:zonk::zonk::zonk: offfffffffffffffffff çok sıkıldım yauuuuuuu :zonk::zonk::zonk:
eyledirelim yavyummm
napıyonuz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz? :zopa: :zopa: :zopa:
herkeşler terketti beniii :uzgun::uzgun::uzgun:
yaaa kızlar bi benim mi zor geçiyo hamilelik anlamadım gitti. Belim ağrıyo, karnım çok gergin patlıycak sanki.. sürekli yatmak istiyorum, evim temizlik istiyo ben istemiyorum
kafayı oynattım
sen de mi çalışıyon kader arkadaşım:zonk::zonk::zonk: offfffffffffffffffff çok sıkıldım yauuuuuuu :zonk::zonk::zonk:
napıyonuz kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz? :zopa: :zopa: :zopa:
herkeşler terketti beniii :uzgun::uzgun::uzgun:
yaaa kızlar bi benim mi zor geçiyo hamilelik anlamadım gitti. Belim ağrıyo, karnım çok gergin patlıycak sanki.. sürekli yatmak istiyorum, evim temizlik istiyo ben istemiyorum
kafayı oynattım
heeee hep ben şirinlik yapıyom , birazda siz yapın.. patlıycam nerdeyse karnım resmen davul gibi , ramazanda çalıcam, beleş davul.. sonra para toplüycaz kızımla
canım hepimiz öyleyiz sen dile getirmişsin biz içimizde tutuyoruz :zonk::zonk::zonk::zonk:
sen de mi çalışıyon kader arkadaşım
canım benimde dünden beri belim ağrıyor karnım akşamları gergin olacak bundan sonra
sana ilgi ve şevkat gösterelim gülayım :sirin::sirin::sirin::sirin:
ben çok mu nazlıyım onu mu demek istiyon ? :zopa::zopa::zopa:
he looo işteyim, akşamda anamgile gidecez.. temmuz 17. ye çok var yauuuuu :zonk:
sevin la beniii :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu:
gülay face de bi şarkı paylaştım damardan onu dinle keyfin yerine gelir-rgulu
gülay temmuz 17.de izine mi ayrılacannnnnn
ben çok mu nazlıyım onu mu demek istiyon ? :zopa::zopa::zopa:
he looo işteyim, akşamda anamgile gidecez.. temmuz 17. ye çok var yauuuuu :zonk:
sevin la beniii :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: :lululu: