2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kadıköydeki salı pazarına gittim denizcim küplüce nereydiki canım şeker yüklemene ben geleyim istersen ilgilenirim efe ile

aman hatırlayıp kendini strese sokmaa

olumm gelin çıktı kuaförden ctesi bayıldı kıza ordan biride aman çirkin gelinmi var sanki dedi ayy var var olmazmı dedi üstüme alındım :D:D:D bi kere bile iyi bir laf etmemiştir gelinken bana yani hiç bizaman etmedi ama:D

buarada bencede bacaklar alttan çıkar ahaha cess çocuk boylamasına içinde büyümüorki göbeğinde büyüor gülay haklı:nanik:

okdr gezmedim incim yaa hemen tişörtleri deiştirip çıktık yasin işe yetişcekti bird eben kıyafet almıorum hiç almadım hep hediye gelior gelirde diye almıorum sadce o çizmeler içimde dert onu bulmak istiorum birde mont okdr

hmm tamam canım ben de gitmek istiyorum pazara ama çok ta üşeniyorum:eek:ky: ihraç fazlası falan çok şirin kaliteli şeyler bulunabiliyo arada da ondan sormuştum var mı diye-ciko
bisim çizmeler mi melisim:cokkomik:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
uyudaa büyüsün arenn yaa bahanecii seni ahahaha

yatak odan serinmi oluor ne güzel yaaa ben nerelre atıcam kendimi bilmiorummmm:(

yemeğe gidenlere afiyet bal şeker olsun

yatak
mehtabım hoşgeldi minik oğlan maşallah 3 ahfta erken doğmasına rağmen baya kilolu gelmişşş allah nazarlardan korusun

odası güneş görmüyo efil efil valla ama tv lazım orda bana... neyse film izleriz bizde pc den... naapıcaz di mi ?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
CESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM çok mu üstüne geldik kendini yemeklere verdin? :cokkomik:

canım benim kendimi yemeklere vurmam icin üstüme gelmenize gerek yok ki, höt deseniz vururum zaten ben kendimi yemeye, neyse gittim bu sefer, yemek yicem hade babayyyy.

Tepki
50
kadıköydeki salı pazarına gittim denizcim küplüce nereydiki canım şeker yüklemene ben geleyim istersen ilgilenirim efe ile

aman hatırlayıp kendini strese sokma

kadıköydekimi ben 2 keremı ne gıtım kadıköye anam bende dıyom küplücedıkı pazarda ne rayıyo tişört bacım küplüce beylerbeyine yakın normal pazar aayyyyyy meliscim ya çok sağol ama ben gene tek gıdememkıben senı fece yakalrsam özelden konuşuruz inceliğindne dolayı çok çok teşekur ederım canım benım efenın yuuznden yazamıyomkı rahat kucagımda sankı karnında kurbağa var veledımın :cokkomik:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
hmm tamam canım ben de gitmek istiyorum pazara ama çok ta üşeniyorum:eek:ky: ihraç fazlası falan çok şirin kaliteli şeyler bulunabiliyo arada da ondan sormuştum var mı diye-ciko

bu gece annem çıkıyo istanbula gidicek tembihledim , oğluma alışweriş yapıp geleceksin diye... gezer şimdi o, pazarlsrı çok sewerrr...istanbul bu açıdan çok şanslı, ithal fazlası hep pazarlarda...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iviitt o çizmelerrrrrrrr :uzgun:
odası güneş görmüyo efil efil valla ama tv lazım orda bana... neyse film izleriz bizde pc den... naapıcaz di mi ?

yavv şunuda hesaba kat ben geçen sene hiç unutamam pc bir sıcaklık veriordukii fenalık geliordu yaa oyyy

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
neyse biz giyinip anneanneye gidelim bugün gidiyo kendi kendimize kalcaz zaten ...pöffff!!!
görüşürüss kızlarr

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bu gece annem çıkıyo istanbula gidicek tembihledim , oğluma alışweriş yapıp geleceksin diye... gezer şimdi o, pazarlsrı çok sewerrr...istanbul bu açıdan çok şanslı, ithal fazlası hep pazarlarda...

ohoh ne güzel benim kızım için de pazara çıkıcak birileri olsa keşke:cokkomik:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hosbuldukk incimm
nasılsıınn
cok saoll
iyiyim ben canım teşekkürlerr:panter:
iviitt o çizmelerrrrrrrr :uzgun:
oww:teselli: benim aldığım yerde de tekti canım:uzgun: ama bakarım sizin için bulursam sana haber veririm melisim:panter:
neyse biz giyinip anneanneye gidelim bugün gidiyo kendi kendimize kalcaz zaten ...pöffff!!!
görüşürüss kızlarr

görüşürüz pembecimm annene iyi yolculuklarr:heyo:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yine öğle rehaveti çöktü bende çamaşırları topladım yenilerini astım ama hepsini yerleştiremedim ütümde dağ gibi oldu acaba dedenin bakıcısınamı rica etsem ütülermisiniz diye telefon kartı alırım karşılığındada ufff hamile kaldım kalalı sadece 1 kere ütü yaptım ya :D gitgide soğudum bu işten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar