karanfilimm
Aktif Üye
saoll canımmmaşallah oğluşuna canım
ay ne güzel damla aldımı dolap ben bilmiyordum ii günlerde kullansın odasını merak ediyorum :sila:
ayyy bende heweslendım damlaya
saoll canımmmaşallah oğluşuna canım
ay ne güzel damla aldımı dolap ben bilmiyordum ii günlerde kullansın odasını merak ediyorum :sila:
saolllll temem ozmn ctesi 08:45 te hastanede olurum tememmii dahamı erken geleyimmeliscim o zaman randevuluk işin yok iki dak. içeri girer ekletirsin istediğin tahlilleri
ben sıramı seninle paylaşabilirim
saolllll temem ozmn ctesi 08:45 te hastanede olurum tememmii dahamı erken geleyim
ikeada indirim yakaladı şifonyer ve dolap aldı vlla 170 tlye falan halloldu galiba park yatak kullanacak zaten şansı yaver gitti anlayacağın boyattı odayıda
naber kızlar napıyorsunuz?
ben bugün evimdeyim...
işimde yok biraz ütü yapıcam birde yemek o kadar....
kızım dünden beri hiç hareket etmiyor... bişi olmuş olamaz dimi...:ilknur:
ben bugün evimdeyim...
ben bugün evimdeyim...
onun hareket ettiği anlarda sen de hareket halideysen pek yakalayamıyorsundur.
dün benimki beni ordan oraya vuruyordu bugün lütfenden 2-3 kere pıt pıt vurdu o kadar.
bir şey olmamıştır, içimizi ferah tutalım stres yapmayalım
iyiyiz cnm ben işteyim zaman dolsada evime gitsem diye bekliyorum. bişey olmamıştır merak etme cnm çikolata ye bakalım hareketlenir belki
yav bölee strese sokma kendini düğün zamanıda aynısını yapmıştın birde artık çok hareketli olmayacklarmış nedenini bilmiorum acaba kendileri büyüor yerleri küçülüor ondanmı
saolun kızlar ama dünden beri yemediğim çikolata puding dondurma...
allah ne verdiyse yedim.... hareketili değildim evdeydim yattım bütün gün...
ne biliyim.endişelendim...
normalde bu kadar tatlı yemezdim...
meyvayla felan idare etmeye çalışırdım...:uzgun:
saolllll temem ozmn ctesi 08:45 te hastanede olurum tememmii dahamı erken geleyim
ikeada indirim yakaladı şifonyer ve dolap aldı vlla 170 tlye falan halloldu galiba park yatak kullanacak zaten şansı yaver gitti anlayacağın boyattı odayıda
ayyy bizim bebişler aynı hafta ve gündelermiş, oğluşumda 23+2 de
bende bazen kabız olduğumda yani bağırsaklarım doluyken ve yoğun gaz varsa hareketlerini hissetmiyorum, belki karnımızın daha gerilerinde takılıyodurky:, o yüzden normaldir, hiç endişelenme...
bide bu haftalarda hareketleri daha düzensizmiş, belki de sen uyuduğunda o uyanıyodur annesi.
güzel güzell beyaz aldı aynı dolap ve şifonyeri şimdi alsa 400 e yakın bir fiyat öderdi düşün yanii balını
evet yaa bu çok doğru hamile olmayan anlamıor dalga geçior ahkam kesior yada bön bön bakıorrinşallah canım... bakalım fazla düşünmemeye çalışıyım...
hepinize çok teşekkür ederim bu arada kızlar....
anlayan birilerine dert anlatmak ne güzel....
400de ii cnm piyasaya göre başka neler var ikeada bebişler için sende gitmiştinya cnm anlatsana
benimki çikolatayla felan hareketlenmiyo. bol bol meyve yiyorum sonra uzanıyorum başlıyo harekete
dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa