aleyküm selam canım.. benim koca yüzüğü kocaman almıştı bana , kendi parmağına göre almışşimdi iyi oluyo ama yakında o oda sıkar
bende yüzüğü çıkaralı 2 ay felan oluyor..
aleyküm selam canım.. benim koca yüzüğü kocaman almıştı bana , kendi parmağına göre almışşimdi iyi oluyo ama yakında o oda sıkar
haklısın canım çok nazlıyız....
sık dişini...gittiği yere kadar.. dayanabildiğin zamana kadar çalış...
son bir haftaya kadar çalışan bir sürü kadın tanıyorum..
bende panda gibiyim şuanda.. benim göz çevresi mor, tansiyonum düşsün az uykusuz kalayım panda oluyorum...
ömür pandam benim diye seviyo :hihh:
canım ben ewde olmama rağmen zorlanıyorum...yat kalk yat kalk yapıyorum...çok zor son ay hele çalışmak...iyi olurdu tabiii sonraya atabilmek ama kendinizide çok zorlamayın
bende yüzüğü çıkaralı 2 ay felan oluyor..
herkeste aynı sorun varyaaaaGünaydın kızlar...
Dün gece hiç uyuyamadım şu an oturduğum yerde uyumak üzereyim.
Kızlar bende son ana kadar çalışıp iznimi doğum sonrası alaacktım fakat anladımki bu bir hayal çok ağırlaştım çok zorlanıyorum son ayı evimde geçirmek fena olmaz.
Ben alyans takmıyorum tek taşım vardı oda olmuyor parmaklar dolma :3:
Biz alyans yerine parmaklarımıza isim yazdırdık
Ay Allahım yardımcımız olsun yıllık iznim var onu kullanırım son ayımda ne yapayım çok zorlanmadan atlatsaydık şu günleri.
Kızlar aslında az bir zaman kaldı büyük bölümü atlattık fakat ağırlaştığımız için zor geliyor bize
mehtapçım dedenin durumunun iyi olmasına sevindim büyük geçmiş olsun. elmacım sanada geçmiş olsun şikayetler malesef günden güne artıyor hepimizin farklı farklı allah yardım etsin çoğu gitti azı kaldı
herkeste aynı sorun varyaaaa
aaaaaaaaaaaaaa süpermiş yaaaaaaaa
ayyy zaten sivilkende sıcaktan nefret ederdim şimdi hamile hamilee hiççekilmicek şimdiden hareketlerim yavaşladı yaaa
Sağol canım sen nasılsın kuyruk sokumundaki ağrı devam ediyormu?
Benim ağrı geçti daha büyük şikayetler başladı ara sancıları,kasılmalar ve belime müthiş bir ağrı saplanması gibi
evet cnm ayakta durunca ev işi yapınca çok fazla ağrım oluyor kuyruk sokumumda. 2 saatten fazla yürüyemiyorum. reflüyle başım dertte gece uyku uyutmuyor bide tek taraflı baş ağrım oluyor özelliklede akşamları zonklama tarzında. en ağır şikayetlerim bunlar. sancılar henüz başlamadı sadece çişimi çok fazla tutarsam sancım oluyor kasıklarımda bende durumlar böyle. plesentan ne alemde yukarı çıkmışmı?
evet cnm ayakta durunca ev işi yapınca çok fazla ağrım oluyor kuyruk sokumumda. 2 saatten fazla yürüyemiyorum. reflüyle başım dertte gece uyku uyutmuyor bide tek taraflı baş ağrım oluyor özelliklede akşamları zonklama tarzında. en ağır şikayetlerim bunlar. sancılar henüz başlamadı sadece çişimi çok fazla tutarsam sancım oluyor kasıklarımda bende durumlar böyle. plesentan ne alemde yukarı çıkmışmı?
reflü için yemek yedikden sonra en az iki saat oturur pozisyonda olman gerek.
yatmadan veya uzanmadan 2 saat öncesine kadar bişi yeme...
bide yastığını biraz yüksek tutman lazım...
çok sıkışırsan gaviskon kullanıcakmışsın...
bana bunları doktor söylemişti...
hamilelikte reflü olabiliri..
olursa bunları yaparsın demişti...
günaydın kızlar:cicek:
meloşum maşallah oğluşuna