Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
uygun ve güzel bi ürün gibi sankim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
reca ederim özür ne dimek yauuu.
koçtaş gibi yerlerden ya da nalburdan alabilirsin. dedigim sürme yalıtımı bi üst katın zeminine sürmeniz lazım. ama seramik falan kaplıysa süremezsiniz tabi, betonsa sürülebilir. içerden strafor ile yalııtım yapçaksan da Meloşun dedigi ürün de olabilir.
tamam cnm saol. biz üst katın tavanına yapmayı düşünüyoruz straforu yani terasın yer zeminine çatı var ama çok sağlıklı deil belki straforun faydası olur
tamam cnm saol. biz üst katın tavanına yapmayı düşünüyoruz straforu yani terasın yer zeminine çatı var ama çok sağlıklı deil belki straforun faydası olur
strafor yere yapılaz canımmmmm, onun icin cam yünü sermeniz lazım. o da sadece ısı yalıtımı sağlar. onun da üstünde gezilmemesi lazım ama sonra ona göre
kızlar şimdiden neden pompa alıyorsunuz belki bebeğiniz çok güzel emecekkkkk
strafor yere yapılaz canımmmmm, onun icin cam yünü sermeniz lazım. o da sadece ısı yalıtımı sağlar. onun da üstünde gezilmemesi lazım ama sonra ona göre
cnm yere dediğim bizim üst katın yerine yapıcaz soğuk gelmesin diye çatıdan bakalım niyetlendik bikere hayırlısı. sadece malzemeler 900tl tutmuş çok pahalıya patlayacak bize bu ama yeterki sonucu güzel olsun
Benim doğuma giren arkdaşım aslen Romanya lı kızın burda kimsesi yok sadece kocası yanında tek başına, annesi orada ağlıyor kız burda yanlız bizde gidemiyoruz, çantası bile doğru düzgün hazır değilmiş arkadaş gitmişte akşam annesi yarın gece gelebilecek üff allahım kimseyi tek bırakma ya
onu diyorum canım, üst katın zeminine, ısı yalıtımı icin, cam yünü sermeniz laızm. o boyle rulo halı gibi, seriyosun hemencecik.fazlalıkları da kesiyosun.cnm yere dediğim bizim üst katın yerine yapıcaz soğuk gelmesin diye çatıdan bakalım niyetlendik bikere hayırlısı. sadece malzemeler 900tl tutmuş çok pahalıya patlayacak bize bu ama yeterki sonucu güzel olsungünaydınnnnlarrrrrrrrr...
pompayı bende düşünüyorum aventin elektriklisi biraz pahalı ama manuelde kullanılabiliyomuş aklımda o var ama eminde diilim olumsuz yorum okumadım henüz ama amedayı tavsiye edende var napıcaz bu pompa işini?
çok pahalı canım philipsinki, ben weewell aldım, kuzenime de hediye almıştık aynısını çok memnun. weewell atak yaptı zaten, bütün ürünleri çok güzel. tavsiye ederim. bir de kullananlar çiftli pompaya gerek yok diyo aklınızda olsun
migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı
bebiş doğdu bebiş doğdu 3.500 kilo erkek bebiş
kıslarrr hangi marka su içiyorsunuz. biz damla alıyoruz tadı şekerli şekerli böyle içtikçe içsingeliyo ben sewiyorumda ama saka yı öneriyorlar kalsiyumu daha fazlaymış.
onu diyorum canım, üst katın zeminine, ısı yalıtımı icin, cam yünü sermeniz laızm. o boyle rulo halı gibi, seriyosun hemencecik.fazlalıkları da kesiyosun.
çok pahalı canım philipsinki, ben weewell aldım, kuzenime de hediye almıştık aynısını çok memnun. weewell atak yaptı zaten, bütün ürünleri çok güzel. tavsiye ederim. bir de kullananlar çiftli pompaya gerek yok diyo aklınızda olsun
bilmiyodum bunu:acep: napçaz şimdi eşim bu akşam kendisi başlayacaktı yapmaya söyleyim bari ona göre yapsın
valla ben dışarı çıkarken falan, pompalayıp biberona koyucam. oyle heryerde emziremem. ya emzircek ortam bulamazsam, o zaman işte biberondan beslicem bebegimi. ha bir de bunun bebegin emmesiyle alakası yk, ne kadar çok emerse, sen de ne kadar çok sağarsan kadar çok sütün oluyo.dipfrizde saklayabiliyosun. bi de diyelim ilaç içmen gerekli (ama mutlaka oyle keyfi degil yhani) sağ sütünü koy dipfrize , ilacın etkisi gecene kadar o sütü kullan. ya da eşinden bebegi besleme konusunda yardım misticeksen de sağılmış sütü kullanabilirsin.