yav hep ucuz şeyler karşı tarafta yaaa haksızlıkkk buuu
çok oturmaktan bence Rüyam , azcık dolaşsan?
geçmiş olsun cnm ben henüz bi çare bulamadım kuyruk sokumu ağrısına hamileliğimin ilk ayından beri çekiyorum fazla ayakta kalmamanı ev işi yapmamanı tavsiye ederim
hoşçakal canımben çıkıcam şimdi kızlar,yarın devam ederiz, (izin aldım biraz işlerim var)
herkesi çimdikliyorum kaçıyorum :lululu::lululu::lululu:
kaç bakalım kaaaaaç, çıkmışken benim icin de dinlen bari, çok gezme.
ya ben bu haftasonu doktora sordum o da olailir normal dedi geçiştirdi :-(((
ya ben bu haftasonu doktora sordum o da olailir normal dedi geçiştirdi :-(((
saol yelizcim bende dolabı gelsinde öle yıkayayım diorum yıkarım yerleştiririm güzelcee ayy en heyecanla belediğim kısım bu allah yüzümüzü kara çıkartmasın hiçbirimizin
hoşçakal canım
cesss sonunda anyanın ayağını kaydırdın elendi kız
sahil çok iyi bnmde kaburgalarım ağrıor ama göğüslerden herhalde 90 beden küçük gelip sıkıor sütyeni n çıkarttığım anda ağrım artıor falan ama çok şükür bugnlereeee
ümraniyede nerde varmış gerçi ben kıyafet almıorum dedim yaa bir tek alezimiz kaldı bizim eksik olarak
kızlar yaaaa bu arada anadolu yakasında oturanlar için hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim???????
sahil çok iyi bnmde kaburgalarım ağrıor ama göğüslerden herhalde 90 beden küçük gelip sıkıor sütyeni n çıkarttığım anda ağrım artıor falan ama çok şükür bugnlereeee
ümraniyede nerde varmış gerçi ben kıyafet almıorum dedim yaa bir tek alezimiz kaldı bizim eksik olarak
kızlar merhaba
melisim ne zaman 90'ı geçtin yahu?
ben de sütyensiz acayip rahatım ama o zaman da kaşıntı dayanımaz oluyor
sütyen varken hiç değilse üstten kaşıyabiliyorum
ay gerçekten elendi miiiiiiiiiii, çok sevindim yaaaaaaaaaaa.
çamlıca medicana da doğum olucak benim rüyacım
QUOTE]
canım memnunmusun ordan bi de fiyatları nasıl ssklı???
çamlıca medicana da doğum olucak benim rüyacım
ya yanlış hatırlıyomuşum tahmin ettiğim yerde değil:acep:
baktım şimdi dudulluda varmış:nk:
ay ben de sütyenli kaşınıyorum yara içinde kaldı valla göğüslerim. sürekli kanatıyorum kaşımaktan :-(((
hangi beşikçiiiiiiiiBeşikçide sizin oradaaaaaa
kızlar yaaaa bu arada anadolu yakasında oturanlar için hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim???????