2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben ne zmn güzel rüyalar görücem yaa doğurdum kokladımm emzirdim gibi moraliniz bozulmasın diye anlatmadığım bisürü kabus görüorum ben:uzgun:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
dedem anjiyo oldu çok iyiymiş şükürler olsun.

sanırım son ayımıza kadar çalışmak hayal oalacak ben öyle hissediyorum ağırlaştık artık sandalyeden kalkışım bile bir seramoni :huhuu::hihi:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Naber kızlar herkese günaydııınn....
benim resimlerimi gördünüz mü bilmiyorum.ekledim dün göbek şova....
ben toplamda şimdiye kadar 8 kilo aldım...
uykumda ben aynıyım.normalde de aynıyım...
çok yorulduğum zaman sıkıntılı şeyler yaşıyorum...
dinlenmiş olursam süper...
kızım bana hiç zahmet çektirmedi allaha şükür şimdiye kadar...

bol bol dinlenin kızlar...
ben bunu anladım... rahat hareket etmek istiyorsanız..
kilonuza dikkat edin.hafif egzersizlerle ama düzenli dinlenerek....

hee unutmuşum.. bütün gün işte oturmaktan popom ağrıyor.öğleden sonra...:1::1:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

sanırım son ayımıza kadar çalışmak hayal oalacak ben öyle hissediyorum ağırlaştık artık sandalyeden kalkışım bile bir seramoni :huhuu::hihi:

çok geçmiş olsun canım...
bol su iç...beslenmeye dikkat.. fazla kilo almayalım....
daha 3,5 ay var....

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
mehtabım benim koltuktan kalkışımı bir görsen geberirsin yakında kızılordu gelip kaldırcak

senem bnm uykum hafiftir çok uykucuda deilimdir birde ben uyanıksam tüm dünya uyanı olmalı ölee bir manyaklığım var garibim çok çekior benden

Tepki
50
selamün aleyküm canlar yüzzük demişsiz ben 2009 dan beri takamıyurum isimli alyansçok beğenerek almıştım kuyumcu buyutemeyız dedı sonra getır bakarız dedı hala götürücem 2 ci geliyo :) oda doğsun inş ondan sonra götürücem param olsa düz annemlerın zamanın da olan alyanslardan alıcam geniş olanını ama mafişşş para bende 1 aydır bı hafta ıyım ıkıncı hafta nezleyım nada boğazım şiş bugun kalktım üşüyorum nezleyım havalr dan helekı bı tepede oturuyorum ay ya bı esıyokı annemlerın orası guzeldır bu akşam inş gıdıcem yarın gün var cumartesı yada pazar dönerim avrupa yakası bı başka buraları hala sevemedım ben yaa

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
buarada gözün aydın mehtappppp dedin için çok sevindim şuanda iyi olmasına

ben bi göbek şova bakıp gelimm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende deniz yaaa bende sevemedim buraları ebnde karşıdan buaraya gelin geldim oraları daha çok seviorumm

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ne çabuk duydun beee şimdi gitmedi mi dr.a o??????????
erken grdim içeri pempişşşşşşşş
maşaallah evrakcana -ciko
yanlız en şişko benimki sanırım en son 730 gr dı kızım :kptmya:
saol canım evet senin maşallahın var(mermenin)
pembem ben meloşaa mobese taktım:D
buarada o ağrı 2 hafta önce bendede vardı drum her dr un sölediği gibi hamilelikte normaldir dedi vajina büyüyormuşş kemikler doğuma hazırlanıormuş o ağrı ondan mış

birde nette gebelik haftamı okuordum vajinanız futbol topu büyüklüğüne geldi dedi ben gerisini okuyamadım bayılacaktım
hahahhhhhhhhhhhh özel hayat kalmadı
hahhaahaaa...kız meloş yeni gitti sen bebeğin kilosunu sölüyosun, :3::3::3::3:
bende haftamı okuyim bakiiim yaaaa... adamlada iyice yüz göz oldum ağda kremine kadar sordum yaaa... şeyimin kemiğini diyemicem ....:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
rüyalarımda sürekli doğum yapıorum, artık nevrotik bi durum aldı bu olay yaa bendee... :(
şeyinin kemikleri normal ağrıcak az masaj yaptır lennnnnnnnn
bende horlama deilde çok zor nefes alıormuşum acayip gürültülü bir ses çıkıormuş e dedim dürtt uyandır manyakmıyım ben uyandırırsam bidaha uyumazsın baykuş gibi tepeme tünersin dedi beni tanıorr aşkım yaaaaa-rgulu
ben de horluyomuşum melisssssssssss

geçmiş olsun gözünüz aydın mehtap
Naber kızlar herkese günaydııınn....
benim resimlerimi gördünüz mü bilmiyorum.ekledim dün göbek şova....
ben toplamda şimdiye kadar 8 kilo aldım...
uykumda ben aynıyım.normalde de aynıyım...
çok yorulduğum zaman sıkıntılı şeyler yaşıyorum...
dinlenmiş olursam süper...
kızım bana hiç zahmet çektirmedi allaha şükür şimdiye kadar...

bol bol dinlenin kızlar...
ben bunu anladım... rahat hareket etmek istiyorsanız..
kilonuza dikkat edin.hafif egzersizlerle ama düzenli dinlenerek....

hee unutmuşum.. bütün gün işte oturmaktan popom ağrıyor.öğleden sonra...:1::1:

ay görmedim bi bakem

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

Geçmiş olsun canım benim.. valla bende fazladan 1 ay dha çalışsammı diye düşünüyordum, sonra hiç işkence edemem kendime dedim azgeçtim, sıcak havalarda nefes almak bile zorlaşacak ...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Geçmiş olsun canım benim.. valla bende fazladan 1 ay dha çalışsammı diye düşünüyordum, sonra hiç işkence edemem kendime dedim azgeçtim, sıcak havalarda nefes almak bile zorlaşacak ...

iş yerinde klima var mı?
yoksa işin çok zor oluyor...
haklısın... allah yardımcımız olsun..

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Günaydın kızlar...
Dün gece hiç uyuyamadım şu an oturduğum yerde uyumak üzereyim.
Kızlar bende son ana kadar çalışıp iznimi doğum sonrası alaacktım fakat anladımki bu bir hayal çok ağırlaştım çok zorlanıyorum son ayı evimde geçirmek fena olmaz.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
selamün aleyküm canlar yüzzük demişsiz ben 2009 dan beri takamıyurum isimli alyansçok beğenerek almıştım kuyumcu buyutemeyız dedı sonra getır bakarız dedı hala götürücem 2 ci geliyo :) oda doğsun inş ondan sonra götürücem param olsa düz annemlerın zamanın da olan alyanslardan alıcam geniş olanını ama mafişşş para bende 1 aydır bı hafta ıyım ıkıncı hafta nezleyım nada boğazım şiş bugun kalktım üşüyorum nezleyım havalr dan helekı bı tepede oturuyorum ay ya bı esıyokı annemlerın orası guzeldır bu akşam inş gıdıcem yarın gün var cumartesı yada pazar dönerim avrupa yakası bı başka buraları hala sevemedım ben yaa

aleyküm selam canım.. benim koca yüzüğü kocaman almıştı bana , kendi parmağına göre almış :kptmya: şimdi iyi oluyo ama yakında o oda sıkar :cokkomik:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
klima var ama, o da fena.. havayı kurutuyo mu napıyosa bi fena oluyorum klima açıkken..
ay anacım bize yaranılmaz.. sıcak çok sıcak, soğuk çok soğuk, :cokkomik:
haklısın canım çok nazlıyız....

Günaydın kızlar...
Kızlar bende son ana kadar çalışıp iznimi doğum sonrası alacaktım fakat anladımki bu bir hayal çok ağırlaştım çok zorlanıyorum son ayı evimde geçirmek fena olmaz.
sık dişini...gittiği yere kadar.. dayanabildiğin zamana kadar çalış...
son bir haftaya kadar çalışan bir sürü kadın tanıyorum..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Günaydın kızlar...
Kızlar bende son ana kadar çalışıp iznimi doğum sonrası alaacktım fakat anladımki bu bir hayal çok ağırlaştım çok zorlanıyorum son ayı evimde geçirmek fena olmaz.

bende panda gibiyim şuanda.. benim göz çevresi mor, tansiyonum düşsün az uykusuz kalayım panda oluyorum...
ömür pandam benim diye seviyo :hihh:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Günaydın kızlar...

canım ben ewde olmama rağmen zorlanıyorum...yat kalk yat kalk yapıyorum...çok zor son ay hele çalışmak...iyi olurdu tabiii sonraya atabilmek ama kendinizide çok zorlamayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar