malesef ces ısıtma yok. kombili ev. sadece havuzlar,spor salonları vs.
çözdum ben bu emlak isiniii.. gel vatandassss. hemen istifa edip emlakcı oluyorum
malesef ces ısıtma yok. kombili ev. sadece havuzlar,spor salonları vs.
içinde olur mu cess değil tabiki:deli::deli::deli:
bir faydası olsunda... ne zahmeti zevkle baktım...
umarım allah kalbine göre verir...
ya kızlar doktor bana tatlıyı yasakladı ya ben dondurmaya karşı koyamıyorum çok canım çekiyo napıcam?
ya kızlar doktor bana tatlıyı yasakladı ya ben dondurmaya karşı koyamıyorum çok canım çekiyo napıcam?
canım bina yeni mi bi de ben hemen eşimi aradım o da sokak soruyo hangi sokak ona göre haritada bakacak. olursa süper olur
dondurma masum bence ama bilemiyorum tabi. boyle hazır dondurma degil de, pastane dondurmalarından yiyebilirsin bence.meyveli olanlar özellikle su oranı yuksek, şeker oranı düşüktür gibime geldi.
neden yasakladı şekerin felan mı var???
dimi şerbetli tatlılara göre daha masum..haftada bi yesem diyorum off perşembe doktora sorucam artık..hayırlısıyla şeker testini de bi atlatsam..
şeker belli değil daha ama amniyon sıvım artmış Rüyacım o da tehlikeli bi durum. Erken doğumu tetikliyo çok artınca. Henüz tehlikeli olacak kadar artmasada normalin üzerinde çıktı. Doktorda tatlı yeme dedi
karadeniz sokak canım eski bina en üstünüzde de ben olacam kızzzzzzzzzz
Kızzzzz Mehtap soğanlıdaki çavuşpaşamı bu?
peki çok çok mu yiyodun tatlıyı Damla?
ben izmire göre düşündüm canım tabe. izmir doğal gaza yeni geçiyo ya, basmadı kafa bi an, dalga gecme sende sabiyle bakiyim.
ebettttttttttttttttttttttt
yani bi dönem evet çok çok yedim hergün çikolata mutlaka yiyordum ekstradan şerbetli tatlıları da lüp lüp götürdümys: normalde yani hamilelik öncesi pek aram yoktu öyle ama bi anda tatlıya düştüm şimdi yemiyorum ama dondurmasız yaşayamam ki ben
yani bi dönem evet çok çok yedim hergün çikolata mutlaka yiyordum ekstradan şerbetli tatlıları da lüp lüp götürdümys: normalde yani hamilelik öncesi pek aram yoktu öyle ama bi anda tatlıya düştüm şimdi yemiyorum ama dondurmasız yaşayamam ki ben
Hehehehe ben 15 yıl tam karşı sokağında oturdum senin.
Sen Anisa nın ordasın değilmi ben Bilge sokakta oturdum kahvenin sokağı :nanik:
ay dahada detay veremem haaaa evimi bulacaklar heşeyim ortada be