2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
iyiyim özgem şimdi yemek yedim ama hala daha ne yesem diye düşünmekteyimm:deli: bu arada senin gelin de coştu bu aralar 3-4 gündür baya hareketlendi yerinde durmuyoo:cokkomik:

:lala::lala::lala::lala::lala:

oyy yerim ben gelinimiii kızzzzz dünürrrr aşıya dedik sana :zopa::zopa::zopa::zopa::zopa:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
merhabalar hamişler ne var ne yok ben oğlumu rüyamda gördüm çok güzeldi kocaman gözleriyle bana bakıyordu ama şöyle bişe diyorum rüyamda ben daha oğlumun kıyafetlerini yıkayamadan giydirdim hemen erken doğum aklıma geldi Allah'ım sen koru ağzını açmış benden süt istiyordu verdim bende offf muhteşem bir duygu...canım mertim benim yakışıklı oğlum....-ciko-ciko

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
off yaa:bayil:
tımaamm cumaya kadar söz yaptırıcamm:acep::acep:

:dertli::dertli::
ahahah temem bakalımmm beklemedeyimm
dün gittik kbb dr.una boğazı temiz dedi bide çocuk dr.una götürün ciğerlere baksın dedi ama sesi grip gibi bide kuru öksürüğü var çok tuhaf boğazın temiz olması neyse götürdüm çocuk dr.una o da dedi temiz niritten şüphelendi şimdilik ilaçlara devam et dedi ekstra ilaçlar verdi balgam söktürücü burun spreyi bide hırıltı giderici bi ilaç verdi ama içirmesi çok zor doğaç kusarak şurup içiyor çok zorlanıyoruz şurupları içirirken ağalasa kusan bi çocuk ben çok çektim bebekliğinden beri kusma huyundan istediği an kusabiliyor halılar kanepeler az batmadı şu an 2.ye hamile olmama şaşıyor herkes ben olsam tövbe ederdim diyolar bende inatla istedim 2. bide uslu çocuk büyütmek istiyorum ya içimde kaldı inş. kızım üzmez beni :uzgun:

kreşlede konuştum dün kayıta alcaklar ön sıradayım kayıtta fakat çalışan annelere öncelik veriliyormuş inş. çalışan anne başvurmaz ya lojmanın kreşine gitmesi benim için iyi olacak bi sorun oldumu bebekle koşturabilirim yoksa diğer yerler çok uzak bize :uzgun:

geçmiş olsun damadıma yaa kreş içinde bol şans inşallah başvurmazlar ne zmn belli olacak sonuçlar olup olmayacağı yani

gülayy erol mobilyada 750 tl yede senin takımdan var beşiği büyümüor birtek e büyüyüncede baza alırsın zaten 4 5 yaşına kadar yatar tabi sen en iyisini bilirsinde

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh: :hihh:
Ekli dosyayı görüntüle 7749

maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

dün gittik kbb dr.una boğazı temiz dedi bide çocuk dr.una götürün ciğerlere baksın dedi ama sesi grip gibi bide kuru öksürüğü var çok tuhaf boğazın temiz olması neyse götürdüm çocuk dr.una o da dedi temiz niritten şüphelendi şimdilik ilaçlara devam et dedi ekstra ilaçlar verdi balgam söktürücü burun spreyi bide hırıltı giderici bi ilaç verdi ama içirmesi çok zor doğaç kusarak şurup içiyor çok zorlanıyoruz şurupları içirirken ağalasa kusan bi çocuk ben çok çektim bebekliğinden beri kusma huyundan istediği an kusabiliyor halılar kanepeler az batmadı şu an 2.ye hamile olmama şaşıyor herkes ben olsam tövbe ederdim diyolar bende inatla istedim 2. bide uslu çocuk büyütmek istiyorum ya içimde kaldı inş. kızım üzmez beni :uzgun:

kreşlede konuştum dün kayıta alcaklar ön sıradayım kayıtta fakat çalışan annelere öncelik veriliyormuş inş. çalışan anne başvurmaz ya lojmanın kreşine gitmesi benim için iyi olacak bi sorun oldumu bebekle koşturabilirim yoksa diğer yerler çok uzak bize :uzgun:
Önemli bişi çıkmamasına sevindim canım, belki artık geçiyodur da ondan temiz çıkmıştır boğazı falan de mi:)

senin de hamile oldugun icin önceligin olmalı ama, insallah alırlar kaydını Doğaç'ın, sana çok faydası olur.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
oyy yerim ben gelinimiii kızzzzz dünürrrr aşıya dedik sana :zopa::zopa::zopa::zopa::zopa:

:eek:ys::eek:ys: cumaya kadar söz gidicem dünürümm:acep:
herbirinde bebek olsa.. üçüz doğururum :kptmya:
yaaa sorma gözümüze girecekler yakında 95 beden aldım geçen gün ooooooo tam oldu.. daha bide bunlar süt dolacak amaniiiiiiiiinnnnnnnn...:sok

:cokkomik: hey maşallah, hoş benim de 85 ama sıkıyo artık 90 rahat olur:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

Tepki
46
evet ya inş. alırlar doğaçı bu ara hastalığı falan evde cinnet geçirtiyor herkese çok şımardı haziranın 15inden sonra belli olacak 4kişi eksilecek kontenjandan 24 kişilik kreş bakalım ne olacak çıktım kızlar doğaç cinnet geçirtiyor bana yine ağlıyor kaçtım görüşürüz yine

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ahahah temem bakalımmm beklemedeyimm
geçmiş olsun damadıma yaa kreş içinde bol şans inşallah başvurmazlar ne zmn belli olacak sonuçlar olup olmayacağı yani
gülayy erol mobilyada 750 tl yede senin takımdan var beşiği büyümüor birtek e büyüyüncede baza alırsın zaten 4 5 yaşına kadar yatar tabi sen en iyisini bilirsinde

bak şimdi, büyümeyeni 750 tl , içinde yatak yok + 50,00 tl , uyku seti yok +100-150 arası, cibinlik filan derken zaten rakam 900 lere geliyo, ben hepsi içinde alırsam.. hem büyüyen cins olur baya karlı olurum yane..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
merhabalar hamişler ne var ne yok ben oğlumu rüyamda gördüm çok güzeldi kocaman gözleriyle bana bakıyordu ama şöyle bişe diyorum rüyamda ben daha oğlumun kıyafetlerini yıkayamadan giydirdim hemen erken doğum aklıma geldi Allah'ım sen koru ağzını açmış benden süt istiyordu verdim bende offf muhteşem bir duygu...canım mertim benim yakışıklı oğlum....-ciko-ciko
ayyy maşallaahhhh bitanemm o kıyafet yıkama konseptli rüyayı bende geçen gün gördüm ya daha hiçbişiyini yıkayamadım bile diye ağlıordumm
bak şimdi, büyümeyeni 750 tl , içinde yatak yok + 50,00 tl , uyku seti yok +100-150 arası, cibinlik filan derken zaten rakam 900 lere geliyo, ben hepsi içinde alırsam.. hem büyüyen cins olur baya karlı olurum yane..

uyku seti içinde fiyatsa seninki tamam ya süpermiş ben sen sıkışma diye araştırıordum iyi sevindim

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ayyy maşallaahhhh bitanemm o kıyafet yıkama konseptli rüyayı bende geçen gün gördüm ya daha hiçbişiyini yıkayamadım bile diye ağlıordumm

uyku seti içinde fiyatsa seninki tamam ya süpermiş ben sen sıkışma diye araştırıordum iyi sevindim

oyyyyy kurban olurum ben sana
-alkis-alkis-alkis
:eek::eek::eek:

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
selam hanımlar:panter:
herkesin keyfi yerindedir inşallah.
bakıyorumda herkes hanı hanım hanıme falan olmuş ama ben hala h deyim:sinifsinif:
32. hafta iznime ayrılınca buraya daha çok vakit ayırcam bende hanımefendi olcam

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ben çıkıcam şimdi kızlar,yarın devam ederiz, (izin aldım biraz işlerim var)
herkesi çimdikliyorum kaçıyorum :lululu::lululu::lululu:

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
kızlar bu arada geçen fatih civil bebe ye gittik, bişeyler aldık. gerçekten çok güzel tasarımlar bide fiyatları çok uygun. avrupa yakasında oturanlara tavsiye ederim.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
selam hanımlar:panter:
herkesin keyfi yerindedir inşallah.
bakıyorumda herkes hanı hanım hanıme falan olmuş ama ben hala h deyim:sinifsinif:
32. hafta iznime ayrılınca buraya daha çok vakit ayırcam bende hanımefendi olcam

hoşgeldinnn canancımmm az kaldı 32. haftalaraa vakit hızlı geçiorr senidee hanımefendi yaparız

nasıl gidiorr

güle güle gülayyyy

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
hoşgeldinnn canancımmm az kaldı 32. haftalaraa vakit hızlı geçiorr senidee hanımefendi yaparız

nasıl gidiorr

güle güle gülayyyy

gerçekten çok hızlı geçiyor meliscimm.
bel ağrım dışında herşey çok iyi, oğluşum büyüyor.
geceleri sol tarafa yatıyım diye kendimi kasmaktan ve bütün gün oturmaktan belim çok ağrıyo:panter:

sen nasılsın sahilcikk nasıl??:kokos:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar