2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben de çok dönüyorum her döndüğümde yılmaz kaç kilo diyor ya da ka. porsiyon gülmekten kırılıyorum yatakta uyuyor garibim sabah yılmaz ve maceralarını anlatıyorum gülüyoruzz ah benim kocam ne de severmiş işini
ay çok güldüm yaaaaa, kanına işlemiş adamın meslegi :)

yıkanınca tüyler bi karışıyo , çok komik oluyolar, sanki şöle sürmüşüz :cokkomik::cokkomik:
ömür deli oluyo onlara, hele dişisini kızım diye sever deliii.
karalahana delisi kuşlar 1 yaprağı 10 dk sürmez bitirirler.
bizim balkon 1. kat diye kediler filan geliyo koyamıyorum ama ev sahibi branda tarzı şeffaf bişi yaptıdı kendine bizede bu ay sonuna kadar yaptırıp kapatacak.. böylece kuşları koyabilicem hemde bebemin çamaşırlarını rahatlıkla asabilicem, toz toprak olmuycak. hemde kış bile olsa çıkıp güneşlencez balkonda rüzgar olmadan.. -ciko-ciko

iyi olur canım gerçekten. eşya da koyabilirsin hem fazlalıkları falan. baya işine yarar orası .

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
boyle siyah deri, ince tabanlı çok şık görünen spor ayakkabılar var, kumaş pantolon altına giyebilirsin oyle bişiyi.
bakalım. terlik almayı düşünüyorum süslü süslü tam ortapedik falan.

daha bunlar iyi günlerimiz de Gülay, havalar ısındıkça daha neler gelcek ki başımıza yaaaaaa.

her sırtüstü yatışımda benim de vicdanım sızlıyo sanki bebegimin canı acıcak gibi. halbuki sırtüstü yatmak bebege degil bize zararlı degil mi? sürekli sola yatınca çok boynum da agriyo malesef. done done uyuyorum ben de.

benim yan yatmaktan kaburgalarım ağrıyorr artık. gece uyanıyorum etlerim ezilmiş gibi oluyoo

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bakalım. terlik almayı düşünüyorum süslü süslü tam ortapedik falan.

benim yan yatmaktan kaburgalarım ağrıyorr artık. gece uyanıyorum etlerim ezilmiş gibi oluyoo
benim de kaburgalarım çok yoruldugumda agriyo. geçirmek icin bişi de yapamıyo insan. fena bişi ya.
meloş kocan nasıl oldu şekerim?

dün istanbulda buluşacak bizim kızlar dedim bizimkine. bende gitmek isterdim dedim, ne malum erkek olmadıkları dedi :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:
aynısını bana da diyo benimki. ne biliyosun erkek olmadıklarını diye, garipsersiniz diye size demedimdi. ben de diyorum çoğunun fotosunu gordum yahu ben bu insanların bildigin hamiş kadın bunlar. yok yok bilinmez diyo.

zaman kötü bacım, ihtiyatlı olmak lazım heralde boyle.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay çok güldüm yaaaaa, kanına işlemiş adamın meslegi :)

iyi olur canım gerçekten. eşya da koyabilirsin hem fazlalıkları falan. baya işine yarar orası .

ay ces işi için ölür asla geç kalmaz hergün gömlek değiştirir gıcır ütülü olacak hergün traş ve banyo rutin hiç değişmez sabahları aynı tantana yatakta da mezgitler balıklar uçuşuveriyor işte komedi aslında işi mutfak değil çalışanları yönlendiriyor ama mutfakta balık pişirdiği bile oluyor iş ayırmaz asla

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ces işi için ölür asla geç kalmaz hergün gömlek değiştirir gıcır ütülü olacak hergün traş ve banyo rutin hiç değişmez sabahları aynı tantana yatakta da mezgitler balıklar uçuşuveriyor işte komedi aslında işi mutfak değil çalışanları yönlendiriyor ama mutfakta balık pişirdiği bile oluyor iş ayırmaz asla

insan işini sevince, herşey yapıyo canım hiç gocunmadan.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benim de kaburgalarım çok yoruldugumda agriyo. geçirmek icin bişi de yapamıyo insan. fena bişi ya.

aynısını bana da diyo benimki. ne biliyosun erkek olmadıklarını diye, garipsersiniz diye size demedimdi. ben de diyorum çoğunun fotosunu gordum yahu ben bu insanların bildigin hamiş kadın bunlar. yok yok bilinmez diyo.

+kaç kilo aldın hmmmmm
+ayyy memişler şu kadar büyüdü hmmmm
+yok doğumda şöyle saancı olacak, sezeryan mı olsak hmmmm
+ne aldık don atlet fanila hmmmmm
+ayy senin göbeğin yuvarlak kesin erkek oo hmmmm

oturup şu muhabbetlere katlanacak erkek tanıyan varmı aranızda

:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloş kocan nasıl oldu şekerim?

dün istanbulda buluşacak bizim kızlar dedim bizimkine. bende gitmek isterdim dedim, ne malum erkek olmadıkları dedi :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:
iii şekerim atlattık kocanda bi alem ama doğru valla

ces benim samimiyetime güveniyormusun merak ettim yani ben erkek olabilirmiyim:deli::deli:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

cnm aramızda erkek olsaydı muhakkak açık verirdi. çünkü hamilelik bambaşka bişey ve şikayetlerimizden konuşmalarımızdan zaten belli oluyor. erkekler anlayamaz bu duyguyu ve sürekli konuyu saptırırlar o yüzden ben ihtimal vermiyorum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
+kaç kilo aldın hmmmmm
+ayyy memişler şu kadar büyüdü hmmmm
+yok doğumda şöyle saancı olacak, sezeryan mı olsak hmmmm
+ne aldık don atlet fanila hmmmmm
+ayy senin göbeğin yuvarlak kesin erkek oo hmmmm

oturup şu muhabbetlere katlanacak erkek tanıyan varmı aranızda

:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

Yok yok yani mümkün degil, bence bu kadar mesaj yazmaya bile katylanamaz hiçbi erkek. bütün gün bilgisayar basında tıkıtık tıkıtık.

ces benim samimiyetime güveniyormusun merak ettim yani ben erkek olabilirmiyim:deli::deli:
Mümkün degil olamazsın zaten de, eşime de hak vermeye çalışıyorum tabi bi yandan. bir de o bizim bu kadar çooook çoook yazıştığımızı bilmiyo. heralde zannediyo ki kendi girdigi forum gibi (teknik bişi) 2-3 cümle yazıp bırakıyoruz. halbu ki oyle degil işte. ben size eşimle ilgli falan çok şey anlatamıyo olabilirim yapım geregi ama sizlerle ilgili herşeyi biliyorum artık. seni ve gülayı yolda görsem tanırım zaten.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

erkek olmasından şüphe ettiğim arkadaş listesi

1+ EXPORTER (kıl muhabbetinden anlamamız lazımdı.)
2+ MELİS (pıdıf demem yeterli sanırım)
3+ MELOŞ (içimden bi ses öyle diyor)
4+ GLYMRK (oldum olası şüphelenmişimdir )

:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Yok yok yani mümkün degil, bence bu kadar mesaj yazmaya bile katylanamaz hiçbi erkek. bütün gün bilgisayar basında tıkıtık tıkıtık.

Mümkün degil olamazsın zaten de, eşime de hak vermeye çalışıyorum tabi bi yandan. bir de o bizim bu kadar çooook çoook yazıştığımızı bilmiyo. heralde zannediyo ki kendi girdigi forum gibi (teknik bişi) 2-3 cümle yazıp bırakıyoruz. halbu ki oyle degil işte. ben size eşimle ilgli falan çok şey anlatamıyo olabilirim yapım geregi ama sizlerle ilgili herşeyi biliyorum artık. seni ve gülayı yolda görsem tanırım zaten.

beni normalde de gören herkes tanıyo anlamadım gitti..

+Vayyyyy sen motorcu hasanın kızı değilmisin?
-evet
+Seni eşşeğin kızı hatırlamadın mı beni?
-yoooo,
+sen 5-6 yaşındaydın baban seni sanayiye getirirdi..
-hıııııııııı iiiiii...

:lululu: :lululu:
çocukluktan düşmüşüz sanayi ortamlarına hey gidi heyyyy :zopa:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
erkek olmasından şüphe ettiğim arkadaş listesi

1+ EXPORTER (kıl muhabbetinden anlamamız lazımdı.)
2+ MELİS (pıdıf demem yeterli sanırım)
3+ MELOŞ (içimden bi ses öyle diyor)
4+ GLYMRK (oldum olası şüphelenmişimdir )

:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

Exporter bu kişi :biyik::biyik:eek:labiler mi dersin?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
beni normalde de gören herkes tanıyo anlamadım gitti..

+Vayyyyy sen motorcu hasanın kızı değilmisin?
-evet
+Seni eşşeğin kızı hatırlamadın mı beni?
-yoooo,
+sen 5-6 yaşındaydın baban seni sanayiye getirirdi..
-hıııııııııı iiiiii...

:lululu: :lululu:
çocukluktan düşmüşüz sanayi ortamlarına hey gidi heyyyy :zopa:

Ama çok karakteristik bi yüzün var ya, böyle iri gözler dolgun dudaklar falan (huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu) çocukluktan beri çok da fazla değişmiş oldugunu düşünmüyorum ben de.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ya kızlar ben önceden hayatta sırt üstü uyuyamazdım ama şimdi sadece sırt üstü uyuyorum sola falan dönmek hak getire abi böle olunca garip garip sesler çıkarıyorum eşimde sola yat deyip duruyor ama nerdeee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ya kızlar ben önceden hayatta sırt üstü uyuyamazdım ama şimdi sadece sırt üstü uyuyorum sola falan dönmek hak getire abi böle olunca garip garip sesler çıkarıyorum eşimde sola yat deyip duruyor ama nerdeee

ahanda basıldık,, bu kadar da olmaz yane :)

horlama hamilelikte artıyomuş zaten, ben de pıstlıyomuşum uyurken. eşim çok rahatsız bu durumdan.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
yani ben asla düşünmedim burdakilerin erkek olduğunu amma hayatta herşey olur be..

olabülür cesika ama ben 2 ay önce hakkaten erkek olmak üzereydim kıllardan falan ama şimdi normale döndüm :kptmya::kptmya::kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ama çok karakteristik bi yüzün var ya, böyle iri gözler dolgun dudaklar falan (huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu) çocukluktan beri çok da fazla değişmiş oldugunu düşünmüyorum ben de.

yok canım dudaklar her zamanki angelina jolie dudakları
gözler kömür kahvesi (nasıl oluyosa o)
Ten desen kavruk , yanık solaryuma ihtiyacı olmayan bi ten..
Kalçalar Jenifer lopez Yanında halt etmiş.. yoruma gerek yok..
Baldırlar Beyonceyle yarışıyo...
Göğüsler Pamela Anderson (sana himalayaları andırsın)

:kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar