kızlar günaydın dün merak etmişsiniz ama çok yoğun bi gündü.
sabah aç karnına evden çıktım 8.00 gibi babam hastaneye götürdü bizi ama istanbulun iğrenç iş trafiği yüzünden 10 dk da gittiğimiz yolu 1 saatte gidebildik. Neyse önce damardan kan aldılar hemen arkasından şekerli su içtim içine limonda koymuşlar gayet güzeldi tadı hiç rahatsız olmadım. Tam 1 saat o şekilde hastanede beklememi söylediler çok acıktım tabi ama dayandık.1 saat sonra parmaktan kan aldılar 20 dk sonra sonuçlarınızı alın dediler. o arada kahvaltımızı yaptık annemle. sonuçlarımızı aldık ama doktor amcamızın 2 tane ameliyatı olduğu için 14 te gel dediler. bizde annecimle bakırköye gittik alışveriş yaptık. saat 14 te hastaneye döndük ama ameliyatlar bitmediği için bekledik saat 16.30 gibi doktorumuz geldi. Kızlar tartıldım 9,5 kilo almışım toplamda ama doktorumuz inceciksin demeye devam etti hatta bebeğin ultrasonda beynine bakarken senin zayıf olmanın avantajı raha rahat görebiliyorum herşeyi dedi. İyiki zayıf hamile kaldım dedim yoksa zor olucaktı benim için.
Neyse tosunum 850 gram olmuş herşeyi yolunda haftasıyla uyumlu gayet neşeliydi

Şeker sonucum gayet güzel ayrıca tam kan sayımı da yapıldı kanım biraz düşük çııkmış ama o kadarı normal demir hapını haftada 3 gün 2 defa iç dedi. 1 ay sonraya görüşücez oğlumun o zamana sakalları çıkar sanırım :deli: