2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
menim migrenim tuttu melisim. çok azmış degil ama ağrıyo yine de. Benim de kilodan dolayı zannedersem, tabanlarım çok acıyo. Saatlerdir ayaktaymışım gib, oysam ki bütün gün oturuyorum de mi.

cesika

demin bir arkadaşım aradı bizim kadar hamile dün gece hastaneye gittim baş ağrısından onuna migreni var doktor demişki hamileyken migren bu kadar şiddetli tutmaz tahlil falan yapmış faranjit falan çıkmış canım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
mehtabım çok geçmiş olsunn dedene ne i varmış umarım çok önemli dieldir ve brian önce iyileşir

cesim bndede o var bende çok ayakta kalmıorum ama tabanlarımla baldırlarım ağrıor hatta merdiven çıkarken her katta dinleniorum bundan sonra ne olucam bilmiorum

elmacım dr hemen tuzu kes suya yüklen dicek bnm elleride şiş gördü son randevuda öle dedi ama o öle diyince hereye tuz ekesim gelmeye başladıı psikolojik savaş veriorum ama yeniliorum

esram iyi olana sevindim isim işini ne yaptın? ecrini soracaktın

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesika

demin bir arkadaşım aradı bizim kadar hamile dün gece hastaneye gittim baş ağrısından onuna migreni var doktor demişki hamileyken migren bu kadar şiddetli tutmaz tahlil falan yapmış faranjit falan çıkmış canım

canım benim migren nöbetlerim çok azaldı. eskiden haftada 2-3 tutardı, şimdi ayda 1 falan tutuyo. hatta şu anki agrimi eski agrilarima kıyaslarsam, hafif bi migren diyebilirim, ama migren yani kesin. o yuzden araştırtmama gerek yok ama teşekkür ederim canım, ben boyle geçircem bu hamileligi. benim doktorum da migren hastası, onun da cocugu olmus yakın zamanda, o da migren bazılarında hamilelikte gecer, bazılarında azar, bazılarında azalir dedi. benim azaldi azcik bakalım nolcak.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Günaydın kzılarrrr

Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte

geçmiş olsun canım dedeni neden hastaneye kaldırdınız arkadaşın neden erken doğum yapıyo ki

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
mehtabım çok geçmiş olsunn dedene ne i varmış umarım çok önemli dieldir ve brian önce iyileşir

cesim bndede o var bende çok ayakta kalmıorum ama tabanlarımla baldırlarım ağrıor hatta merdiven çıkarken her katta dinleniorum bundan sonra ne olucam bilmiorum

elmacım dr hemen tuzu kes suya yüklen dicek bnm elleride şiş gördü son randevuda öle dedi ama o öle diyince hereye tuz ekesim gelmeye başladıı psikolojik savaş veriorum ama yeniliorum

esram iyi olana sevindim isim işini ne yaptın? ecrini soracaktın

cnm ecrine karar verdik değiştirmeyiz herhalde artık ecrin diye seviyoruz kızımızı bi arkadaşımın dayısı imammış torununa koymuşlar ecrin ismini gönül rahatlığıyla koyabilirsin dedi bende sormaya gerek duymadım başka imama.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
gülayyy küsüm ben sanaaa:cikolata:

ama anlatayım yinede :D

erol mobilyaya gittim pazar günü senin alacağın mobilyayı özellikle inceledim hiç beklemediğim kadar iyi yasin bile cidden hakettiğinin altında fiyat dedi resmindende daha şık duruor beşiğin büyüyormuş hatta sonrasında çalışma masası oluormuş kuruluma gelecek olan adam şeref bey çok ilgili ve bilgili için rahat olsun 2 yıl garantisi var buaraya kadar tamam

ama birde babyhope var orayı ara ve fiyatla ilgili konuş bak bakalım hangisi daha uygun aynı fiyatsa eroldan al üretici firma babyhope ama
bende baby hope dan alalım dedim yasine ama ama yasin erol mobilyadaki adamı çok beğendi onunda öle takıntısı vardır bişi olsa karşında muhattabın var sonuçta dedi öle işte

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
geçmiş olsun canım dedeni neden hastaneye kaldırdınız arkadaşın neden erken doğum yapıyo ki

dedemin kalp enzimleri sürekli yüksek çıkıyor canım kendisi çok şükür iyi ama doktorlara göre kötü

arkdaşımda neden erken doğuruyor tam bilmiyorum ama onda hamilelik şekeri falan çıkmıştı çok kilo aldı 3 hafta kadar erken soğuyor tatlım

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
gülayyy küsüm ben sanaaa:cikolata:

ama anlatayım yinede :D

erol mobilyaya gittim pazar günü senin alacağın mobilyayı özellikle inceledim hiç beklemediğim kadar iyi yasin bile cidden hakettiğinin altında fiyat dedi resmindende daha şık duruor beşiğin büyüyormuş hatta sonrasında çalışma masası oluormuş kuruluma gelecek olan adam şeref bey çok ilgili ve bilgili için rahat olsun 2 yıl garantisi var buaraya kadar tamam

ama birde babyhope var orayı ara ve fiyatla ilgili konuş bak bakalım hangisi daha uygun aynı fiyatsa eroldan al üretici firma babyhope ama
bende baby hope dan alalım dedim yasine ama ama yasin erol mobilyadaki adamı çok beğendi onunda öle takıntısı vardır bişi olsa karşında muhattabın var sonuçta dedi öle işte

lan kızzzzz ne küsüyon , dün deli gibi yoğun bi gündü, internet gitti, işler yığıldı..
aaaaaaaaaaaaaaaaaa gel öpim barışak :gelbenimle: :sarilma:
ne kadarmış fiyatı erolda , kaç para fiyat verdiler, indirim , taksit ne var

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bak ben o takımın oyuncak kutusu hariç, yatağı , cibinliği, ve o yan korumalıkları filan varya onlar içinde 930,00 tl 7 taksit filan yapıyo adam ama benim izmitte bi mağazada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar