2011'in en yeni erkek parfümleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kenzo Homme Woody
Kenzo'nun yeni kokusu, yeryüzü ve gökyüzü arasında, gücünü doğadan alarak özgürlüğü simgeliyor. Aromatik ve ağaçsı özelliklere sahip koku, gücünü bir ağaç gibi topraktan alıyor.

attachment.php


Başlangıç notalarında fesleğen ile hareketlenen koku, kalp notalarında karabiber ve siyah biberiye ile enerjisini artırıyor. Bu notalar, atlas, vetiver ve sedir ağacı ile son buluyor.

Marc Jacobs Bang Man
Baştan çıkarıcı ve karizmatik... Genç ve büyüleyici. Maskülen ve rafineri. Marc Jacobs Bang biberli, odunsu, baharatlı ve güçlü bir koku.

attachment.php


Kokunun kalp ve dip notaları odunsu ağırlıkta. Reçine ve aromatik benzoin güçlü bir etki yaratarak vetiver, beyaz yosun ile karışıyor. Paçuli etkisiyle koku; cüretkar, derin ve sofistike karakteri ile tende kalıcılığını koruyor.

Chanel Bleu De Chanel Pour Homme
Son 10 yılın en iyi erkek parfümü lansmanıyla çıkan Chanel Bleu, iddiasının hakkını veriyor. Baş döndürücü, seksi...

attachment.php


Üst notası, pembe biber, turuçgiller , vetiver; orta notası, greyfurt, kuru sedir ağacı notaları, labdanum (Laden Reçinesi), alt notası; tütsü, zencefil, sandal ağacından oluşuyor.

Bvlgari Man
Kalabriya bergamot, menekşe yaprağı ve beyaz armut ilk dokunuş... Taze ve meyvemsi. Bu taze ilk nefes parfümün kalbine kadar devam ediyor ki bu, sıradışı temel karakterini oluşturuyor.

attachment.php


Bvlgari Man, baştan çıkarıcı odunsu bir koku. Vetiver ve cypriol birleşiminin güçlü ve kararlı aroması ile tatlı beyaz odunsuların sandal ağacı ve kaşmir ağacı ile birleşiminin sıcak dokunuşu... Bu noktada parfümün beklenmedikliği açığa çıkıyor: Bitkisel amberin çekici uyumu. Bu uyum, Alberto Morillas tarafından Bulgari için özel olarak yaratıldı. Beyaz bal ve miskin büyüleyici nüansları ile asilbentin sıcak harmonisinin karışımı kokuya oryantal bir heyecan katıyor.
 

Ekli dosyalar

  • bulgari_erkek_parfum.jpg
    bulgari_erkek_parfum.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 40
  • chanel_erkek_parfum.jpg
    chanel_erkek_parfum.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 45
  • parfum_erkek_bang.jpg
    parfum_erkek_bang.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
  • parfum_erkek_kenzo.jpg
    parfum_erkek_kenzo.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Givenchy Play Intense
Enerjik, dinamik ve neşeli... Taptaze.

attachment.php


Üst nota; bergamut ve mandalina ikilisi, orta nota; Amiris çiçeği kırmızı biber ve cafeier ağacı. Alt nota; kuru üzüm tonka fasulyesi vetiver ve paçuliden oluşuyor.

Azzaro Elixir
Azzaro Elixir aromatik ve odunsu nitelikte, yumuşak ve baharatlı oryantal nota ile birleşen bir koku. Kokunun ayırt edici özelliğini gizemi ve büyüsü oluşturuyor.

attachment.php


Tepe notasında, limon, mandalina, armut ve frenk üzümü ile başlayan koku, orta notada lavanta, sandal, tarçın ve kakule ile birleşiyor ve dip notada, tonka, benzoin, ladin, otu ve vanilya ile sonlanıyor.

Alıntıdır:kokos:
 

Ekli dosyalar

  • azzaro_erkek_parfum.jpg
    azzaro_erkek_parfum.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
  • givenchy_erkek_parfum.jpg
    givenchy_erkek_parfum.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
O

ozge191

Misafir
erkek parfümlerini daha çok seviyorum daha etkili kokuyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst