gülayy bence cesin oğlu baya 3 yaş boyunda falan doğar yaa :dill:
ana, bildigin sagli sollu vuruyolar bunlar bana.
ys:
ys: utandım cesim ya saol göbek baya büyük evet elvininde boy uzun ya yanyana geldik onunkindende büyük göbeğim sanırım sizin boya gidior kilolar anlaşılmıor o da 9 kilo aldı ama görsen incedcik sende ölesin tahminim
aha dün okudunmu facede bilmiorum hiç hamilelik yorumu yapmadı britek bir ortamdaydık bende kilo aldım zorlanıorum falan dedim dediki normaldede kilolusun ondan sadece göbeğin çıkmış gibi durmuor ama birde zayıf olsaydın tek göbek gibi olurdu dedi tam bölede deil baya sağlam soktu lafını a
ha
böhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü, doğru olabiler. ama yine de sen kendine bak beeeeeeeeeeeee demeden geçemicem ben:zuzu:
bacakları son aylarda aşağıdan çıkacak çocuğun sığmıycak ki![]()
]
bebiş doğdu bebiş doğdu 3.500 kilo erkek bebiş
kızlar ya sizin göğüs ucunuz varmı benim hiç yok nasıl emecek yavrum bilmem:acep: çok zorlancak gibi görünüyor hem o hem ben öneriniz varmı?
bayanlar afiyet olsun biz kızımla yemeğe kaçıyoruz görüşürüz
benm var kızım tutabilir herhalde eşimde tutar diyor zatencanım parmaklarınla gögüs uçlarını oyna diyorlar çıkması için
canım geçmiş olsun allah şifa versinGünaydın kzılarrrr
Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte
canım yaa geçmiş olsunmigrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı
ay bu arada hani akşam yanlış dikilmiş olan perdelerim gelcekti ya arkidişlerim, yine gelmedi. biz de acele ettirmeyelim de yine yanlış olmasın diye aramadık bile perdeciyi.
bir de haftasonu yatak takımımıza takım cibinlik aldık, eşim çok istiyodu cibinligi olsun diye. bir de göğüs pompası, süt torbası falan filan aldık. baya tamamladık eksikleri, kıyafetler eksik hala ama.
Doğumdan sonra göğüs ucu hemen çıkmayanlara özel bir ürün varmış,göğsüne yapıştırıyormuşsun bebek ondan emiyormuş göğüs ucu gibi birşey netten bir bakalım bulursam koyarım buraya
parmaklarımla çekeleyince çok az çıkıyor ama bebişim tutabilecekmi o kadar yeterlimiki neyse bulucaz bi çaresini
kadıköydeki salı pazarına gittim denizcim küplüce nereydiki canım şeker yüklemene ben geleyim istersen ilgilenirim efe ileherkese kocaman günaydınnnnnnnnn yakınları hasta olanlara çok geçmiş olsun arkadaşı bebği olaan arkadşım hayırlı olsun cescim sanada geçmiş olsun elma şimeler başlamış rabbim yardımcın olsun bende oğlumda çok şişiyodum ayakabı gıymek hayal olmuştu yuzzuk takamadım hatta alyansım hala olmuyo parmaklarım genişlerdi melissssssssss hangi salı pazarı küplücedekimi sanmıyom ama merak ettim bacım bide ben daha şeker yukleme yaptırmadım gunum geçiyo ona morelım bozuk kocam gunu gune atıyo tekde gıdemıyorum mağlum oğlum varinş bi sorun çıkmaz
aman hatırlayıp kendini strese sokmaamelissssssss kaynananda bi alem ya sakın onun yanında şikayet etme hamılelıkden çok iii gıdıyo de ay gıcık oldum ben ya rahmetlı kayın valıde aklıma geldı ben bi anlatsam yaşadıklarımı ohaaaaaaa dersınız neyse hatırlamıyım sınırlenıyorum
olumm gelin çıktı kuaförden ctesi bayıldı kıza ordan biride aman çirkin gelinmi var sanki dedi ayy var var olmazmı dedi üstüme alındımböhühühühühühüühü yuh diyorum başka bişey demiyorum, bide çirkin olsan yanmıştın..
bacakları son aylarda aşağıdan çıkacak çocuğun sığmıycak ki![]()
benimkide enine büyüyo sanırım , sumo yapacak benim kızım sporcu olcak
günaydın kızlarr:cicek:
meliiisss salı pazarında bebişlere güzel kıyafetler varmıydı baktın mıı:1::1::1:
cnm ecrine karar verdik değiştirmeyiz herhalde artık ecrin diye seviyoruz kızımızı bi arkadaşımın dayısı imammış torununa koymuşlar ecrin ismini gönül rahatlığıyla koyabilirsin dedi bende sormaya gerek duymadım başka imama.
İnşallah canım, Allah düşmanıma vermesin zaten. hele hamilelikte daha da zor oluyor biliyo musun? senin geçti mi hamile kalınca peki?
bugün çok uyumuşuz...kimsede demiyor nerde bunlarçok sıcak yaa vallahiii benim yatak odasına taşınma zamanım gelmiş...