2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
canım naptın sen yaaa?
ne demek sürekli kanatıyorum, yapma lütfen.
dr'um özellikle göğüs uçlarımı kaşımamamı istedi ve bir krem verdi ama kullanmadım ben.
çok kaşınırsa avuç içimle birkaç daire çiziyorum ve bırakıyorum.
kanatıp yara yapma çok çekersin ileride

elimde değil canım dayanamıyorum. uçlarını kaşımıyorum ama etrafını görsen sürekli kanatıyorum.:-(((

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
hangi beşikçiiiiiiii

ben özel göztepeye gidiorum puiko ile aynı dr aynı hastane

orda ssk geçmiyo heralde :-((( büyük ihtimalle anadolu yakasına taşınacağız hemen araştırmaya başladım çünkü bir sonraki doktorum ve bundan sonraki doktorum orası olacak. artık değiştirme lüksüm yok deneme lüksüm yok doğuma bişi kalmadı

Puiko

Üye
Tepki
34
hangi beşikçiiiiiiii

ben özel göztepeye gidiorum puiko ile aynı dr aynı hastane

puikom kaşıntı sorunum yokta acıtıor ya sütyenszi ayaktayken sırtım ağrıor yan yatınca kaburgam ben zaten 80b takardım şimdi 100 alayımda geniş geniş giyayim diorum

puikomm bişi sorcam bnm yüklemem 3 hazirandaydı ya acaba bende senin 28inde yaptırsam ilave bir kan testim daha var ama gülşene yazıdfrmam lazım gülşen yazmıştı bana sigorta için kağıt ama 3 haziran yazıor acaba orda yenilermi kağıdımı cepten böle bişi için aramıyım diorum kadını

benim randevum 8.45 ara şimdi sen de 8.45 için randevu iste çok dolu falan derse 8.30 randevusunu bana açın zaten şeker yükelemesi için geliyorum de beraber yaptırırz bir şeycik olmaz

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ryacım medical parkı araştırsan birde yani erdem hospitalium falan var da erdemi tavsiye edemicem karar sana kalır belki tülay kayaya gidersen o seni tatmin eder ben dr deiştirmek yerine direk hastane deiştirdim ordaa 1000 tl sezeryandı 750 normal hospitalıumdada ölee fiyatlar

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
şeker yüklemesi için randevumu laınıor ben kan testlerimi 28inde yaptırayım 1indede gidip muayenemi olayım istiorum

Puiko

Üye
Tepki
34
orda ssk geçmiyo heralde :-((( büyük ihtimalle anadolu yakasına taşınacağız hemen araştırmaya başladım çünkü bir sonraki doktorum ve bundan sonraki doktorum orası olacak. artık değiştirme lüksüm yok deneme lüksüm yok doğuma bişi kalmadı

canım ssk geçiyor tabi ki ama diğer hastanelere göre fiyatı biraz yüksek olduğu için ssk indirimi de çok bir şey değiştirmiyor

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
çamlıca medicana da doğum olucak benim rüyacım

QUOTE]
canım memnunmusun ordan bi de fiyatları nasıl ssklı???

doktorumun özel muaynehanesi var üsküdarda oraya gidiyorum, medicanayla anlaşmalıymış o yüzden doğum orda olucak.. doktordan memnunum çok ama hastaneyi daha tam bilmiyorum:aglayan: kötü bi yorum duymadım şimdiye kadar gerçi
ilk gittiğimizde sezeryan 2200 demişti ssk ya
civil bebe kendi sitesinden de satış yapıyor, epey indirimli kampanyaları da oluyor, arkadaşım alıyordu ordan.
burda link vermek serbest mi?

veriyoruz bi canım:cokkomik:

Puiko

Üye
Tepki
34
şeker yüklemesi için randevumu laınıor ben kan testlerimi 28inde yaptırayım 1indede gidip muayenemi olayım istiorum

yüklemeye gülşen yönlendirecek seni o yüzden randevu al diyorum.
yükleme miktarını gülşen belirleyip kaşeleyecek sen o sarı tahlil kağıdıyla aşağıya inip yaptıracaksın. muayeneyi kendin bilirsin

Tepki
32
merhaba annecikler
uzun zamandır giremedim siteye özlemişim. sıkıntılı bi kaç hafta geçirdim. gebelik döneminde insan daha da hassas oluyor bazı olaylar karşısında. atlatmak kabullenmek kolay olmuyor ama insan herşeyin başı sağlık ve can sağlığı demekten kendini alamıyor.

ilk şeker yüklemem yüksek çıktı ve doktorum 75 lik 2. bi şeker yüklemesi istedi. o berbat şekerli sudan tam 3 bardak dolusu içtim aç karnına ve bu sefer 2 saat beklemek gerekiyor 1 saat arayla kan alınıyor kollarım delik deşik oldu vallahi. hiçbişeyden şikayet etmemek lazım ilkinde çok söylenmiştim.ama neyse ki sonuçlarım normal çıktı çok şükür.

bide b12 vitamin eksikliğinden şüphelendiği için ilave tahlil istedi. sonuçlarım biraz sınırın altında bakalım doktorum ona ne diyecek dönmedi daha.

bu arada beklerken dergi aldım tesadüfen gördüm bu 27 mayıs ta kozyatağı central hospital de 13.00-17.30 arası gebelik eğitimi varmış ücretsiz. anadolu yakasında oturanları bilgilendireyim istedim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cumartesi elendi :nanik::nanik::nanik: inşallah semrada elenir bende onu hiç sevmiyorum

evet inş. Semra da gider, o da bi salak.

yeliz demin konuştukyaa dolap gelse yııkayıp yerleştrsek diye damla şuan o işi yapıormuş ev bebek bebek kokuor dedi ayyy çok heveslendimmm hayallere daldımmmm

ay bence daha yıkama yerleştirme icin çok erken. daha nerden baksanız 3 ay var doğuma yaaaa, ben herşey yolunda giderse inşallah, 15 gün kala falan yerleştiririm diye düşünüyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
merhaba annecikler
uzun zamandır giremedim siteye özlemişim. sıkıntılı bi kaç hafta geçirdim. gebelik döneminde insan daha da hassas oluyor bazı olaylar karşısında. atlatmak kabullenmek kolay olmuyor ama insan herşeyin başı sağlık ve can sağlığı demekten kendini alamıyor.

ilk şeker yüklemem yüksek çıktı ve doktorum 75 lik 2. bi şeker yüklemesi istedi. o berbat şekerli sudan tam 3 bardak dolusu içtim aç karnına ve bu sefer 2 saat beklemek gerekiyor 1 saat arayla kan alınıyor kollarım delik deşik oldu vallahi. hiçbişeyden şikayet etmemek lazım ilkinde çok söylenmiştim.ama neyse ki sonuçlarım normal çıktı çok şükür.

bide b12 vitamin eksikliğinden şüphelendiği için ilave tahlil istedi. sonuçlarım biraz sınırın altında bakalım doktorum ona ne diyecek dönmedi daha.

bu arada beklerken dergi aldım tesadüfen gördüm bu 27 mayıs ta kozyatağı central hospital de 13.00-17.30 arası gebelik eğitimi varmış ücretsiz. anadolu yakasında oturanları bilgilendireyim istedim.
geçmiş olsun canım inş. diğer tahliller de iyi çıkar da rahatlarsın.

Puiko

Üye
Tepki
34
merhaba annecikler

tubikcan geçmiş olsun ama neyse ki sonuçalrın iyi çıkmış, darısı başımıza.
ben de sizlere haber verecektim unuttum iyi ki yazdın da aklıma getirdin.
28 mayıs'ta KKozyatağı Kültür Merkezi'nde Ayşe Öner anne bebek eğitmi var gitmek isteyen arkadaşlar için

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yüklemeye gülşen yönlendirecek seni o yüzden randevu al diyorum.
yükleme miktarını gülşen belirleyip kaşeleyecek sen o sarı tahlil kağıdıyla aşağıya inip yaptıracaksın. muayeneyi kendin bilirsin
o sarı kağıt elimde zaten 50 gr lık yükleme ve hemogram istemiş ama bnm demiriminde sınırda olduğunu kan uyışmazlığını her zmnki gibi unuttu ilave onlarıda yazıdrayımda çıksın birlikte aradan diorum o kağıtta 3 haziran ayzdığı için sıkıntım var
merhaba annecikler

geçmiş olsunn tubacımm inşallah b12ninde bir formlü vardır sorun yaratmadan geçer
ay bence daha yıkama yerleştirme icin çok erken. daha nerden baksanız 3 ay var doğuma yaaaa, ben herşey yolunda giderse inşallah, 15 gün kala falan yerleştiririm diye düşünüyorum.
yaa bnm bebek eşyaları apt merdiveninde duruor cesim bir dolap gelsede yerleşsek diorum orda helak oluorlar artık elbiseleri falanda orda tutuorum düşün dolaplarım ağzına kadar doldu banyoya bile yerleşti eşyalar okdr fenayız biran önce düzene girsin isitourm
kızlarrr karnıma hafıfce wuruyorumm oglusumda cewap werıyorr yaaaaaaaaaa
ayyyyyyy bas agrımı falan unuttum bennn supperr-kop-kop-kop-kop

ay ne güzell maşallaahhhhhh oğluşumuzaaa

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
o sarı kağıt elimde zaten 50 gr lık yükleme ve hemogram istemiş ama bnm demiriminde sınırda olduğunu kan uyışmazlığını her zmnki gibi unuttu ilave onlarıda yazıdrayımda çıksın birlikte aradan diorum o kağıtta 3 haziran ayzdığı için sıkıntım var

geçmiş olsunn tubacımm inşallah b12ninde bir formlü vardır sorun yaratmadan geçer

yaa bnm bebek eşyaları apt merdiveninde duruor cesim bir dolap gelsede yerleşsek diorum orda helak oluorlar artık elbiseleri falanda orda tutuorum düşün dolaplarım ağzına kadar doldu banyoya bile yerleşti eşyalar okdr fenayız biran önce düzene girsin isitourm

ay ne güzell maşallaahhhhhh oğluşumuzaaa

eewtt meslııım supper yaaa

Puiko

Üye
Tepki
34
meliscim o zaman randevuluk işin yok iki dak. içeri girer ekletirsin istediğin tahlilleri
ben sıramı seninle paylaşabilirim :panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar