2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
benimki de 900 gr olmuş canım, kilosu haftasına göre 2 gün eksik, boyu haftasına göre 2 gün fazla dedi. zayıf bir oğlum olucak, babasının coculuguna cekicek zannedersem. Ama sneinkine maşallah kocaman olmuş yaaaaaaa, Allah nazarlardan saklasın.
maşallah maşallah bebeğine ces...

ne tarafta oturuordun kansekerim sen yaa
avrupa yakası.evim beylikdüzünde işim bayrampaşada... :1::1:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
senin de mi sezaryen olucuk?

evet canım ama benim ilk çocuğumda sezeryan olduğu için ikinciside sezeryan olucak
28 ağustosta tam 38 doluyo benim... 4 gün bayram var...4ü olmadan ben sezercik olurum umarım oğlum bekler bayramı....
annemin 2 doğumuda 9. ay dolmadan olmuş...:dill::dill:

benimde bayramdan sonraki hafta 38 dolmuş oluyor

kızlar demir ilacını nasıl kullanıyosunuz? 3 saat önce ve sonra süt ve süt ürünleri yememek gerekiyomuş ben öyle yapamıyom.

valla ben ilacı içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünü ayrıca çay vb şeyler almamaya özen gösteriyorum

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
yaa bende hazırlarfım diordum hatta yarın sahilin dolabı ve şifonyeri gelcek kıyafetleri yıkar ütüler kaldırırm bile demiştim ama nerdeee bi rehsavet çöktüki üsütme hiçbişi yapasım yok

odayı ne yaptın pembem

ne tarafta oturuordun kansekerim sen yaa

al bendende okdr denizim yaa

bizim kirac ı işte göğüsleri çatlamıştı sadece göbekte bişi yoktu perşembe gidior günüde geçmişti alırlar diye almıorlar ctesi tekrar gel muayene edelim diorlar vee perşembe cuma heryeri çatladı cteside aldılar bebeği yıkıldı kızz yaa

maşallahh 2. 1 kilo haberimiz geldi 1.si lehalenin kızıydı hatta ilk 1 kiloluk erkekimizz olduu seninki maşallaahh

normali unut diorum sana yaa senle ben aynıyız ben seni sende beni takip edelim pembem

ruh hastasııı:1:
:1::1::1: valla o sancıları çeksem başını tabiii sonuna kadar değil !!!

odayı birazcık halleder gibi olduk şekerim şimdi pc yi bi kırsal semtte öğretmen bi aile dostumuz var, öğrencisine vericez hediye...babası hurdacıymış sittim sene pc si olmaz çocuğun...hem çokta zeki diyor kadın. içim rahatladı çöpe gitmesin bari... o gidince masasınıda çıkarıcaz ohhhhhhh!!!!! yani herşey onu bekliyo bide annemi. çamaşır yıkamayı ağustosta yapıcam. yazın kapı pencere hep açık oluyoooo...bi daha iş çıkmasın... bide minik bi dolap mı alsam naapsam bilemedim,, ikeadan portatif bişiilerde olabilir... 1 sene idare etsin bizi...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ay ben de istyiyorum kız cocugum da olsun, Allah ne kısmet eder bilmiyorum ama 2. cocuk istiyorum ben de. Hayırlısıyla birinciyi dogurayım da bir.

ayy kim istemez kız çocuğunuu. kızım olurda bana benzerse tadından yenmez. işveli cilveli nazlı. milleti mındır mındır parmağında oynatır. oğlan 2 yaşına değmesine yakın hemen icraata başlarık biz 2. çocuk için. arayı açmayalım yaş ilerliyo zor gelir çocuk yapmak bakmak nolur nolmaz:cokkomik:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ayy kim istemez kız çocuğunuu. kızım olurda bana benzerse tadından yenmez. işveli cilveli nazlı. milleti mındır mındır parmağında oynatır. oğlan 2 yaşına değmesine yakın hemen icraata başlarık biz 2. çocuk için. arayı açmayalım yaş ilerliyo zor gelir çocuk yapmak bakmak nolur nolmaz:cokkomik:

canım bende seninle aynı yaşta ilk çocuğumu doğurmuştum valla arayı açma bak ben şimdi 32 yaşında ikinciyi doğuruyorum ilki oldu 5 yaşında

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende 2. kahvaltımı yapıcam en iyi çare buuu... yeşillik yumurta domatesss...peynirrrrrrrr...yoksa sapıtıyorum iyiceee, ne yediğimi bilmiorum ...

Tepki
32
Evet bana da öyle geliyor.

Yok canım normal penye olanlardan.
Böyle göbek üstüne kadar oluyor ya,onlar..
Kullan atlar da mantıklı ama her yerde satılmıyor,aramak lazım.

selam kıslar
kullan at lohusa çamaşırı ben aldım joker de 4 lü paket 6 tl idi. aldım bende garip bişey ama ya ona ped falan nasıl takılacak bilmiom. ama hastanedeyken idare eder gibi geldi bana.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar