mantikli vallaaa.. ama yemezlerse kızcagiz kalmasin disardasonra adam blof yapıp 200 milyon zam yaparsaaaaaaa....
kızlar bugün bi garip oldum yaa kafamı kaldıramıyorum sürekli bi uyuma isteği var.Uyudum uyandım hala aynıyım.Hamileliğin başına mı döndüm noldu böyle anlamadım..
Yok canim senin dedigin gibi o adam da iyi bi kiracıyı kaçırmak istemez, hele Damlacim gibi hanim hanimcik, hamiş hamişçik birini hiç kaçırmak istemez. bulmuş bırakmaz bence.
herkesciklere merabaa..
buna metro yakın degil.. otobuse binmesi lazim metro icin
bende sıkıldım.. eskiden sizi okur zaman gecirirdim simdi kimsecikler yazmiyo yaaaaaaa..
bu son kat ısınmaz cokk..
bununda mevki olarak yeri cok ii diil.. benim babam bakirkoyde emlakcılık yapıyodu emekli olduktan sonra .. oyuzden evlerle cok hasir nesir oldum bi donem.. hemen begenemiyom inci ben650 den 800 e cıkıyosan rahat bulursun bahcelievlerde.. ama bahcelievler metroya metrobuse 15 dak yurutur seni.. bide eger is yerin buraya uzaksa metrobusten inince trafik cok olur.. ii dusunun.. ben bahcelievler sirinevler bakirkoy atakoy kısına hakimimdir.. mevki olarak biraz yadımcı olabilirim sanirsam
Damla 6.ayımız bitti yani biz tekrar zor günlere döndük.
Hamileliğin balayı denilen kısmı geride kaldı ( 4.5.6.) ay.
Bizi çok zor günler bekliyor artık,çalışanlar için daha zor inan zorla geliyorum işe
hep uyumak istiyorum yatıyorum yatamıyorum gece 5-6 kez lavaboya kalkıyorum uykum bölünüyor sıcaklar artıcak biz ağırlaşıcaz .
Ay felaket tellalı gibi yazmışımda,yazmışım :3: :zopa:
tabi canimmmm.. iki gobek atar damla tamamdiradam beles verir evi
ben sinirlendimi kocama seni gobegimle doverim diyorum
canim solersen yardımcı olur iyi bir insansa.. zaten tefe tufeye gore arttirmak zorunda oda %5 mi % 6 mi ne.. 600 se en fazla 650 yapabilir... kontrata dikkat et yaparken.. bazilari tefe tufe + % 10 falan yaziyo.. bole bisey yapmalari aykırııhemen itiraz ederbilirsiniz
inşalah yapmaz canım ya, siz de blöf yaparsınız acaba krediyle ev mi alsak kira yrine falan diye
valla çok iyi insanlar gerçi sadece taşınmadan önce kontrat yaparken tanıştık o kadar. Ne onların bizden sıkıntısı olur ne de bizim onlardan. ben kontrata bi bakiim kaçmış bizim oranlar..
Çok uçmazlar sanırım ama blöfün iyiymiş zaten girerken biz sizin evi alıcaz demiştik) Seçeneğim çok fazla oturduğum sitede bi sürü boş ev var ama taşınmak çok zor. hayırlısı bakalım inşallah buluruz orta yolu..
tellal mellal, doğruları söyledin canım. ben de 5-6 kez kalkıyorum. çişim geldi diye kalkmıyım diyorum ama artık o kadar çok sıkıştırıyo ki titreyerek gidiyorum çişe:deli: e agrilardan da uyumak mümkün degil zaten. Alahtan midem rahatsız degil. bi de o çıkarsa iyice yanarız valla.
canım ben doğumdan sonra çalışmayacağım eşimin iş yeri de mecidiyeköyde. şuan oturduğumuz yer metrobüse 3 dak. sürüyo çok yakın ama dediğim gibi evimiz çok eski bi de karşımızda alt katımızda felan hep cafeler var sürekli gürültü var. evin önünden felan dolmuşlar geçiyo biraz daha sakin, geniş sokaklı ve temiz yeni ev istiyorum. şuan 700 ödüyorum evi çok beğenirsem 800 e çıkarım dedim ama bakırköy bahçelievlerde çok gezdik metrobüse yakın mekanları ama 1000 altında ev bulamadık. çağlayan, mecidiyeköye de baktık oralar da pahalı biz de şimdi karşıya biraz da bakalım dedik baban da emlakçıysa eğer bakırköy ya da bahçelievlerde metrobüse yakın 750 civarı ev varsa bildirirsen süper olur. 3+1 ya da 2+1 geniş istiyoruz malum çocuk ta olcak
ben bahçelievler çavuşpaşada oturuyorum minibüs ile şirinevler 5 dakika eğer isterseniz bizim apartmanda bir adet boş daire var sanırım en fazla 650-700 istiyorlar 4 oda
Cesim geçen hafta sonu alışverişe gittik tırım,tırım lavabo aradım mağazadan lavaboya koşar adım gittim.Miğde konusunda diyecek lafım yok ne kadar çok çektim biliyorsunuz fakat son kullandığım ilaç baya etkili
valla çok iyi insanlar gerçi sadece taşınmadan önce kontrat yaparken tanıştık o kadar. Ne onların bizden sıkıntısı olur ne de bizim onlardan. ben kontrata bi bakiim kaçmış bizim oranlar..
Çok uçmazlar sanırım ama blöfün iyiymiş zaten girerken biz sizin evi alıcaz demiştik) Seçeneğim çok fazla oturduğum sitede bi sürü boş ev var ama taşınmak çok zor. hayırlısı bakalım inşallah buluruz orta yolu..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ay bu ev çok güzelmiş inşallah uzak değildir metrobüse
yazan kiralardan 50 milyon kadar dusurmeniz mumkun oluyo.. ev sahibiyle gorusmeye calisin.. bu sene ev kiralarini arttirmadi cogu ev sahibi. yeni yapilan kredili evlerden herkes aldıgı icin korkuyolar kiracilari kaybedecez die.. bizde arttirmadik mesala.. korktukkkkk