2013 Oğlaklara ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
806471_detay.jpg


Hayatınızdan çıkması gerekenlerle vedalaşacaksınız

Habertürk Astroloji yazarı Hande Kazanova 2013'te oğlak burçlarını neler beklediğini yazdı

Oğlaklar bu yıl evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler konusunda oldukça şanslı. Önemli anlaşmalar ve taşınma sözkonusu olabilir. 2013, Oğlaklar için, hayatlarından çıkması gereken insanların birer birer çıkacağı bir yıl olacak.


Haziranın sonuna kadar iş, hizmet, sağlık inanılmaz fırsatlarla karşılacaksınız. Çalışmalarınızı, yükümlülüklerinizde zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Çalışmalar sizi tatmin edecek, eğlenceli olacak.
26 Haziran sonrası evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslarınız olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine önemli kontrat ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Yer değiştirme ve taşınma işlerinizde şans sizden yana olacak.
2013 yılında arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına testler geçeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. Bu dönem tamamlandığında artık ne istediğinizi daha iyi biliyor olacaksınız. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar görülebilir. Uranüs sizin ev ve aile hayatınızı etkilemeye devam ediyor. Özellikle ocak başı doğumlu Oğlaklar bu etkiyi daha fazla hissedecekler. Aileniz, ilişkileriniz ve çevrenizde önemli değişikliklere açık olmalı, ailenizle olan sürtüşmelerinize dikkat etmelisiniz.


Ocak ayına kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Kendi hayatınıza yönelik girişimleriniz ve atılımlarınız için 11 Ocak'taki yeniaydan sonra hareket etmeniz yararınıza olacak. 4-6 Ocak'ta iş alanlarınızdaki güzel gelişmelerin parasal karşılığını görebilirsiniz.
9 Ocak ve sonrası birkaç hafta boyunca kendinize düşkünlüğünüz artacak. Fiziki görünümüzde değişim, alışveriş yapma etkileriniz yüksek.


Şubat ayında parasal konularınız aktif olacak. Özellikle 02 şubatta venüsün bu alanınıza girmesiyle para alanlarınızda güzelleşmeler ve iyi ilişkiler sonucunda güzel kazançlar sağlayacaksınız. 11 Şubat'ta bir arkadaşınızın borç istemesi gündeme gelebilir veyahut var olan işlerinizde bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 23 Şubat'ta Merkür geriliyor. Yakın çevre evinizde gerileyen Merkür, iletişimde olacağınız insanlarla yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir.


8-10 Mart ise, kişisel olarak gücünüzle insanları etkileyebilirsiniz. İş anlamında iletişiminiz gayet iyi olacak. Detayları göz ardı etmeyin. Hızlı akan iletişim trafiğinizle kısa vadeli planlarınızı devreye sokmak için 11 Mart'taki yeniaydan yararlanmalısınız. 28-29 Mart'ta sorunlarınızın üstesinden gelme isteğiniz yüksek olabilir. 29 Mart'ta aile hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Beklenmeyene açık olun.


Nisan ayı çoğunlukla ailevi konularınız ön planda olacak. Ev alım satım, gayrimenkul işlerinizi 10 Nisan sonrasında yapmaya çalışın. 15 Nisan'dan sonra aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Sevmek, sevilme ihtiyacınız artabilir.


Aşk hayatınızda, çocuk konularında başlangıçlar yapmak için 10 Mayıs'taki Güneş tutulması iyi bir seçim. Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca çocuk eviniz aktif olacak.
15 Mayıs itibarıyla iş alanlarınızda görüşme ve konuşmalarınız hızlanacak.
21 Mayıs'ta parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. 27-28 Mayıs güzel iş teklifleri, yeni projeler devreye girebilir. İş anlamında kendinizi çok şanslı ve iyi hissedeceksiniz.


İş hayatınızdaki yeni karar ve başlagıçlarınız için 8 Haziran sonrasında harekete geçebilirsiniz. 21 Haziran'dan sonra ilgi alanınızı evlilik ve ikili ilişkilerinize kaydırmaya başlayacaksınız.


22 Temmuz'daki Dolunay parasal konularda hassasiyetinizi ön plana çıkartabilir.

AMAN ÇABUK SİNİRLENMEYİN

Ağustos ayında evlilik alanlarınızdaki fırsatlarınız devam ederken, bir yandan da ortaklaşa para konularınız devrede olabilir.
Ortaklaşa para alanlarınızda 06 ağustos ve sonrası hareket etmelisiniz. Özellikle bir borç veya kredi alacaksanız bu tarih ve sonrasında yapmaya çalışın.

9 Eylül ve sonrası artık konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor.14-16 Eylülde fikirsel olarak iş hayatınızda çabuk sinirlenmelere açık olacaksınız. 22 Eylül ve sonrası artık kariyer ve işle ilgili alanlarınız aktif hale gelmeye başlıyor.


Ekim ayında daha fazla çalışacak, göz önünde olacaksınız. Toplumsal konularda sorumluluklarınız artabilir. Daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımak isteyebilirsiniz.
19 ekimdeki ay tutulması ev ve aile hayatınızdaki kararları gündeme getirebilir. Bu tarih sonrası önemli olaylar yaşayabilirsiniz.

3 Kasım'daki tutulma arkadaş alanlarınızda ve sosyal çevre konularınızda yeni kararlarınızı ve değişik olayları hayatınıza taşıyabilir. Önemli bir iş sorumluluğuyla karşılabilirsiniz. 8-9-10-11 Kasım özel hayatınızda ve toplumsal işlerinizde başarı sizden yana olacak. 22 Kasım ve sonrası artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. Bu dönem içerisinde önemli işleriniz için harekete geçmekten kaçının.


Aralık ayı karşınıza birden fazla fırsat çıkmasına rağmen henüz harekete geçmemeniz gereken bir dönem olduğunu bilmelisiniz. 21 Aralık'ta kişisel evinizde gerileyen Venüs ilişkilerinizde 40 gün boyunca dikkatli olmanız gerektiğinin altını çizmekte. Bu süreçte estetik olmayın ve hayatınıza çok pahalı bir şeyi dahil etmeyin.
Habertürk
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul


Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)


2013’e genel bakış

Geçtiğimiz son iki yıl Oğlak’lar için büyük testler ve mücadelelerle dolu idi. Hareketli tempo ve değişim devam ediyor ancak bu dönemde Akrep burcuna ilerleyen Satürn daha kararlı ve istikrarlı bir tempo içinde olacağınızı anlatmakta. 2010’dan sonra ilişkilerden, evlilik ve ortaklıklardan çok şey öğrendiniz. Yolunda gitmeyen ilişkiler tükendi ve bitti. Ancak bu süreçte kendinizi yenilemeye de başladınız. Şimdi Satürn’ün Akrep burcunda ilerlemesi ile birlikte, 2015’e kadar gelecek hedeflerinizi, beklenti ve ümitlerinizi yenilemeye başlamaktasınız. Yenilenmek sözde kolay olmakla birlikte, kararlılık ve mücadele gerektiren bir konudur. Satürn’ün bu konumu artık varolanla yetinmeyeceğinizi ve yaşamış olduğunuz engellerden ve kısıtlanmalardan dolayı hedeflerinizi, beklentilerinizi yenilemeye, daha sağlam ve size özgü kılmaya başladığınızı açıklamakta. Bu süreçte pek çok deneme, yanılma söz konusu. Gelecek hakkındaki ümitleriniz, bu ümitler çerçevesinde kurduğunuz ilişkiler, arkadaşlıklar sürekli bir değişim ve yenilenme içerisinde. Satürn sizi daha gerçekçi kılarken, bir ölçüde olayların olumsuz yönlerini görmek kolay olabilir ancak bu süreçte, 2015’e kadar göstereceğiniz kararlılık, direnç gibi özellikler size yeni bir bakış açısı kazandıracak. Ayrıca bu dönemde yalnız kendiniz için değil başkaları için de çok şey yapabilir ve sorumluluk alabilirsiniz. Finansal yönetim, grupların yönetimi ve gelecek hedeflerin yenilenmesi yönünde kişisel yeteneklerinizi ve disiplininizi ortaya koyabileceksiniz. Kısaca bu dönemde, özellikle yükselen burcu Oğlak olanlar için, iş hayatında bir büyüme sürecinden çok kendini yeni ve değişen koşullara ayarlama imkanı sunmakta.

Gelişmeyi, ilerlemeyi ve şansı anlatan Jüpiter bu yıl 26 Haziran’da Yengeç burcuna geçerek, hayatınız açısından daha pozitif ve yeni fırsatlar elde edebileceğiniz bir dönem başlatacak. Bu tarihe kadar İkizler burcunda kalan Jüpiter, daha fazla iş, artan iş yükü, iş ortamında eğitsel konular, yabancılarla ilgili uğraşlar getirmekte. Ancak Jüpiter’in bu konumu rahatlatıcı olmaktan çok daha fazla meşgul edici olmakta. Bu durum en azından iş arayanlar açısından olumlu sayılabilir. Özellikle yükselen burcu Oğlak olanlar için yılın en önemli ve yararlı geçişi Jüpiter’in 26 Haziran’da Yengeç burcuna geçişi olacak. Yılın ikinci yarısında ailevi konular, evlilikler ve genel olarak işte ortaklıklar daha bereketli ve keyifli bir sürece girecek. Bu transiti ile Jüpiter size yeni insanlarla, yabancılarla işbirliği yaparak gelişme imkanı getirirken, mizaç olarak da pozitif olmanıza, destek görmenize yardımcı olacak. Bu nedenle yılın ikinci yarısının fırsatları değerlendirmek açısından daha verimli geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Kuşkusuz 2008 yılı pek çok açıdan farklı ve sizin açınızdan mücadele getiren bir dönemin başlangıcıydı. Pluton’un burcunuza ilerlemesi ile birlikte, kişisel planda ve kariyer, iş konularında güçlü, derin, dönüştürücü bir değişim başladı. Bu süreçte kendinize güvenmeyi öğrenmekte ve kişiliğinizin bastırmış olduğunuz yönlerini açığa çıkarmakta, güç talep etmektesiniz. Pluton baskı ile gelen değişimi anlatır. Bir yandan eski beni öldürmekte bir yandan da yeni bir ben yaratma sürecinde ilerlemektesiniz. Pluton etkisi altında sonuna kadar gitmek, güçlü olmak yönünde pek çok şeyi göz önüne alıyorsunuz. Ancak kuşkusuz bu süreçte güç savaşı ve üzerinize ezici biçimde gelen kişiler ve kurumlar dahi olmuş olabilir. 2013 yılında, özellikle 31 Aralık- 2 Ocak doğumlu Oğlak’lar Pluton’un bu baskıyla gelen mücadelesini ve kişisel güçlerini test eden yönlerine daha fazla hissedecekler. Ölüm ve yeniden doğum teması yıl boyunca hayatınızda önemli bir konu olarak devam edebilir.

Burcunuzu yakından ilgilendiren bir diğer transit ise Uranüs’ün 2010 yılından bu yana Koç burcunda ilerliyor olması. 2010 yılından bu yana ortaya çıkan ani değişiklikler eski koşulların yıkıldığını ve hayatınızın baştan sona değişimden, yenilenmeden geçtiğini gösteriyor. Uranüs aniden yıkarak yenileyen, özgür kılan, kişiyi yenileyen ve kurallarla arasını bozan bir gezegendir. 2010 yılından bu yana siz de eski kurallardan hızlı bir şekilde uzaklaştınız ve isteseniz de istemeseniz de yenilenmeye ayak uydurdunuz. Uranüs’ün getirdiği bu sürprizler önümüzdeki yıllarda da devam etmekte. Bu yıl özellikle 26 Aralık – 3 Ocak doğumlu olan Oğlak’lar keskin bir Uranüs transiti altında kalıyorlar. Bu transitte beklenmeyen olaylar karşısında daha esnek olmayı öğrenmek durumundasınız. Bu transit aynı zamanda Pluton’un getirdiği baskılarla da birleştiği için, hayatınızda çok hızlı ve alt üst edici bir değişim süreci yaşanmakta. Pek çok konuda değişime ve yenilenmeye doğru gidiyorsunuz. Kişiliğiniz, yapmak istedikleriniz, ilişkileriniz, ev hayatınız, kısaca sizi siz yapan her alanda radikal değişiklikler gündeme geliyor. Bu etkileri yılın ikinci yarısında Jüpiter transiti ile birlikte, en azından daha yararlı yönde kullanabilirsiniz.

Burcunuzu etkileyen bir diğer transit ise Neptün’ün Balık burcunda kurduğu yumuşak açı. Bu açı altında pek çok Oğlak, kendilerini yakın çevrelerine karşı daha duyarlı, ruhsal ve verici yönde bulabilirler. Neptün gevşeten, katılıkları yumuşatan, bizi rahatlarak kabullenme getiren bir güçtür. Bu olumlu açısı altında özellikle 23-27 Aralık doğumlu olan Oğlak’lar kendilerini spritüel alanda, içerisinde esin olan yaratıcı konularda, sanatta ve evrensel konular içerisinde daha fazla bulabilirler. Neptün şartlar ne olursa olsun hayal edebilmemizi ve gerektiğinde fedakarlıkta bulunabileceğimizi anlatıyor.

İş, para ve kariyer olanakları

Oğlak burcunda ilerleyen Plüton 2013 yılında da getirdiği baskılarla Oğlak ve Yükselen Oğlak’ları yoğun ve dönüştürücü bir sürecin içinde sürüklemeye devam ediyor. Plüton sahip olduğunuz gücü, yetenekleri ve dayanıklılığınızı değişik şekillerde test ediyor. Çevresel koşullarınızın yarattığı baskı huzur ortamınızı bozarak eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz ve yeni bir kimlikle yeniden doğmanız için sizi zorluyor olabilir. Bu yıl 29 – 30 - 31 Aralık ve 1 Ocak doğumlu Oğlaklar bu dönüştürücü etkiyi daha fazla hissedecekler. Belirli konularda neredeyse takıntı düzeyine varan ısrarcı davranışlarınız bu süreçte zorlanmanıza sebep olabilir.

Geçen iki yıl boyunca Satürn gezegeni etkisiyle kariyer ve mesleki konularda daha fazla sorumluluklar üstlenmiş, fazla çalışmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Akrep burcuna geçen Satürn artık sizin geleceğe yönelik hedeflerinizi daha gerçekçi bir zemin üstüne oturtmanızı istiyor. İş hayatınızla ilgili alanda son yıllarda yaptığınız çalışmaları ciddi ve sorumlu bir şekilde içinde bulunduğunuz sosyal ortamlara aktarmalısınız. Organizasyonel alanda sınırlarınızı yeniden belirlemeniz gerekiyor.
Fırsatları, kendini geliştirmeyi temsil eden Şans gezegeni Jüpiter’in Haziran 2013’e kadar size çalışma hayatınız ve iş ortamınızla ilgili alanda güzel fırsatlar getirebilir. Hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularda her zamankinden daha iyi imkânlar içinde olabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında Jüpiter karşıt burcunuz olan Yengeç’e geçtiğinde karşınıza gelen kişiler size destek verebilirler. Eğer önünüze çıkacak olan olanakları doğru şekilde değerlendirebilirseniz; yılın ikinci yarısında iyi bir ortaklık içine girebilirsiniz.
Bunlara ilaveten Koç burcunda ilerlemekte olan Uranüs sizin ev, aile ve yerleşim yerine ait konularda istediğiniz güven ortamına sahip olmanızı zorlaştırıyor. Artan bir huzursuzluk, özgürlük ve başkaldırı arzusu özellikle 30 Aralık – 3 Ocak arasında doğmuş olan Oğlak’ları bu yıl daha fazla etkileyecektir. Uranüs’ün bu etkisiyle bireyselleşme ihtiyacı içine girebilirsiniz.
Gökyüzünde Uranüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olan sert etkileşimler 21 Mayıs haftasında 1-2 Ocak doğumlu Oğlak’ları; 1 Kasım haftasında da 30 – 31 Aralık doğumlu Oğlak’ları daha yoğun etkileyebilir.

Enerji ve mücadele gezegeni Mars 15 Ekim – 7 Aralık arasında uluslararası konularda, yurtdışı ve yabancılarla ilgili alanlarda organizasyonel konulara odaklanmanız gerekebilir. Mars size ihtiyacınız olan motivasyonu verecektir.
2 – 26 Şubat arasında maddi konularda Venüs’ün olumlu desteğiyle gelirinizde artış olabilir. 12 Mart – 20 Nisan arasında ailevi konular ile kariyer konuları arasında dengeleri korumak kolay olmayabilir.

9 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında da Venüs çalışma hayatınızı ve iş ortamınızı olumlu etkileyecek bir transit yapacak. Bu süreçte işyerinde ve çalışma arkadaşlarınızla iletişimleriniz pozitif etkilenecektir.

31 Mayıs – 13 Temmuz arasında Mars etkisiyle tüm enerjiniz çalışma ortamınıza odaklanabilir. 28 Ağustos – 15 Ekim arasında ortak finansal alanda harcamalar çoğalabilir. Masrafları kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.
16 Ağustos – 11 Eylül arasında Venüs desteği sayesinde kariyer konularında daha rahat ilişkiler içine girebilirsiniz. 15 Ekim – 7 Aralık arasında yurtdışı bağlantılı konular, yabancı ülkelere seyahatler, hukuki ve akademik çalışmalara daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir.


Aşk, evlilik ve ilişkiler

Burcunuzda ilerlemekte olan Plüton etkisiyle tüm ilişkilerinizde güçlü olma isteğiniz giderek artıyor. Bu dönüştürücü transit sizin çevrenizle ve partnerinizle paylaşımlarınızı da değişime sokuyor. Yaşantınızda karşınıza çıkan her olayı sizi biraz daha test ediyor. Kendinize güven duymak, hayatta yapmak istedikleri şeyi gerçekleştirebilmek için daha fazla motivasyon içine girerken, ilişkilerinizde de daha katı davranışlar geliştiriyor olabilirsiniz. Uranüs’ün aile ve yuvanızla ilgili alanda getirmekte olduğu beklenmedik değişiklikler de sizi zaman zaman şaşırtıyor olabilir.

2013 yılında size kendinizi en iyi hissettirecek transit yılın ikinci yarısında Jüpiter’in Yengeç burcuna geçmesi olacaktır. Karşıt burcunuza geçen şans gezegeni size evlilik, ortaklık ve hayatınıza giren kişilerden gelecek olumlu gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde bekâr iseniz evlenebilir, eğer ciddi bir ilişkiniz yoksa ilerde evlenme kararı alabileceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Heyecan ve tutku yurtdışı kaynaklı biriyle ilgili konulardan da gelebilir. Evli olanlar için eşleriyle paylaşımları her zamankinden daha fazla mutluluk ve keyif verici olacaktır. Eşinizle daha uyumlu hareket edebilir, yaşamdan daha fazla zevk alabilirsiniz.
Ayrıca Satürn’ün Akrep burcundaki transiti etkisiyle sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde daha ciddi bağlantılar içinde olma isteğiyle hareket edebilirsiniz Dostluklarınız bir çeşit testten geçebilir. 2 yıllık bir süreçte sağlam ve kalıcı olan ilişkileriniz daha güçlenirken, zayıf ve çıkar içeren ilişkiler ise bitme noktasına gelebilir.

Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta daha mutlu, keyifli ve huzurlu olabilirsiniz. 9 Ocak – 2 Şubat arasında Venüs burcunuzdan geçerken kendi keyiflerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
26 Şubat - 22 Mart arasında yakın çevrenizle güzel paylaşımlar içinde olabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. 15 Nisan – 9 Mayıs arasında aşk hayatınızda Venüs transiti etkisiyle mutluluk verici gelişmeler olabilir.
3 – 27 Haziran arasında evlilik ve kalıcı ilişkileriniz yine pozitif yönde ilerleyecektir. 22 Temmuz – 16 Ağustos arasında yurtdışı seyahatleri, ufuklarınızı genişletecek konulara yönelmek ve yabancılarla ilgili konular için güzel bir zaman dilimi olabilir.
5 Kasım sonrasında Venüs burcunuza geçiyor. Genel olarak Oğlak ve yükselen Oğlak’lar için bu transit güzel etkiler getirecektir. Ancak 21 Aralık sonrasında Venüs’ün burcunuzda geri hareketine başlayacak olması kişisel ve çevresel ilişkilerinizde biraz uğraştırıcı olabilir.

Sağlık

2013 yılında da Plüton’un zorlayıcı transiti nedeniyle Oğlak ve yükselen Oğlak’ların sağlıklarına özen göstermeleri gerekiyor. Özellikle 29 -30 Aralık ve 1 Ocak doğumlu Oğlak’lar kendilerine çok iyi bakmalılar. Plüton’un baskısı kişiyi hem fiziksel hem de psikolojik olarak depresifleştirebilir. Bu nedenle kendinizi rahatlatacak ve gevşemenize yardımcı olacak aktivitelere yönelmelisiniz. Gerginlikleri ve sıkıntıları içinizde biriktirmemelisiniz.

2013 yılı içinde Uranüs’ün ve Satürn’ün de burcunuzla sert açılar içinde olduğunu göz önüne alırsak özellikle 21 Mayıs ve 1 Kasım haftalarında sizi zorlayacak işlerden, olaylardan uzak durmayı tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
Jüpiter yılın ilk yarısında sağlık konularında koruyucu etki getirecektir. Doktor kontrollerinizi daha rahat koşullarla yaptırabilir, sağlık alanında daha güzel hizmet alabilirsiniz. Jüpiter’in büyüten ve genişleten etkisi olduğunu göz önüne alarak, beslenme konularında abartıya kaçmamalısınız.

31 Mayıs – 13 Temmuz arasında iş hayatınız ve günlük uğraşlarınız sizi fazlasıyla meşgul edip, yorabilir. Kendinizi fazla yıpratmamalı, dinlenmeye de vakit ayırmalısınız. 13 Temmuz – 28 ağustos arasında ise Mars karşıt burcunuzdan geçerken fiziksel olarak gerginlikten uzak durmaya çalışabilirsiniz.


Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

2013 yılında Merkür 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin yeniden elden geçirilmesi gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasında gerçekleşecek yılın ilk geri hareketi sizi yakın çevrenizle paylaşımlarınızda, arkadaş ve akraba ilişkilerinizde etkisi altına alabilir. Bu dönemde yazılı ve sözel iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.

26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket süresince eşiniz, ortağınız ve partnerinizle ilişkilerinizde birtakım sorunlarla veya yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosu sosyal paylaşımlarınızda, organizasyonel çalışmalarınızda birtakım gecikmeler ve aksaklıklarla karşı karşıya bırakabilir. Önemli işlerinizi Merkür retrosundan önce bitirmenizde yarar var.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

OĞLAK 2013

2013 yılında Oğlak Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Oğlak Burcu'nun 2013 yılı genel yorumu:

Sosyal hayat ve aşk ön plana çıkacak. Yılın ilk 6 ayı iş hayatınızda köklü değişimler ve kazançlar söz konusu oldukça yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli yapabileceğinizden fazla yükün altına girmeden hareket etmelisiniz.

İş çevreniz genişlerken sizde daha tanınır olacaksınız. Haziran ayı ile birlikte aşk hayatınız hareketleniyor hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Uzun zamandır arkadaş olduğunu kişi eşiniz olabilir.

Oğlakların dikkat etmesi gereken konu kendi aile bireylerinden gelecek zararlar olmalı duygusal davranır olayları görmek istedikleri şekli ile değerlendirirlerse hem evlilikleri hem de iş hayatları olumsuz etkilenebilir.

Geçmişte yaşadığınız nahoş olaylardan olabildiğince uzak durmalı her duyduğunuza inanarak hareket etmemelisiniz. Bastırdığınız hatta yok saydığınız sezgilerinize güvenmeyi öğrenmeli duygularınızı özgür bırakmalısınız.

Ruhsal gelişiminize önem vermeli ve ruhunuzun gizemli kapılarını aralayarak kendinizle yüzleşmelisiniz.

İş hayatınızda iş birlikleri size fayda sağlayacak şartlarınızı iyileştirerek başarılı olmanıza katkıda bulunacaktır. Bu süreçte ben demek yerine biz demeyi tercih etmeli ve enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız.

Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize kuşkucu tavırlar sergilememeli uzun yıllar önce deneyimlediğiniz olumsuz olayların sorumlusu oymuşçasına suçlamalarda bulunarak ona ve kendinize acı çektirecek davranışlar içinde olmamalısınız.

Yılın Şifresi: Özüme sadık kalarak gelişiyor değişim enerjinisi ruhumda bedenimde yaşıyor ve yenileniyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 1 2 7 15 19 21 29 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 10 17 24 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 16 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 18 20 26 27

Mart şanslı günleriniz:1 2 7 10 14 16 21 25 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 6 12 17 20 22 27 31

Nisan şanslı günleriniz:6 7 8 12 14 17 22 24 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 9 16 18 19 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 3 4 5 10 12 13 15 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 8 14 16 18 21 25 27

Haziran şanslı günleriniz: 1 6 9 11 16 18 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 10 15 17 22 23 28 30

Temmuz şanslı günleriniz: 3 6 10 13 16 17 24 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 7 14 15 21 25 27

Ağustos şanslı günleriniz: 8 9 12 14 21 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 11 17 18 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 6 8 10 17 18 21 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 11 13 16 20 22 27 29

Ekim şanslı günleriniz: 2 3 6 7 12 15 16 23 25

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 10 11 13 17 19 24

Kasım şanslı günleriniz: 6 11 12 15 20 22 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 7 9 13 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 13 14 19 23 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 6 10 18 20 25 30 31

ekolay

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst