ben de öyle yapayım o zaman yatarken süt içiyodum içmeyim gündüz içeyim sütümü..
bide şu tickerımın hangi kısmını yapıştımam gerekiyo bilemedim yaaa :acep:
liliypie'da BB code bolumune tıkla, onu kopyalaıp yapıştır canım.
ben de öyle yapayım o zaman yatarken süt içiyodum içmeyim gündüz içeyim sütümü..
bide şu tickerımın hangi kısmını yapıştımam gerekiyo bilemedim yaaa :acep:
maşallah maşallah bebeğine ces...benimki de 900 gr olmuş canım, kilosu haftasına göre 2 gün eksik, boyu haftasına göre 2 gün fazla dedi. zayıf bir oğlum olucak, babasının coculuguna cekicek zannedersem. Ama sneinkine maşallah kocaman olmuş yaaaaaaa, Allah nazarlardan saklasın.
avrupa yakası.evim beylikdüzünde işim bayrampaşada... :1::1:ne tarafta oturuordun kansekerim sen yaa
senin de mi sezaryen olucuk?
28 ağustosta tam 38 doluyo benim... 4 gün bayram var...4ü olmadan ben sezercik olurum umarım oğlum bekler bayramı....
annemin 2 doğumuda 9. ay dolmadan olmuş...:dill::dill:
kızlar demir ilacını nasıl kullanıyosunuz? 3 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri yememek gerekiyomuş ben öyle yapamıyom.
benim doktorum geceleri iç diyor bu yüzden yatmadan önce içiyorum ben
:1::1::1: valla o sancıları çeksem başını tabiii sonuna kadar değil !!!yaa bende hazırlarfım diordum hatta yarın sahilin dolabı ve şifonyeri gelcek kıyafetleri yıkar ütüler kaldırırm bile demiştim ama nerdeee bi rehsavet çöktüki üsütme hiçbişi yapasım yok
odayı ne yaptın pembem
ne tarafta oturuordun kansekerim sen yaa
al bendende okdr denizim yaa
bizim kirac ı işte göğüsleri çatlamıştı sadece göbekte bişi yoktu perşembe gidior günüde geçmişti alırlar diye almıorlar ctesi tekrar gel muayene edelim diorlar vee perşembe cuma heryeri çatladı cteside aldılar bebeği yıkıldı kızz yaa
maşallahh 2. 1 kilo haberimiz geldi 1.si lehalenin kızıydı hatta ilk 1 kiloluk erkekimizz olduu seninki maşallaahh
normali unut diorum sana yaa senle ben aynıyız ben seni sende beni takip edelim pembem
ruh hastasııı:1:
liliypie'da BB code bolumune tıkla, onu kopyalaıp yapıştır canım.
maşallah maşallah bebeğine ces...
avrupa yakası.evim beylikdüzünde işim bayrampaşada... :1::1:
hımm uymadı yani bnm drum her muayende 4 boyutlu bakıorda extra parada yok muayene parası tek gerçi muayenemizde 77 tl
üniversite hastanelerine gidin canım yaaaaa... ben öle yaptım beleşşş!!!!! hemide perinatolog baktı bana!!!!
ay ben de istyiyorum kız cocugum da olsun, Allah ne kısmet eder bilmiyorum ama 2. cocuk istiyorum ben de. Hayırlısıyla birinciyi dogurayım da bir.
hımm uymadı yani bnm drum her muayende 4 boyutlu bakıorda extra parada yok muayene parası tek gerçi muayenemizde 77 tl
ayy kim istemez kız çocuğunuu. kızım olurda bana benzerse tadından yenmez. işveli cilveli nazlı. milleti mındır mındır parmağında oynatır. oğlan 2 yaşına değmesine yakın hemen icraata başlarık biz 2. çocuk için. arayı açmayalım yaş ilerliyo zor gelir çocuk yapmak bakmak nolur nolmaz
bu arada öğlen olmuş yemek vakti yaklaşmışyaben akşamları çok yiyiyorum sizdede oluyomu öyle
Evet bana da öyle geliyor.
Yok canım normal penye olanlardan.
Böyle göbek üstüne kadar oluyor ya,onlar..
Kullan atlar da mantıklı ama her yerde satılmıyor,aramak lazım.
özel göztepeNerde doktorun canım...
selam kıslar
kullan at lohusa çamaşırı ben aldım joker de 4 lü paket 6 tl idi. aldım bende garip bişey ama ya ona ped falan nasıl takılacak bilmiom. ama hastanedeyken idare eder gibi geldi bana.