arslananası
Aktif Üye
bu arada hanımlar çatlaklardan ne habeeeeerler, var mı olan olmayan?
bende yok gibi şimdilik. şimdi olmaması olmayacak anlamına gelmiyo dimi:acep:
mother care de ve nette var kullan atlar, bende almam öle göbeğiöin üzerinde zaten aşağıya indiriyorum ben donlarımı
göbeğimin üstünde hiçbir şeyi sewmiyorum. hamile pantolonu giyiyorum penye yerini katlıyorum. külotta büyük beden lastikleri sıkı olanını alıyorum bu yüzdenn. doğumdan heemen sonrada gecelik giyeceğimiçin kilotun büyük olması ve kullandığım ped in kalınlığı görünmez diye düşünüyorum
sanırsam göğüslerim çatlayacak öle hissediyorum en sevdiğim yerim :dertli:
bende yok gibi şimdilik. şimdi olmaması olmayacak anlamına gelmiyo dimi:acep:
Benim var çatlaklarım göbeemdeee :dertli:
Off ben de nefret ediyorum göbek üstü şeylerden.
neyse ayarlayacağız artık bir şeyler..
Aramızda selüliti olmayan yoktur bence. bende de cok var, aman napiyim manken mi olcam bu yaşımdan sonra. kim görcek selülütümü.mehtap sen nlara gözün gibi bakıoncnm çatlamazlar bence
ayrıca bende henüz çatlak mevcut değil ama selülit sorarsanız fazlasıyla var :zonk:
ben pijamayı eve gelen giden olunca giyerim bide mevlütte diye düşünmüştüm, evde kimse yokken tayt eşofman altı falan giyerim olmaz mı
günaydın, canım sen erken doğum yapmış biriolarak en tecrübeli sayılırsın ama doğumun neden erken olmuştu suyun mu gelmişti yoksa kasılmaların mı başlamıştı
,dünden beri uyuz gibi kaşınıyorum ama ces bildiğin gibi değil... bugün sakinledim ...neden bilmem kolum bacağım bilee...
dedimki yandın pembe, çatır çatırrr çatlıcaksın....
bakalım memişlerde çok kaşınıyooo ...üffff
Aaaa bizim evde tv varmış :1::1::1:
yaklaşık 2 haftadır düğmesine bile basılmadığından unutmuşum
Azcık açayım da şenlensin garibim.
Sol tarafıma da yatayım,kahvaltı yapalı 1 saati geçti,kızıma gitsin besinler :sila:
Öptüm çok hepinizi :sirin:
ege saglikta giydirmiyolar pijamaaaaaa:1:
gazidede giyilmiyoo... ee biz hastaneden çıkarken pijamayla mı çıkıcaz? hıııııııı?
Canım benim hafif,hafif suyum gidiyordu öyle bir anda foş şeklinde değildi.
Sonra hastaneye gittim 3cm açılmıştım ayrıca doktor çatı muayenesi yaparken beni parmaklaması ile su foş şeklinde gelmişti :1:
slm kızlar nasılsınız pc arıza yaptı serviste giremedim nete evde bi külüstür masa üstü var onla girdim şimdi dün oğluşu gördük 1 kilo 100 grm 38 cm olmuş sizde ne var ne yok cess sen g,tt,nm, kaç kilo olmuş tosun
yanarım yanarım...cidden pahalıymış. benim doktorun cihazı 4d bu yüzden rahatım. muayeneside 20 lira
keşke oyle olsa ama malesef sonradan da olabilir. bi arkadaşım anlatmıştı da inandım ben de. bi kadın (arkadaşımın tanıdığı)son güne kadar çatlamamış hiç, son gece bebek yer değiştirirken oyle bi gerlmiş ki kadının karnı çatlamış, ay ne feci, çatlama çatlama son gün çatla, olcak iş degil.
neyse benim de henüz yok. aslında 3. ayda çatlaklar vardı karnımda. sonra benim derim soyuldu güneşte yanmışım gibi, alttan bebek gibi deri çıktı, şimdi çatlak matlak yok.
normalde çatı muayenesinin tehlikesi var mıymış canım peki yaa??? korktum. bide ne zaman oluyo bu çatı muayenesi?
ben bol bir elbise almayı düşünüyorum siyah, onla çıkmayı düşünüyorum ama bulablir miyim bilmem.
canım bende daha yok ilk çocuğumdada maşallah hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmazbu arada hanımlar çatlaklardan ne habeeeeerler, var mı olan olmayan?
Canım benim hafif,hafif suyum gidiyordu öyle bir anda foş şeklinde değildi.
Sonra hastaneye gittim 3cm açılmıştım ayrıca doktor çatı muayenesi yaparken beni parmaklaması ile su foş şeklinde gelmişti :1: