2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bi ortama girince herkesin sustugu insanlar vardır ya, kendimi bi an onlar gibi hissettim. KONUSSANIZA YAAAAAAAA.

ben hep aynı şeyleri yazıyorum yaa bıktım bu şikayetlerden akşamda yine reflüm coştu tam yattım gece boğazıma asit geldi yaktı boğazımı öksürük tuttu sonra kalktım gaviskon şurup içtim biraz fayda etti sağa sola döndüm durdum koca gece. hamilelik bitmeden şikayetlerimde bitmeyecek. senin başın nasıl oldu?

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
parmaklarım sosis gibi olmuş alyansımı takamıyorum 1 haftadır. eşimde kızıyo. yaw olmuyo hem alyansın kralını taşıyom karnımda nasıl bekar sanıcaklarda asılacaklar. ilahi canım kocam yaaa

dün sanırım bi daha takmamak adına bende çıkardım yüzüklerimi... uyumaya başladık ya bolca. bide sıcakta iyice damarlar saldı kendini... ondan....

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
parmaklarım sosis gibi olmuş alyansımı takamıyorum 1 haftadır. eşimde kızıyo. yaw olmuyo hem alyansın kralını taşıyom karnımda nasıl bekar sanıcaklarda asılacaklar. ilahi canım kocam yaaa

benimde ayaklarım çok şişti yaa alyansımı hala takabiliyorum ama sıkıyor yakında takamıycam. eşim kızmaz çünkü kendide takmıyo işi dolayısıyla gerçi normaldede sevmiyo ama zorla geçiyorum parmağına:hihi:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
günaydınn kızlarrr

mehtapçım bizde dün merak ettik seni dedene acil şifalar dilerim sakın korkmaa herşey yolunda gidecek allahın iniyle

esra bendede var o şikayetler ama hep dr a sormaya unutuorum bir sölm gittiğimde

sanırım bende 1 haftaya çıakrtıcam alyansı deniz zaten gün içinde sık sık çıkartıorum biranda şişior ellerim sonra inior falan

bende bu kaburga ağrımdan uyuyamıorum yaaa ağrılar uyandırıor beni vücuut bu memeleri kaldırcak kapasitede deil demekki allah büyük göğüslülere yardım etsin

gülayyy çok hoşuma gitti ömürün yaptığı maşallah boya nasıl olmuşş

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydınn kızlarrr

mehtapçım bizde dün merak ettik seni dedene acil şifalar dilerim sakın korkmaa herşey yolunda gidecek allahın iniyle

esra bendede var o şikayetler ama hep dr a sormaya unutuorum bir sölm gittiğimde

sanırım bende 1 haftaya çıakrtıcam alyansı deniz zaten gün içinde sık sık çıkartıorum biranda şişior ellerim sonra inior falan

bende bu kaburga ağrımdan uyuyamıorum yaaa ağrılar uyandırıor beni vücuut bu memeleri kaldırcak kapasitede deil demekki allah büyük göğüslülere yardım etsin

tamam cnm senin doktorada bir sor bakalım ne diycek?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydınn kızlarrr

Yatak odası harika olmuşta, bebek odası tek duvara yetmiş boya , hatta yetmemeiş fena olmuş ama az daha boya alıcaz odayı komple boyuyacağız haftaya.. ama evi resmen çiçek gibi yapmış ben böyle yapamazdım..

cesss günaydın bacımmmm..

dün gece ömürü hiç uyutmamışım hep horlamışım uyuz olmuş :cokkomik: dürtmüş sürekli beni..
yaa ben geceleri çok uyanır oldum, uykumdan hiç bişey anlamıyorum, kemiklerim batıyo resmen.. evde olsamda uyusammmm.. :uzgun:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
birde bana mı sadece öyle geliyo günler geçmiyo gibi. sürükleye sürükleye günü bitiriyorum ya. geçtiğimiz haftalar çabuk geçiyoduu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar yaaa benim nerem acıyo bilio musunuz? dün yürürken fark ettim ... resmen şeyimin kemikleri acıyooo... aşağı doğru sanki bi kemik büyümesi var gibiiii... çok ilginç di mi... doktora gidicem de utanmadan nasıl sorucammmm öffffffff

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Yatak odası harika olmuşta, bebek odası tek duvara yetmiş boya , hatta yetmemeiş fena olmuş ama az daha boya alıcaz odayı komple boyuyacağız haftaya.. ama evi resmen çiçek gibi yapmış ben böyle yapamazdım..

cesss günaydın bacımmmm..

dün gece ömürü hiç uyutmamışım hep horlamışım uyuz olmuş :cokkomik: dürtmüş sürekli beni..
yaa ben geceleri çok uyanır oldum, uykumdan hiç bişey anlamıyorum, kemiklerim batıyo resmen.. evde olsamda uyusammmm.. :uzgun:

:cokkomik: benimkide yatamıyo. çok dönüyomuşum bacağımı kolumu üstüne atıyomuşum. napim uyumak için ne yapacağımı şaşırdım. horlama derseniz oo süpermiş. dün uyumadı gece kaç kere kaltıysam yoktu salonda geçirmiş geceyi. ben yataktan çıktım o girdi. artık uykularda vardiyeli bizde :cokkomik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
pembem ben meloşaa mobese taktım:D
buarada o ağrı 2 hafta önce bendede vardı drum her dr un sölediği gibi hamilelikte normaldir dedi vajina büyüyormuşş kemikler doğuma hazırlanıormuş o ağrı ondan mış

birde nette gebelik haftamı okuordum vajinanız futbol topu büyüklüğüne geldi dedi ben gerisini okuyamadım bayılacaktım

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
işe otobüsle gidip geliyorum. kadınlar yer verme konuusunda daha hassas bu erkelere nolmuş ya hiç aldırış bile etmiyo ruhsuzlar. muhakkak günde 2 tane allah kurtarsın tek avazda lafı duyuyorum

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
buarada o ağrı 2 hafta önce bendede vardı drum her dr un sölediği gibi hamilelikte normaldir dedi vajina büyüyormuşş kemikler doğuma hazırlanıormuş o ağrı ondan mış

birde nette gebelik haftamı okuordum vajinanız futbol topu büyüklüğüne geldi dedi ben gerisini okuyamadım bayılacaktım

:deli::deli::deli: bu futbol topu büyüklüğünde lafını düşünemiyorum eşime söylediğimi. ooo galatasaray fenerbahçe maçına varmısın der hemen haa :deli::deli:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

hahhaahaaa...kız meloş yeni gitti sen bebeğin kilosunu sölüyosun, :3::3::3::3:
bende haftamı okuyim bakiiim yaaaa... adamlada iyice yüz göz oldum ağda kremine kadar sordum yaaa... şeyimin kemiğini diyemicem ....:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
rüyalarımda sürekli doğum yapıorum, artık nevrotik bi durum aldı bu olay yaa bendee... :(

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende horlama deilde çok zor nefes alıormuşum acayip gürültülü bir ses çıkıormuş e dedim dürtt uyandır manyakmıyım ben uyandırırsam bidaha uyumazsın baykuş gibi tepeme tünersin dedi beni tanıorr aşkım yaaaaa-rgulu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende horlama deilde çok zor nefes alıormuşum acayip gürültülü bir ses çıkıormuş e dedim dürtt uyandır manyakmıyım ben uyandırırsam bidaha uyumazsın baykuş gibi tepeme tünersin dedi beni tanıorr aşkım yaaaaa-rgulu

hahahahaaa valla bende öle canım, tünüyorum bazen adamın tepesinde yalan değil....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar