2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Gülay uyudun mu bacııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
bu arada hanımlar çatlaklardan ne habeeeeerler, var mı olan olmayan?

Benim var çatlaklarım göbeemdeee :dertli:

mother care de ve nette var kullan atlar, bende almam öle göbeğiöin üzerinde zaten aşağıya indiriyorum ben donlarımı

Hımm var mı orda,bakayım o zaman ben..

göbeğimin üstünde hiçbir şeyi sewmiyorum. hamile pantolonu giyiyorum penye yerini katlıyorum. külotta büyük beden lastikleri sıkı olanını alıyorum bu yüzdenn. doğumdan heemen sonrada gecelik giyeceğimiçin kilotun büyük olması ve kullandığım ped in kalınlığı görünmez diye düşünüyorum

Off ben de nefret ediyorum göbek üstü şeylerden.
neyse ayarlayacağız artık bir şeyler..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende yok gibi şimdilik. şimdi olmaması olmayacak anlamına gelmiyo dimi:acep:

keşke oyle olsa ama malesef sonradan da olabilir. bi arkadaşım anlatmıştı da inandım ben de. bi kadın (arkadaşımın tanıdığı)son güne kadar çatlamamış hiç, son gece bebek yer değiştirirken oyle bi gerlmiş ki kadının karnı çatlamış, ay ne feci, çatlama çatlama son gün çatla, olcak iş degil.

neyse benim de henüz yok. aslında 3. ayda çatlaklar vardı karnımda. sonra benim derim soyuldu güneşte yanmışım gibi, alttan bebek gibi deri çıktı, şimdi çatlak matlak yok.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Benim var çatlaklarım göbeemdeee :dertli:

Off ben de nefret ediyorum göbek üstü şeylerden.
neyse ayarlayacağız artık bir şeyler..

benim henüz yok ama olabilir gibime geliyor zamanla.

mehtap sen nlara gözün gibi bakıoncnm çatlamazlar bence

ayrıca bende henüz çatlak mevcut değil ama selülit sorarsanız fazlasıyla var :zonk:
Aramızda selüliti olmayan yoktur bence. bende de cok var, aman napiyim manken mi olcam bu yaşımdan sonra. kim görcek selülütümü.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

dünden beri uyuz gibi kaşınıyorum ama ces bildiğin gibi değil... bugün sakinledim ...neden bilmem kolum bacağım bilee...
dedimki yandın pembe, çatır çatırrr çatlıcaksın....
bakalım memişlerde çok kaşınıyooo ...üffff

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Aaaa bizim evde tv varmış :1::1::1:
yaklaşık 2 haftadır düğmesine bile basılmadığından unutmuşum :cokkomik:
Azcık açayım da şenlensin garibim.
Sol tarafıma da yatayım,kahvaltı yapalı 1 saati geçti,kızıma gitsin besinler :sila:
Öptüm çok hepinizi :sirin:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
günaydın, canım sen erken doğum yapmış biriolarak en tecrübeli sayılırsın ama doğumun neden erken olmuştu suyun mu gelmişti yoksa kasılmaların mı başlamıştı

Canım benim hafif,hafif suyum gidiyordu öyle bir anda foş şeklinde değildi.
Sonra hastaneye gittim 3cm açılmıştım ayrıca doktor çatı muayenesi yaparken beni parmaklaması ile su foş şeklinde gelmişti :1: :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dünden beri uyuz gibi kaşınıyorum ama ces bildiğin gibi değil... bugün sakinledim ...neden bilmem kolum bacağım bilee...
dedimki yandın pembe, çatır çatırrr çatlıcaksın....
bakalım memişlerde çok kaşınıyooo ...üffff
,

aman hemen nemlendirici sür canım, kaşıma dicem ama o kaşıntıyı çok iyi bilirim, denizden çıkıp da üzerinde tuzlu su kurumuş gibi kaşınıyo kaşındığı zaman deli ediyo insana.

Aaaa bizim evde tv varmış :1::1::1:
yaklaşık 2 haftadır düğmesine bile basılmadığından unutmuşum :cokkomik:
Azcık açayım da şenlensin garibim.
Sol tarafıma da yatayım,kahvaltı yapalı 1 saati geçti,kızıma gitsin besinler :sila:
Öptüm çok hepinizi :sirin:

Hey Allahım napıyosun TV'siz, ben delirirdim evde olsam TV olmadan.

Tepki
38
slm kızlar nasılsınız pc arıza yaptı serviste giremedim nete evde bi külüstür masa üstü var onla girdim şimdi dün oğluşu gördük 1 kilo 100 grm 38 cm olmuş sizde ne var ne yok cess sen g,tt,nm, kaç kilo olmuş tosun

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Sonra hastaneye gittim 3cm açılmıştım ayrıca doktor çatı muayenesi yaparken beni parmaklaması ile su foş şeklinde gelmişti :1: :cokkomik:

normalde çatı muayenesinin tehlikesi var mıymış canım peki yaa??? korktum. bide ne zaman oluyo bu çatı muayenesi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm kızlar nasılsınız pc arıza yaptı serviste giremedim nete evde bi külüstür masa üstü var onla girdim şimdi dün oğluşu gördük 1 kilo 100 grm 38 cm olmuş sizde ne var ne yok cess sen g,tt,nm, kaç kilo olmuş tosun

benimki de 900 gr olmuş canım, kilosu haftasına göre 2 gün eksik, boyu haftasına göre 2 gün fazla dedi. zayıf bir oğlum olucak, babasının coculuguna cekicek zannedersem. Ama sneinkine maşallah kocaman olmuş yaaaaaaa, Allah nazarlardan saklasın.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
cidden pahalıymış. benim doktorun cihazı 4d bu yüzden rahatım. muayeneside 20 lira
yanarım yanarım...
söyleseydin ya önceden.gelirdim adanaya 2 hafta önce eşim gitti.bende gelirdim...:hihi::hihi:
keşke oyle olsa ama malesef sonradan da olabilir. bi arkadaşım anlatmıştı da inandım ben de. bi kadın (arkadaşımın tanıdığı)son güne kadar çatlamamış hiç, son gece bebek yer değiştirirken oyle bi gerlmiş ki kadının karnı çatlamış, ay ne feci, çatlama çatlama son gün çatla, olcak iş degil.

neyse benim de henüz yok. aslında 3. ayda çatlaklar vardı karnımda. sonra benim derim soyuldu güneşte yanmışım gibi, alttan bebek gibi deri çıktı, şimdi çatlak matlak yok.

kabus gibi.... :1::1::1:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
canım bende daha yok ilk çocuğumdada maşallah hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmaz

anladım hafif hafif olunca idrarını kaçırdığını düşünmedin mi ben o ikisini karıştırıcam diye korkmuşumdur hep birde kaçıncı haftanda doğum yapmıştın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar