2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
benim kızım faydalı şeyler yiyince çıkarıyo genelde, ben poğça filan yedimmi tık yok :cokkomik::cokkomik:
sanırım mutfakla alakalı, bi de kuşlarında etkisi olabilir, ne kadar 2 günde bir temizlesende bi hafif koku oluyo, balkonu bi yaptırsak atıcam dışarı..
offffff :3:

benim kızımda yumurta sevmiyo ne zaman yumurta yesem bulantı oluyodu 2 ile 4. ay arası neyseki geçti artık yiyebiliyorum. cnm kuşların etkisi muhakkak vardır sabah sabah dahada hassas oluyor insan o kokudan etkileniyosun bence onlara bi çözüm bulun yoksa senin durum vahim

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar hoşgeldiniz, ben Areni yatırıyorum azcık, 1 saate geliriz çok durmuyo zaten ...
ayaklarınızı mutlaka gün içinde biraz kaldırmaya bakın...öğlen aralarında falan, imkanı olanlar tabiii...ödem ilk olarak ayaklarda oluyomuş zaten...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar hoşgeldiniz, ben Areni yatırıyorum azcık, 1 saate geliriz çok durmuyo zaten ...
ayaklarınızı mutlaka gün içinde biraz kaldırmaya bakın...öğlen aralarında falan, imkanı olanlar tabiii...ödem ilk olarak ayaklarda oluyomuş zaten...

Hadi hadi Aren bahane, uyumak şahane desene :) yatırıp durma çocugu, kaslarını güçlendirsin azcık, bırak hareket etsin.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Günaydın herkeslere,

Gülaycım çok geçmiş olsun, daha önce de boyle yüklü kahvaltı sonrası çıkarmıştın, sen en iyisi, evde ekmek arasına peynir ekmek salatalık falan koy, işe geldiginde yavaş ytavaş ye onu. mutfak seni kötü yapıyo, ya da bir anda bissrü şey yemek kötü yapıyo

Meloşçum sabah sabah seni burda gördüm bomba gibi oldum ben vallaha.

Aslanınınanası, ben de dün babetleri patlatıyodum nerdeyse. ayaklarım taştı taşt durdu içinden , ki aynı babetler geçen sezen bol geliyodu. akşama kadar mahvoldu ayaklarım ya. bi daha spor ayakkabılarımdan vazgeçmem gare bem

saol canımmm
face girmeden burayı açtım artık burdayım gündüzleriiii
ayak şişmesi bende de başladı ben babet giyinmiyorum spor ayakkabı iiii oluyor bence deneyin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol canımmm
ayak şişmesi bende de başladı ben babet giyinmiyorum spor ayakkabı iiii oluyor bence deneyin

iyi yaotın canım, boşver face'i. facedekiler de senin gibi yapsın buraya gelsin gündüzleri. kim var ki orda buraya gelmeyen, herkes geliyo di mi aslinda.

evet ya ben de spor ayakkabı giycem bundan sonra, zaten giyerdim hep ama arada babet giyerdim, giymicem artık babet mabet. maceraya gerek yok. öğlen de LCW'ye gidip ucuz tişört varsa alıcam bir de etek varsa alıcam.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
iyi yaotın canım, boşver face'i. facedekiler de senin gibi yapsın buraya gelsin gündüzleri. kim var ki orda buraya gelmeyen, herkes geliyo di mi aslinda.

evet ya ben de spor ayakkabı giycem bundan sonra, zaten giyerdim hep ama arada babet giyerdim, giymicem artık babet mabet. maceraya gerek yok. öğlen de LCW'ye gidip ucuz tişört varsa alıcam bir de etek varsa alıcam.

geliyolar ama ordan yzışmak daha kolay
lcw den 7,50 tlye tişörtler aldım haftasonu tavsiye ederim illa hamile için değil normal olanlarda geniş

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Kuş derdi bende de var canım, ben de balkonu kapattırmayı bekliyorum. orayı oda gibi yapıcam şu günlerde, sonra kuşu oraya koyucam. bir de bizim kuş insan gibi ilgi gostermeyince çığlık atıyo ilgi çekmek için manyak. salona da koyamıyoruz o yuzden. muhabbet kuşu degil karga mubarek.

Bizimkiler kanarya canım ama biri bildiğin karga.. simsiyah tüy üzeri koyu gri çizgiler. kanaryanın salınananı duydun mu hiç. bizimki açınca kafesi uçuyo geziyo, cips tabağı filan varsa konup yiyo.. psikopat bi tip adı kara şimşek zaten.. bide yıkanınca gör sen anam çok komik bi tip yaaa :deli:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
saol canımmm

işim gereği . spor takılamıyorum. şimdi kot altına sporda giyersem işin ciddiyeti uçuveriyorrr. zaten kumaş pantol gömlek giyiyor millet benn kot tişört.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
sütyen 80 di. şuan 95 lik oldu. ayaklarımda 37,5 tur. 2 babet aldım 39 numara. değişmeyen kollar ve bacaklarım sıskalığı :)

maşallah cnm benim sütyen 75ti şuan 85 küçük geliyor ayaklarım 2 numara büyüsün sorun yok zaten çok küçüktü normal boyuta ulaşırlar. benimde değişmeyen tek yerim yüzüm ufacıktı hala ufacık hiç kilo almıyo

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
geliyolar ama ordan yzışmak daha kolay
lcw den 7,50 tlye tişörtler aldım haftasonu tavsiye ederim illa hamile için değil normal olanlarda geniş
oyledir mutlaka face den yazışmanın kolay oldugunu biçok kişiden duydum . neyse bizi de ihmal etmesinler de yazışsınlar tabe orda.
Bizimkiler kanarya canım ama biri bildiğin karga.. simsiyah tüy üzeri koyu gri çizgiler. kanaryanın salınananı duydun mu hiç. bizimki açınca kafesi uçuyo geziyo, cips tabağı filan varsa konup yiyo.. psikopat bi tip adı kara şimşek zaten.. bide yıkanınca gör sen anam çok komik bi tip yaaa :deli:

Anam ne biçim kanarya oyle o, ismi de çok güzelmiş.yıkanınca sıçan gibi oluyodur o. tipsiz oluyolar çok yıkanınca.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar sırt gece 40 kere dönüyorum her dönüşümde eşim uyku arasında soluna yat diye talimat veriyo :cokkomik::cokkomik:
adam adapte olmuş hamileliğe resmen :cokkomik::cokkomik:

sırt üstü uyanınca belim çok ağrıyo, bide dün çok sıcaktı ben çok zor nefes alıyorum yauuu :ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
işim gereği . spor takılamıyorum. şimdi kot altına sporda giyersem işin ciddiyeti uçuveriyorrr. zaten kumaş pantol gömlek giyiyor millet benn kot tişört.

boyle siyah deri, ince tabanlı çok şık görünen spor ayakkabılar var, kumaş pantolon altına giyebilirsin oyle bişiyi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar sırt gece 40 kere dönüyorum her dönüşümde eşim uyku arasında soluna yat diye talimat veriyo :cokkomik::cokkomik:

sırt üstü uyanınca belim çok ağrıyo, bide dün çok sıcaktı ben çok zor nefes alıyorum yauuu :ilknur:

daha bunlar iyi günlerimiz de Gülay, havalar ısındıkça daha neler gelcek ki başımıza yaaaaaa.

her sırtüstü yatışımda benim de vicdanım sızlıyo sanki bebegimin canı acıcak gibi. halbuki sırtüstü yatmak bebege degil bize zararlı degil mi? sürekli sola yatınca çok boynum da agriyo malesef. done done uyuyorum ben de.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
siyah sporayakkabılar var klasik gibi tercih edebilirsin canım
oyledir mutlaka face den yazışmanın kolay oldugunu biçok kişiden duydum . neyse bizi de ihmal etmesinler de yazışsınlar tabe orda.

Anam ne biçim kanarya oyle o, ismi de çok güzelmiş.yıkanınca sıçan gibi oluyodur o. tipsiz oluyolar çok yıkanınca.
ihmal etmezlerrr

ben de çok dönüyorum her döndüğümde yılmaz kaç kilo diyor ya da ka. porsiyon gülmekten kırılıyorum yatakta uyuyor garibim sabah yılmaz ve maceralarını anlatıyorum gülüyoruzz ah benim kocam ne de severmiş işini

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

yıkanınca tüyler bi karışıyo , çok komik oluyolar, sanki şöle sürmüşüz :cokkomik::cokkomik:
ömür deli oluyo onlara, hele dişisini kızım diye sever deliii.
karalahana delisi kuşlar 1 yaprağı 10 dk sürmez bitirirler.
bizim balkon 1. kat diye kediler filan geliyo koyamıyorum ama ev sahibi branda tarzı şeffaf bişi yaptıdı kendine bizede bu ay sonuna kadar yaptırıp kapatacak.. böylece kuşları koyabilicem hemde bebemin çamaşırlarını rahatlıkla asabilicem, toz toprak olmuycak. hemde kış bile olsa çıkıp güneşlencez balkonda rüzgar olmadan.. -ciko-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar