2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:eek:ys::eek:ys: utandım cesim ya saol göbek baya büyük evet elvininde boy uzun ya yanyana geldik onunkindende büyük göbeğim sanırım sizin boya gidior kilolar anlaşılmıor o da 9 kilo aldı ama görsen incedcik sende ölesin tahminim

ahahaha dün okudunmu facede bilmiorum hiç hamilelik yorumu yapmadı britek bir ortamdaydık bende kilo aldım zorlanıorum falan dedim dediki normaldede kilolusun ondan sadece göbeğin çıkmış gibi durmuor ama birde zayıf olsaydın tek göbek gibi olurdu dedi tam bölede deil baya sağlam soktu lafını ahahaha

böhühühühühühüühü yuh diyorum başka bişey demiyorum, bide çirkin olsan yanmıştın.. :kptmya:

gülayy bence cesin oğlu baya 3 yaş boyunda falan doğar yaa :dill:

bacakları son aylarda aşağıdan çıkacak çocuğun sığmıycak ki :kptmya: :kptmya:

böhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü, doğru olabiler. ama yine de sen kendine bak beeeeeeeeeeeee demeden geçemicem ben:zuzu:

benimkide enine büyüyo sanırım , sumo yapacak benim kızım sporcu olcak :kptmya:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
günaydın kızlarr:cicek:

meliiisss salı pazarında bebişlere güzel kıyafetler varmıydı baktın mıı:1::1::1:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar ya sizin göğüs ucunuz varmı benim hiç yok nasıl emecek yavrum bilmem:acep: çok zorlancak gibi görünüyor hem o hem ben öneriniz varmı?

benm var kızım tutabilir herhalde eşimde tutar diyor zaten:cokkomik:canım parmaklarınla gögüs uçlarını oyna diyorlar çıkması için

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bugün çok uyumuşuz...kimsede demiyor nerde bunlar :cokkomik::cokkomik::cokkomik: çok sıcak yaa vallahiii benim yatak odasına taşınma zamanım gelmiş...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Günaydın kzılarrrr

Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte
canım geçmiş olsun allah şifa versin
migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı:lala:
canım yaa geçmiş olsun :(
ay bu arada hani akşam yanlış dikilmiş olan perdelerim gelcekti ya arkidişlerim, yine gelmedi. biz de acele ettirmeyelim de yine yanlış olmasın diye aramadık bile perdeciyi.

bir de haftasonu yatak takımımıza takım cibinlik aldık, eşim çok istiyodu cibinligi olsun diye. bir de göğüs pompası, süt torbası falan filan aldık. baya tamamladık eksikleri, kıyafetler eksik hala ama.

güle güle kullanın cescim aldıklarınızı

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Doğumdan sonra göğüs ucu hemen çıkmayanlara özel bir ürün varmış,göğsüne yapıştırıyormuşsun bebek ondan emiyormuş göğüs ucu gibi birşey netten bir bakalım bulursam koyarım buraya

o ürünler bebeğin ağzını acıtıyormuş herhalde canım benim ebe teyzem kullanmış gögsü yara olduğu için ama kıyamadım kızıma dedi acısına katlanmış kullanmamış önermiyolar pek yani

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
parmaklarımla çekeleyince çok az çıkıyor ama bebişim tutabilecekmi o kadar yeterlimiki neyse bulucaz bi çaresini

benimde öle canım bi taraf daha iyi, öbür taraf yumuldu kaldı iyicee... şişti tabiii iyice memişler... göğüs kalkanı diye bişii var bi bak bakalım. herkes onu öneriyor çevremde... ben şahsen mecbur denicemmm, yok bendedee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
herkese kocaman günaydınnnnnnnnn yakınları hasta olanlara çok geçmiş olsun arkadaşı bebği olaan arkadşım hayırlı olsun cescim sanada geçmiş olsun elma şimeler başlamış rabbim yardımcın olsun bende oğlumda çok şişiyodum ayakabı gıymek hayal olmuştu yuzzuk takamadım hatta alyansım hala olmuyo parmaklarım genişlerdi melissssssssss hangi salı pazarı küplücedekimi sanmıyom ama merak ettim bacım bide ben daha şeker yukleme yaptırmadım gunum geçiyo ona morelım bozuk kocam gunu gune atıyo tekde gıdemıyorum mağlum oğlum var :( inş bi sorun çıkmaz
kadıköydeki salı pazarına gittim denizcim küplüce nereydiki canım şeker yüklemene ben geleyim istersen ilgilenirim efe ile
melissssssss kaynananda bi alem ya sakın onun yanında şikayet etme hamılelıkden çok iii gıdıyo de ay gıcık oldum ben ya rahmetlı kayın valıde aklıma geldı ben bi anlatsam yaşadıklarımı ohaaaaaaa dersınız neyse hatırlamıyım sınırlenıyorum
aman hatırlayıp kendini strese sokmaa
böhühühühühühüühü yuh diyorum başka bişey demiyorum, bide çirkin olsan yanmıştın.. :kptmya:

bacakları son aylarda aşağıdan çıkacak çocuğun sığmıycak ki :kptmya: :kptmya:
benimkide enine büyüyo sanırım , sumo yapacak benim kızım sporcu olcak :kptmya:
olumm gelin çıktı kuaförden ctesi bayıldı kıza ordan biride aman çirkin gelinmi var sanki dedi ayy var var olmazmı dedi üstüme alındım :D:D:D bi kere bile iyi bir laf etmemiştir gelinken bana yani hiç bizaman etmedi ama:D

buarada bencede bacaklar alttan çıkar ahaha cess çocuk boylamasına içinde büyümüorki göbeğinde büyüor gülay haklı:nanik:
günaydın kızlarr:cicek:

meliiisss salı pazarında bebişlere güzel kıyafetler varmıydı baktın mıı:1::1::1:

okdr gezmedim incim yaa hemen tişörtleri deiştirip çıktık yasin işe yetişcekti bird eben kıyafet almıorum hiç almadım hep hediye gelior gelirde diye almıorum sadce o çizmeler içimde dert onu bulmak istiorum birde mont okdr

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
esra buldum canım bak bakalım...

bunu yapıştırıyomuşsun göğsüne ıslatarak sanırım vantuz gibi... daha ucuzlarıda var, ben dün migrosta bile gördüm...bebdorun vardı 15tl idi...iyisini alayım dedim,sonuçta ağzına sokacak oğlum...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
İnşallah canım, Allah düşmanıma vermesin zaten. hele hamilelikte daha da zor oluyor biliyo musun? senin geçti mi hamile kalınca peki?

benim evlendikten sonra çok hafifledi yine de oluyodu ama mide bulantıları falan çok azaldı sıklığı da azaldı hamile kaldıktan sonra da bi kere oldum daha 7 ay içinde ama biraz zor geçmişti oda canım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bugün çok uyumuşuz...kimsede demiyor nerde bunlar :cokkomik::cokkomik::cokkomik: çok sıcak yaa vallahiii benim yatak odasına taşınma zamanım gelmiş...

uyudaa büyüsün arenn yaa bahanecii seni ahahaha

yatak odan serinmi oluor ne güzel yaaa ben nerelre atıcam kendimi bilmiorummmm:(

yemeğe gidenlere afiyet bal şeker olsun

mehtabım hoşgeldi minik oğlan maşallah 3 ahfta erken doğmasına rağmen baya kilolu gelmişşş allah nazarlardan korusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar