2011 Şapka Modelleri

A

asisedef06

Misafir
Hollywood şapkaları sever. Abartısız sonbahar ya da ilkbahar olsun,şapkalar her zaman moda olacak ,ölçülü aksesuarlardır.Esasen,kişilerin başlarını yağmurdan ve güneşten korumak için kullanılmışlardır ama bu günlerde çift fonksiyonları vardır.Sadece yüzümüzü havadan korumakla kalmaz ayrıca da bize keskin bir görünüş de sunar.

2011-%C5%9Eapka-Modelleri7.jpg


Eğer hayatınızda şapka takmayı seven bir adama sahip olacak kadar şanslıysanız,bir çok seksi görünüşe ulaşabilirsiniz.Favorilerimizden bir tanesi de son zamanlardaki fötr şapkalar. Jude Law, Johnny Depp ya da Matthew McConaughey gibi kıvrımlı seksi bir dokunuş ekleyin.

Şapkaların uniseks niteliği var
Herhangi bir kıyafeti ölçülü bir şekilde rahat ayrıca da cazibeli bir görünüşe dönüştürür.Stil ikonu Kate Moss bu görünüşü başarmak söz konusu olduğunda iyi bir örnektir

2011-%C5%9Eapka-Modelleri3.jpg


2011-%C5%9Eapka-Modelleri2.jpg


Büyük bir şapka hayranı olan Babyshambles?ın lideri Pete Doherty ile çıkarken de mükemmel şapkalar takmıştır. Audrina Patridge (The Hills), Johny Depp ve ekrandaki benzeri erkek arkadaşı Justin Bobby?den ilham aldıktan sonra o mükemmel görünüşü benimsedi.

2011-%C5%9Eapka-Modelleri4.jpg


Style Watch, Life & Style and Vogue gibi bir çok moda dergisinde yayınlandığından , bizim için çok heyecan verici bir umut olan bu trend ,bu yaz kaçınılmaz ve revaçta olacak .Plajda da mükemmel,dışarıda bir gece için de mükemmel olan bu trendi kaçırmamak için bir saniye bile düşünme.Aşağıda Stetson?dan favori resimleri bulabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst