2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
o suratındaki ne kız, ödüm tırstı ....Melisim sen çok kiloluyum falan diyosun da çok zayıf görünüyosun tatlım yaaaaaa, iyisin de mi, psikolojik olarak mı acaba kilolu hissediyosun. burda bildigin bacaklar çırpı yani.

Bu arada 41 kere maşalah tabe
saol cnm yaa yan durdum diye herhalde öle zayıf çıkmışım ama 1.60 cnm boya en son 68 kiloydum 70 olmuşumdur bir fotodaha eklim bunu komiklik olsun diye eklemiştim ordan anlarsın kilomu

buarada fotoyu görüncemi kal geldi acep:eek:ys:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
.mdf olması iyi canım, 780 tl'yi de daha düşürtebilirsin bence, tek beşik icin çok gerçekten.

yanlız ben baktım şimdi netten de, bu beşik sallanabilirbi model. sallanabilirlerde, mekanizma zorlanmasın diye, MDF yerine Suntalam kullanıyolar. aklınızda kalsın, MDF ürün deyip de suntalam almış olmayın sonra.şöyle bişi olabilir. sadece sallanan yatak kısmı suntalamdır da, diğer kısımlar MDF'dir. ama iyi araştırın, sorun öğrenin.

haklısın cnm iyice araştırmak lazım ama model olarak öyle istiyorum bide beyaz

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

Ekli dosyalar

• elbise.JPG
    elbise.JPG
    16,4 KB · Görüntüleme: 69

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
haklısın cnm iyice araştırmak lazım ama model olarak öyle istiyorum bide beyaz

canım benim alacağım takım küçük bi takım hemde çok uygun fiyatı, bence şifonyerini almazsan 750 liraya filan gelir fiyatı, hem zaten büyütünce şifonyer oluyo ayak altındaki ...
kristalbebekodasiyeniresim.jpg
burda göründüğünden daha güzel.. :panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

yok yok bende anlama özrü oluştu zannedersem. çünkülüm sen bildigin zayıf görünüyosun bana. ama karnın maşallah baya büyümüş. benimkinmin 1.5 katı var. ya da benim boy uzun oldugu icin karnım küçük görünüyo bilemiyorum. Ay u arada tekrar sölemeden geçemiycem, yüzün çok güzel. Allah bebegini de seni de nazarlardan saklasın canım.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ahaha gülayyy at screamini içinde kalmasınn:1:

esram bizim boylar yakın biliosun cnm bende 8 kilo kadar aldım esasında hamile kaldığım kilomdan 3 kilo aldım ama verdim ya o kilodan 8 kilo alldım

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yok yok bende anlama özrü oluştu zannedersem. çünkülüm sen bildigin zayıf görünüyosun bana. ama karnın maşallah baya büyümüş. benimkinmin 1.5 katı var. ya da benim boy uzun oldugu icin karnım küçük görünüyo bilemiyorum. Ay u arada tekrar sölemeden geçemiycem, yüzün çok güzel. Allah bebegini de seni de nazarlardan saklasın canım.

senin çocuk senin gibi enine değil boyuna büyüyordur ondan :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ahaha gülayyy at screamini içinde kalmasınn:1:

esram bizim boylar yakın biliosun cnm bende 8 kilo kadar aldım esasında hamile kaldığım kilomdan 3 kilo aldım ama verdim ya o kilodan 8 kilo alldım

cnm ben 1.52 yim kilomda 62 şuan 53 kiloyla hamile kalmıştım baya kilo aldım ama neyseki göbüşüm öne gidiyor o kadarda kötü görünmüyor yani kilolarım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:eek:ys::eek:ys: utandım cesim ya saol göbek baya büyük evet elvininde boy uzun ya yanyana geldik onunkindende büyük göbeğim sanırım sizin boya gidior kilolar anlaşılmıor o da 9 kilo aldı ama görsen incedcik sende ölesin tahminim
fıstık gibi çıkmışsın , bence kaynan olsa fotomontaj derdi herhalde :kptmya: :kptmya:

ahahaha dün okudunmu facede bilmiorum hiç hamilelik yorumu yapmadı britek bir ortamdaydık bende kilo aldım zorlanıorum falan dedim dediki normaldede kilolusun ondan sadece göbeğin çıkmış gibi durmuor ama birde zayıf olsaydın tek göbek gibi olurdu dedi tam bölede deil baya sağlam soktu lafını ahahaha

Tepki
50
herkese kocaman günaydınnnnnnnnn yakınları hasta olanlara çok geçmiş olsun arkadaşı bebği olaan arkadşım hayırlı olsun cescim sanada geçmiş olsun elma şimeler başlamış rabbim yardımcın olsun bende oğlumda çok şişiyodum ayakabı gıymek hayal olmuştu yuzzuk takamadım hatta alyansım hala olmuyo parmaklarım genişlerdi melissssssssss hangi salı pazarı küplücedekimi sanmıyom ama merak ettim bacım bide ben daha şeker yukleme yaptırmadım gunum geçiyo ona morelım bozuk kocam gunu gune atıyo tekde gıdemıyorum mağlum oğlum var :( inş bi sorun çıkmaz

Tepki
50
melissssssss kaynananda bi alem ya sakın onun yanında şikayet etme hamılelıkden çok iii gıdıyo de ay gıcık oldum ben ya rahmetlı kayın valıde aklıma geldı ben bi anlatsam yaşadıklarımı ohaaaaaaa dersınız neyse hatırlamıyım sınırlenıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar