu dönemde çocuk sahibi olabilirler. Çocuklarla ilişkilerinizde her zamankinden daha iyi olacaktır.

Uranüs’ün de Koç burcunda yaptığı transit yakın çevre ve akrabalarınızla paylaşımlarınıza heyecan katmaya devam ediyor. Eğitsel ve iletişimsel alanda farklı kişilerle, heyecan verici etkileşimler içine girebilirsiniz. Kısa seyahatler hayatınıza çok şey katabilir, düşünce şeklinizi değiştirebilir.

Aşk gezegeni Venüs’ün burcunuzla uyumlu kalacağı dönemlerde aşkta ve size keyif veren konularda pozitif etkiler altında olacaksınız.

2 – 26 Şubat arasındaki dönemde Venüs burcunuzda ilerlerken kendinizi daha mutlu ve sağlıklı hissedebilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde daha olumlu etkiler altında olacaksınız.

22 Mart – 15 Nisan arasında yakın çevrenizle olan bağlantılarınız keyif verecektir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

9 Mayıs – 3 Haziran arasındaki dönemde aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde aradığınız mutluluğu yakalayabilir ve partnerinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz.

27 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasındaki dönemlerde ikili ilişkilerinizde veya evliliğinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Eşinizle ya da birlikte olduğunuz partnerinizde aranızdaki tutku yüksek olacak, paylaşımlarınız artacaktır. 16 Ağustos – 11 Eylül döneminde seyahatler, yabancı kültürlerle ilgili konular ilgi odağınızda bulunabilir.

Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde ilişkilerinizde daha tutkulu ve hareketli olabilirsiniz. 2 Şubat’a kadar kişisel olarak daha enerjik ve girişken olabilirsiniz.

31 Mayıs – 13 Temmuz arasında aşk hayatınız hareketleniyor. 28 Ağustos - 15 Ekim döneminde ortaklık ve ilişkilerinizde heyecan ve tutku yükselebilir. Tepkilerinde yükseleceği bu dönemde gereksiz çatışmalardan uzak durmalı, tahrik edici olmamalısınız.

Sağlık

2013 yılında özellikle 24 – 31 Ocak arasında doğmuş olan Kova’ların sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Satürn’ün 2012 yılının Ekim ayında Akrep burcuna girmesi omurga, kemikler, dişler ve sinir sistemini ilgilendiren rahatsızlıkları gündeme getirebilir. Sağlık konularında ihmalkâr davranmamalısınız. Mesleki konulardan kaynaklanabilecek aşırı yorgunluk ve fiziksel bitkinliklere karşı kendinizi daha fazla güçlendirmeli, yaşam enerjinizi yüksek tutmalısınız. Plüton’un da gizli kalmış bir alandan yaptığı transit etkisiyle bilinçaltınızda sizi psikolojik olarak tüketen konular nedeniyle sinirleriniz yıpranabilir.

Neyse ki şans gezegeni Jüpiter genel olarak bu yıl koruyucu etkiler getiriyor. Yılın ilk yarısında burcunuzla uyumlu transit yapacağı için sizi rahatlatacaktır. Yılın ikinci yarısında Yengeç burcuna geçen Jüpiter sayesinde sağlık hizmetlerinden ve tedavilerden çok daha iyi koşullarla faydalanabilirsiniz.

Mars’ın zorlayıcı bir transit içinde olacağı 13 Temmuz – 28 Ağustos arasında kendinizi aşırı yoracak veya tüketecek işler nedeniyle hastalanma riski içine girebilirsiniz. İstirahatınıza zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir. Aceleci olmamalısınız.

23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketinde maddi alanda ve parayla ilgili konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızla, elinize geçmesini beklediğiniz parayla veya harcamalarınızla ilgili aksaklıklar olabilir.

26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket çalışma hayatınızı ve iş arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularla ilgili yazılı ve sözel iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Merkür retrolarında ciddi çalışmalar içinde olmalı, ayrıntıları tekrar gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.

21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosunda kariyer, mesleki bağlantılar ve toplumsal statünüzle ilgili konularda birtakım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilerinizde dalgınlıktan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.

Milliyet

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul

KOVA 2013

2013 yılında Kova Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Kova Burcu'nun 2013 yılı genel yorumu:

2013 Aşka küskün kovalara aşkla mükafatlandıracak. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler bir çok fırsatla karşılaşmanızı sağlayacak. Evli Kovalar da bu yıl ilişkilerini çok daha tutkulu romantik ve birbirine değer vererek yaşayacak.

Çocuklardan gelecek güzel haberler anne baba olmanın onurunu yaşatacak. İş ve aile yaşamınızda ki dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz bıçak sırtı bir sürecin içinde olduğunuzu söyleyebiliriz.

Sorumluluklarınızı kabullenmeli eleştiri ve uyarıları yapıcı yönde değerlendirmelisiniz. Bunu yapmayı başardığınızda şartlar sizin için çok daha iyi hale gelecek çevrenizde ki insanlarında desteğini almayı başaracaksınızdır.

Yine bu dönemde bilmediğiniz farklı sektörlere yönelmemeli bildiğiniz işi en iyi şekilde yapmaya çalışmalısınız.

Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir. Ayaklarınız yere basmalı…

Nisan ve Mayıs ayında ki gezegensel etkilerden sonra Mesleki konularda yılın 2nci yarısından itibaren oldukça yükselecek bulunduğunuz konumun vazgeçilmezi olabileceksiniz. Olabildiğince cesur ve ön planda olun sahne sizin.

Yılın Şifresi: Yeteneklerime beni ben yapan özelliklerime şükrediyor başarıdan başarıya doğru yol alıyorum…

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 5 9 12 13 16 21 22 23

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 10 17 19 20 24 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 18 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 16 20 23 27

Mart şanslı günleriniz:19 13 14 16 18 23 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 12 15 20 22 25 27 31

Nisan şanslı günleriniz: 1 5 6 14 15 20 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 11 16 18 19 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 15 20 22 28 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 8 13 14 17 18 21 27

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 9 13 18 20 22 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 5 10 15 17 19 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 5 6 10 11 16 17 19 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 7 9 14 15 21 24 27

Ağustos şanslı günleriniz: 2 7 10 12 15 16 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 23 25 28 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 2 6 8 10 12 17 18 21 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27 29

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 16 18 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 8 11 13 17 19 24 27 29

Kasım şanslı günleriniz: 10 11 14 18 20 22 24 27 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 8 9 13 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 1 6 7 9 11 15 16 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 8 10 18 21 25 30

ekolay

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst