2013 İkizlere neler getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.290
Tepki
83.523
Puan
113
Konum
İstanbul
804635_detay.jpg


2013 İkizlere neler getirecek?

İkizler kendilerini mutlu eden şeylerin peşine düşecek

2013’te İkizler değişimlere açık olmalı. Hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Bu durumdan zevk alıp mutlu olmayı becerebilirseniz başarı kaçınılmaz olacak! Bu yıl, İkizler için mutluluğun formülünü bulma yılı...

Bu yıl Satürn iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor sevgili İkizler. Bu süreçte sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız bir dönem geçireceksiniz. Hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmeli, tarz ve alışkanlıklarınızda değişimlere hazırlıklı olmalısınız. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve zevk almanız olmalı. O zaman başarı kaçınılmaz olabilir sevgili İkizler. Haziran başı doğumlu İkizler burçları, heyecanlı, farklı ve beklenmedik olayları daha fazla yaşayabilirler. Bu değişim onlara her zamankinden daha çok yarayacak. Neşe, bolluk ve zenginlik gezegeni Jüpiter, bu yıl size haziran ortalarına kadar her konuda şans veriyor. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. 26 Haziran sonrası Jüpiter sizin para alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. İlk dönem doğumlu, mayıs doğumlu İkizler burçları Neptün transitinin etkisini hâlâ üzerlerinde taşıyorlar. Kariyer alanlarınızda kafanız bulanık olabilir. Sanat işleriyle uğraşıyorsanız, farklılıklarınızı ortaya koyma fırsatınız artacak.

Yanlış anlaşılmalara dikkat!

- Ocak ayına ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Eşinizin ve ya sevdiğiniz insanın parasal durumuyla ilgili gelişmeler devrede olabilir.
26 Ocak'ta kendinizi birçok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Bir seminer, katılacağınız bir kurs sizi geliştirebilir. 30 Ocak'tan sonra hayata karşı şansınız daha da artıyor sevgili İkizler.

- Şubat ayı seyahatleriniz ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olabilir. 5 Şubat ve
sonrası iş ve kariyer alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi artıracaksınız. Sanata dayalı işlerinizde yaratıcı etkiler altında olacaksınız.
23 Şubat'ta kariyer ve iş evinizde gerileyen Merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte patronlarınız ve üstlerinizle olan konuşma ve görüşmelerinize dikkat edin.

-Mart ayı kariyer ve iş alanlarınızdan yoğunlukların fazla olduğu bir dönem. Hâlâ Merkür'ün gerilediğini unutmadan yolunuzda dikkatle devam edin. 17 Mart'ta Merkür'ün düzelmesiyle artık sizi kimse tutamaz sevgili İkizler.

Haziran ayı İkizlerin ayı

- Nisan ayı sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz devrede olacak. Gireceğiniz ortamlarda dikkatleri rahatlıkla üzerinize çekeceksiniz. 20 Nisan ve sonrası enerjinizde düşüşler görülebilir. Arkadaşla0rınız bu süreçte size yardım etmek isteseler bile, bazı zamanlarda size istemeden de olsa zarar verebilirler. Bu dönemde önemli sırlarınızı kimseyIe paylaşmayın. 25 Nisan'daki parçalı Ay tutulması sizin iş, hizmet alanlarınızda oluşacak. Bu tutulma esnasında iş hayatınızda bazı sonuçlara ve sonlanmalara ulaşabilirsiniz.
- 10 Mayıs'taki Güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca kadersel etkilere açık olacaksınız. Bu süreçte yine sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz. 20 Mayıs ve sonrası kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. 25 Mayıs'taki parçalı Ay tutulması sizin evlilik ve özel hayatınızı etkileyecek. Bu tarih sonrası evliyseniz, evlilik hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
- Haziran ayı sizin ayınız. Bu ay atacağınız adımlar, girişeceğiniz işler size uzun vadede fayda sağlayabilir. Yeni başlangıçlar için 8 Haziran'daki yeniayı beklemelisiniz. 26 Haziran'da Merkür para evinizde gerilemeye başlayacak.
- 1 Temmuz ve birkaç gün boyunca iletişime dayalı işlerinizde bozulmalar oluşabilir. Negatif düşünmeye meyilli olacaksınız. 17 Temmuz yeni iş teklifleri, zam, terfi gibi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. 22 Temmuz sonrası evinizde misafir ağırlayabilir, evinizde değişiklik yapabilirsiniz.
- Ağustos ayı hâlâ parasal görüşmelerin, konuşmaların ve kazançların ön plana çıktığı bir ay olacak. 8-15 Ağustos'ta önemli konuşma, görüşmelerde bulunabilir, satış, reklam alanlarınızda randevularınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası aşk hayatınızda mutlu etkileşimler altında olacaksınız.
- Aile hayatınızda önemli karar ve başlangıçlarınızı 5 Eylül ve sonrasında almakta fayda olacak. Ev alım satım işleriniz varsa bu tarih sonrası harekete geçebilirsiniz. 22 Eylül sonrası artık ilgi alanlarınızı , daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız.
- 15 Ekimden sonra ev ve aile hayatınız için enerjinizi harcayacaksınız. 21 Ekim'de Merkür iş, hizmet alanlarınızda gerileyecek. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmelisiniz.
- Kasım ayı önemli sorumluluklarınız devrede olacak sevgili İkizler. 3 Kasım'daki Güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda daha önceden konuşulmuş ve düşünülmüş işleri gündeminize sokabilir.
- 3 Aralıkta oluşan yeniay, özel ilişkilerinizde, evlilik ve ortaklık hayatınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyacak. 7 Aralık sonrası, eğlence hayatınıza daha fazla yer açacaksınız. 21 Aralık'ta ortaklaşa para evinizde gerileyen Venüs, 40 y gün boyunca kredi, borç alımı için uygun bir dönemde olmadığınızın altını çiziyor.
Habertürk
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Teşekkürler canim bir ikizler dişisi olaraktan heycanlandim şahsen okurken
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
2013’te İkizler değişimlere açık olmalı. Hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Bu durumdan zevk alıp mutlu olmayı becerebilirseniz başarı kaçınılmaz olacak! Bu yıl, İkizler için mutluluğun formülünü bulma yılı...


mutluluğun formülü bebek ve ona hizmet etmek demek ki
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.290
Tepki
83.523
Puan
113
Konum
İstanbul

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Fırsatlar varken, paranızı daha iyi değerlendirin

2013’e genel bakış
Bu yıl 26 Haziran’a kadar burcunuzda kalacak olan Jüpiter kişisel yeteneklerinizi daha ileri götürebileceğiniz, kendinize olan güveninizi tazeleyebileceğiniz yepyeni imkanlara işaret etmekte. Jüpiter’in ancak 12 yılda bir gelen bu transitini en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için boş oturmamalı ve önünüze gelen fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Jüpiter her açıdan zenginleşmeyi ve büyümeyi anlatır ve yılın ilk yarısında kişisel önceliklerinizi, önem verdiğiniz projelerinizi somut hale getirebilmek için büyük fırsatlara sahipsiniz. Gerek iş hayatında, gerekse eğitim ya da medya alanında ortaya çıkan yeni gelişmelere karşı aktif durumda kalmalısınız. Jüpiter sayesinde ufuklarınızı genişletebilir, size yardımı dokunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde yabancıların olduğu konular, yolculuklar, eğitsel imkanlar gündeminizi çok daha hareketli kılmakta.

Yılın ikinci yarısında da Jüpiter özellikle parasal alanda desteğini devam ettirecek. 26 Haziran’dan sonra Yengeç burcuna ilerleyecek olan Jüpiter sayesinde evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda, birikimlerinizi daha verimli alanlara yatırabilir ve nakit durumunuzu, finansal imkanlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Bu sayede kişisel yeteneklerinizi harekete geçirerek, sahip olduğunuz kazanç kapasitesini büyütmeniz hiç de şaşırtıcı olmayacak.

Satürn de işe ait konulara önemli bir vurgu yapmakta. Burcunuzla doğrudan ilgili olmasa da Satürn, 2015’e kadar özellikle iş ortamında, çalışma hayatında önemli sorumluluklar içerisinde olduğunuzu ve bunu daha çok bir çıraklık gibi görmek, çok çalışmak gerektiğini anlatmakta. Bu dönemde çalışma hayatınızda yükler artarken, kendinize, bedeninize önem vermeyi unutmamalısınız. Artan yükler artan gerginlikler anlamına geliyor.

Neptün ise Balık burcunda ilerlerken, burcunuzla stresli bir açı oluşturmakta. Neptün kişiyi hayallere ve hareketsizliğe sürükleyebilen, dağıtıcı bir güçtür. Uzun bir dönem Balık burcunda kalacak olan bu gezegen aslında kişiliğinize daha büyük bir anlayış, yumuşama ve kabullenme getirmekte. Ancak özellikle 22-27 Mayıs doğumlu olan İkizler Neptün’ün kare açısı altında kalırken, bu dönemde amaçları yönünde, iş hayatında önemli kararsızlıklar ve yönsüzlükler yaşayabilir. Neptün etkisi altında net düşünemeyebilirsiniz. Kafanızda pek çok düşünce ve hedef olabilir, çok güçlü ilhamlar da alabilirsiniz. Bununla birlikte, bunları somut hale getirebilecek kararlılığı göstermek son derece zordur. Neptün sizden teslim olmanızı, kendinizi akışa bırakmanızı istiyor. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanarak kendinizi ruhsal yönden çok iyi geliştirebilirsiniz ancak yine de gerçeklerden kopmamak gerekir. Bugünlerde doğanlar aynı zamanda iş hayatında otorite figürleri ile olan ilişkilerinde ya da babaları ile olan konularda çözülemeler, dağılmalar, belirsizlikler yaşayabilirler. Uzun dönemde etkin olan bu gezegenin getirdiği yumuşamayı ve kabullenmeyi, kendinizi kurban etmeden kullanmaya bakmalısınız. Doğal olarak bu süreçte fedakarlıklar önemli bir gündem olarak karşınıza çıkabilir. Yapabileceğiniz fedakarlıklar sayesinde kendinizden çok başkalarına yardımcı olabilir, hatta kollektif konularla, sosyal uğraşlarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Neptün transiti altında eski ve katı yönlerinizi eritmekte, yerine daha anlayışlı bir benlik kurmaya çalışmaktasınız. Kuşkusuz bu durum genel olarak kariyer yönünüzde ve sorumluluklarınızda önemli dağılmalara yol açabilir.

Bu yıl 25 Mayıs – 3 Haziran doğumlu İkizler ise Uranüs’ün canladıran ve yenileyen etkisi altında kalıyorlar. Uranüs hayatımıza ani değişiklikler getirerek bizi özgürleştiren, hayatımızı ileri götüren bir güçtür. Etkisi altında hayata daha meraklı ve yenileyici bir gözle bakabiliriz. Özellikle bu günlerde doğanlar hayatlarına katabilecekleri yeniliklerle, değişik sürprizlerle hem kendi yaratıcılıklarını daha orijinal hale getirebilirler hem de sosyal alanda daha aktif ve gelecek yönünde de daha umutlu bir tutum edinebilirler. Kendinizi daha özgür ve yenilikçi bulabileceğiniz bir dönemdesiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2013 yılına girerken hayatınızın en öncelikli alanlarının başında çalışma hayatınız, iş koşullarınız, ortamınız ve iş arkadaşlarınızla birlikte üstlenmekte olduğunuz sorumluluklarınız olduğunu söyleyebiliriz. 2012 yılının Ekim ayından itibaren Akrep burcuna geçen Satürn iş yükünüzü artırarak sizi yormaya başladı. Satürn’ün bu transiti iş hayatıyla ilgili sorunları, ağır üş yükünü veya tam tersi işsizliği de anlatabilir. Eğer sizi tatmin etmeyen, memnun olmadığınız bir işte çalışıyorsanız, bu transit etkisinde işyerinizle bağlarınızı koparabilirsiniz. Eğer çalıştığınız işte ilerlemeyi hedefliyorsanız, Satürn’ü gereken ciddiyeti ve çalışma disiplini oluşturmak yönünde kullanabilirsiniz. Satürn’ün etkisi yavaşlatıcı ve daha fazla sorumluluk yükleyici şekilde hissedebilirsiniz. Ancak kontrollü, sabırlı ve ciddiyetle görevlerinize odaklanmalısınız. Bu transit çoğu zaman sağlık konularını da önemsemeniz gerektiğini hatırlatır. İhmal ettiğiniz kontrolleriniz varsa mutlaka gündeminize almalısınız.
Jüpiter’in 2013 yılının Haziran ayına kadar burcunuzdaki transitine devam etmesi tüm İkizler ve yükselen İkizler için keyifli ve şanslı imkânları getirmeye devam edecektir. 2012 yılının yaz aylarından itibaren başladığınız işler, yakaladığınız fırsatlar sayesinde önümüzdeki yılların da uğraşlarını belirliyorsunuz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’in Yengeç burcuna geçmesi sizi maddi alanda olumlu etkileyecektir. Yeteneklerinizi değerlendirerek kazançlarınızı yükseltme imkânları elde edeceğiniz bu dönemi mutlaka doğru değerlendirmelisiniz. Kazançlarınız artacaktır ancak doğru yatırımlar yapmaya yönelmezseniz, harcamalarınız da paralel olarak artabilir.

Neptün’ün geçen yıldan itibaren Balık burcunda başladığı transitinin etkisini bu yıl İkizler burcunun 23 – 26 Mayıs arasında doğmuş olan kişiler ve yükselen burcu İkizler olanlar daha yoğun hissedecekler. Neptün etkisini anlamak pek kolay olmayabilir. Çözülme, dağılma, hayal kurma, hedeflerde bulanıklaşma, kararsızlık ve yönsüzlük hislerinizin çoğalması nedeniyle önünüzü net bir şekilde görmekte zorlanabilirsiniz. Kariyer konularında, iş hayatınızla ilgili hedeflerinizde karar almakta ve uygulamakta zayıf kalabilirsiniz. Aklınız dağılabilir, değişik düşüncelerin etkisine kolayca kapılabilirsiniz. Neptün şaşırtıcı ve hayallere daldıran bir güçtür. Bu gezegen etkisiyle kişi harekete geçmekte veya olaylara müdahale etmekte zorlanabilir. Bu nedenle mantıklı ve akılcı yaklaşımlar içinde hareket etmeye gayret etmelisiniz. Ancak hayal gücünü kullanan ve yaratıcı alanlarda çalışan İkizler kişileri açından yaratıcılık, hassasiyet ve ruhsal konularla ilgili olan Neptün transiti son derece uyarıcı ve etkileyici olabilir.

Ortak finansal alanda transitine devam eden Plüton transiti 2013 yılında da sizi başkalarıyla birlikte yaptığınız yatırımlarda, kredi veya borçlarla ilgili konularda etkiliyor. Sigorta, bankacılık veya yatırım yönetimiyle ilgili bir alanda çalışıyorsanız parasal kaynakları daha iyi değerlendirmek amacıyla yoğun bir çalışma temposu içine girmiş olabilirsiniz. Satürn’ün de iş ortamınıza ciddiyet ve daralma getiren etkisiyle işleri istediğiniz gibi yoluna koymakta zorlanacağınız dönemler olabilir. Ortaklı işlerde zaman zaman baskı altına girdiğinizi hissedebilirsiniz.
2 Şubat – 12 Mart arasında kariyer konularına ve iş hayatınıza daha fazla odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. 31 Mayıs – 13 Temmuz arasında da Mars burcunuzdan geçerken enerjiniz yükselecektir. Daha verimli, hırslı ve atak olabilirsiniz.
3 - 27 Haziran arasında Venüs etkisiyle gelirinizde artış başlıyor. 27 Haziran sonrasında gelecek yıl ortasında kadar Jüpiter’in de etkisiyle kazançlarınız gözle görülür seviyede yükselebilir. Yeter ki karşınıza gelen fırsatları doğru şekilde değerlendirin ve gelir-gider dengenizi koruyun.
11 Eylül – 7 Ekim arasında çalışma ortamınızda daha yumuşak ve rahat ilerleyen koşullar içinde olabilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Geçen yılın ortasından itibaren burcunuzda ilerlemeye başlayan şans gezegeni Jüpiter 2013 yılının ortasında kadar hayatınızı her bakımdan canlandırmaya devam ediyor. Bütün ikili ilişkilerinizde ve karşınıza çıkan kişilerle olan paylaşımlarınızda olumlu etkiler altındasınız. Bu etkiyi Haziran ayında doğmuş olan İkizler burcundan olan kişiler daha yoğun hissedebilir. Önceki yıllarda aşk hayatına, keyif ve zevklerinize ait alanlarda daha yüzeysel yaklaşımlar içinde olmanıza rağmen; son iyi yıldır Satürn etkisiyle edindiğiniz tecrübeler sizi bu konularda olgunlaştırdı. Artık ilişkilerinizde daha sorumlu ve mantıklı yaklaşımlar içinde olmalısınız.
Kişisel ilişkilerinizde en fazla dikkat etmeniz gereken nokta Balık burcunda ilerleyen Neptün’ün burcunuza yapmakta olduğu şaşırtan, dağılmaya ve akıl karışıklığına sebep olan transit etkisi olacaktır. Özellikle 23 – 26 Mayıs arasında doğmuş olan İkizler’in net seçimler yapamama, yanlış insanlara çekilme, gerçekleri tüm çıplaklığıyla görememe durumları söz konusu olabilir.
Uranüs etkisi altında sosyal hayatınız ve arkadaş ilişkileriniz de hareketli ve keyifli bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ani başlayan veya birden sonlanan arkadaşlıklar olabilir. Yeni grup çalışmaları ve organizasyonlar içinde yer almak hayatınıza heyecan katabilir.
Aşk gezegeni Venüs bu yıl belirli dönemlerde burcunuzla uyumlu açılar kurarken, aşkta çok daha mutlu olabilirsiniz. Bu dönemler şöyle:
2 – 26 Şubat arasında seyahatler, yurtdışı bağlantılı konular ve akademik çalışmalar bakımında olumlu bir dönem olacaktır.
22 Mart – 15 Nisan arasında sosyal hayatınız hareketlenebilir, arkadaşlıklar ve grupla paylaşımlarınız pozitif etki altında olacaktır.
9 Mayıs – 3 Haziran arasında karşınıza çıkan kişiler size mutluluk verebilir, yeni beraberlikler ve tanışmalar söz konusu olabilir.
27 Haziran – 22 Temmuz arasında yakın çevrenizle keyifli paylaşımlar içine girebilirsiniz. 16 Ağustos – 11 Eylül arasında da Venüs etkisiyle aşk hayatınızda güzel etkiler deneyimleyebilirsiniz.
21 Aralık sonrasında aşk ve keyifler gezegeni Venüs Retro hareketine başlayacaktır. 2014 yılının Ocak ayı sonuna kadar birlikte hareket ettiğiniz kişilerle olan finansal bağlantılarınızda birtakım aksaklıklar yaşanabilir.

Sağlık

2013 yılının Haziran ayına kadar olan bölümünde Jüpiter’in burcunuzda ilerleyecek olması beden sağlığınız için koruyucu olacaktır. Keyiflere düşkünlük veya hareketsizlikten kaynaklanabilecek kilo artışınız olabilir. Ancak Akrep burcunda ilerleyen transit Satürn Ekim 2012’den itibaren sağlık konularında sizi daha ciddi yaklaşımlar içinde olma yönünde etkilemeye başlamış durumda. Diş, kemikler, iskelet sistemi ve üreme organlarıyla ilgili konularında ortaya çıkabilecek şikâyetlerinizde ihmalkâr davranmamalısınız.
Neptün’ün sert açısı 2013 yılında 23 – 26 Mayıs günlerinde doğmuş olan İkizler üzerinde etkisini göstermeye başladı. Kendileri ve yükselen burcu İkizler olan kişiler ilaç kullanımlarına, dalgınlık veya sakarlıktan kaynaklanabilecek sağlık sorunlarına dikkat etmeliler. 2013 yılında bedensel sağlığınıza ve bağışıklık gücünüzü yüksek tutmaya öncelik vermelisiniz. Neptün etkisi söz konusu olduğunda alkol, ilaçlar ve kimyasallar çok daha dikkatli kullanılmalıdır. Psikolojik olarak ise ruh halinizin dalgalanmaması ve depresyona girmemek için fiziksel açıdan kendinizi daha canlı tutacak aktivitelere yönelebilirsiniz.
31 Mayıs – 13 Temmuz arasında Mars etkisiyle daha enerjik ve gergin olabilirsiniz. Sürat ve risk içeren aktivitelerde dikkatli olmalısınız.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketi kariyer, mesleki bağlantılar ve toplumsal statünüzle ilgili konularda birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilerinizde özellikle dalgınlıktan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.
26 Haziran - 20 Temmuz arasında maddi alanda ve parayla ilgili konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızla, elinize geçmesini beklediğiniz parayla veya harcamalarınızla ilgili aksaklıklar olabilir.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosunda çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla paylaşımlarınızda problemler ortaya çıkabilir. Hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularla ilgili yazılı ve sözel iletişimsel sorunlar sizi uğraştırabilir. Merkür retrolarında ciddi çalışmalar içinde olmalı, ayrıntıları tekrar gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.290
Tepki
83.523
Puan
113
Konum
İstanbul

İKİZLER 2013

2013 yılında İkizler Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

İkizler Burcu'nun 2013 yılı genel yorumu:

İş hayatınız arkadaşlık ilişkileriniz ve yeni insanlar sayesinde finansal şanlar 2013 ün dikkat çeken konuları olacak sizler için. Düşünce yapınızı geliştirmeniz gereken bir yıldasınız. Her türlü tereddüt ve korkunuzu alt edebilmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde farkına varamadığınız bir çok şeyin bilincine varacaksınız.

Haziran ayına kadar alım satımlar gerçekleştirebilir iş değişikliklerinin olumlu etkilerini deneyimleyebilirsiniz. Mart ayında genel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bu dönemde sağlığınız 1nci önceliğiniz olmalı.

Özel yaşamınızda ise bitiş ve başlangıçlar hızlı gelişmeler bu yıl yaşayacaklarınız arasında. Sizi yoran enerjilere karşı mücadele verecek ve sonunda kazanan taraf siz olacaksınız.

Yine bu dönemde, Özel yaşamınızda ise uzun yıllara dayanan bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz birlikteliğinizi çıkmaza sokacak bir tutum sergilemekten kaçınmalı toleranslı davranarak çözüm odaklı hareket etmelisiniz.

Bekar İkizler ise birden fazla insana duyduğunuz ilgi ve hayranlığın ne boyutta olduğunu netleştirmeli ve seçiminizi bu doğrultuda yaparak hareket etmelisiniz.

Yılın Şifresi: Sorumluluk alıyor hayat yolunda cesur adımlarla ilerleyerek hakkım olanı alıyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 5 9 13 15 16 21 22 23

Dikkat etmeniz gereken günler: 1 4 6 10 12 17 24 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 7 13 20 23 26

Mart şanslı günleriniz: 9 12 13 14 16 18 23 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 6 20 24 25 27 29 31

Nisan şanslı günleriniz: 1 5 8 14 15 19 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 21 23 26 30

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 21 23 26 30

Haziran şanslı günleriniz: 7 10 11 12 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 1 18 21 27

Temmuz şanslı günleriniz: 5 6 10 11 19 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 14 21 27

Ağustos şanslı günleriniz: 1 2 7 10 12 15 16 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 8 11 17

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 6 8 12 16 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 9 13 14 15 20 27

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 16 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 8 11 17 19 24 29

Kasım şanslı günleriniz: 10 12 18 22 24 28 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 16 21

Aralık şanslı günleriniz: 5 6 7 11 15 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 10 18 20 25 27

ekolay

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst