2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Evet ben de en çok tulum seviyorum kullanışlı olduğu için.
Pijama takımlarını da annem al dedi diye aldım:)
Hımm o zaman 0-3 ay için birkaç tane daha alayım öncelikle.
Diğer aylar nasıl olsa alınır.

evet diger aylar icin bebeklerimizle cıkıp da alabiliriz. onemli olan ilk 1-2 aylarını gecircek kıyafetleri almak.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Tamam tamam aman naz da yaptırmıyosunuz insana :lala:

Şeker yüklememizi yaptırdık en sonundaaaaa-ciko
açlık kan şekeri : 80
tokluk kan şekeri 135 çıktı.
İkisi de çok güzel dedi doktor.
Tabii aç karnına gitmiştim,bir gün önceden de pek bişi yememiştim.
Ultrasonda da doğal olarak güzel kızım hareketsizdi İLK KEZ :nanik:
Böyle kolunu başının altına koymuş,yan yatmış bize doğru,
oooyyyyyyy tam yimeliktiiiiiiiiiii:panter::panter::panter:
Parmaklarını kımıldattı,çenesini oynattı..
Off ben çok sabırsızlanıyorum sanırım:eek:ys:

Kan sayımım biraz düşük çıktı,en sonunda ferro sanol kan hapını yazdı doktorum:cokkomik:
Bu zamana kadar hep yeter elevitteki diyodu ama yetmemiş işte.

Güzel kızım 650 gr olmuş,bu arada nazar boncupu smileyini bulamadığım için yapıştıramıyorum :3:

Boyu da hesapladığıma göre 30 cm falan.
Kordonunu da açmış nihayet sıpam.-ciko

Yani her şey yolundaydı,çok güzelll-ciko

Bir sonraki kontrol de artık rutin kontrol,test falan yok ve 1 ay sonra..

İşte bizden böyleee:lilav:

maşallah canım kızına

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
beni görmelisiniz alış veriş yaparken. sewdiklerimi alıyorum kasaya giderkende aaa bu büyük aaa bu olurmuki aaa bu böyle deyip bırakıyorum. bir önlük yada bir atlet alıp çıkıyorum. acayip karrasızım. birde çok cicili şeyler almıyorum çünkü olur olmaz bilmiyorumki. bebek iri mi olur zayıfmı olur. kaç kilo olur. ama keten bir gömlek ve keten bir pantolon aldım minik erkekime. bayramlık niyetine:)

bende kararsızım ya ilk beğeniyorum alayım diyorum sonra bi bakıyorum hep aynı renklerde geri bırakıyorum hiçbişe almadan çıkıyorum doğrusu .minik erkekinin cicilerini koysanda bizde görsek şeker.hemde nerden aldın bakim bayramlık niyetine bişeler almak lazım

Kızlar dün kızım için bir hayli alışveriş yaptık da
sormak istediğim şeyler var.
Şimdi ben alırken genelde 3-6 ay biraz da 0-3 ay alıyorum.
Diğer aylara geçmedim henüz,doğunca da alırım diye.
Aldıklarım da hep çıtçıtlı badi,tulum ve pijama takımı tarzı şeyler oluyor.
Böyle etek,elbise falan almadım hiç.

Az önce aldıklarımı bi derleyip topladım.
0-3 ay için:

10lu hastane çıkışı
7 tane falan çıtçıtlı badi
3-4 tulum
3 tane pijama takımı

3-6 için
5-6 çıtçıtlı badi
3-4 tulum

Toplam 8-9 çift çorabı oldu.
1 polar battaniyesi,annemin yaptığı 2-3 battaniye.
1 de banyo havlusu..

Tam olmasa da bu şekilde hemen hemen aldıklarım.
Tulumlarının birkaç tanesini dışarı çıkarken giymesi için daha özenli alıyorum.
diğerleri de normal cicili bicili şeyler.

Sizce yeterli mi bunlar?
Etek,elbise vs tarzı şeyler almalı mıyım?

Bakınca yeter gibi geliyor ama karar da veremedim ki:acep:

maşallah esracım bitirmişsin alışverişi o zaman sen.ben bir bölüm kıyafet almadım daha.6-9 ay kıyafetlerin az gibi geldi bana bebeğin büyümesiyle de alakalı aslında

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar geçmişi okudum.muhabbetler çok tatlı.ama benim işim vaaaarrr. ooofffff üstümdeki yüklerden kurtulmaya çalışıcam.anlarsınız yaaa.neyse ağdam ısınmıştır.bismillah diyim başlıyım.sonra görüşürüz öptüm:bebecik:bebecik:bebecik

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bende kararsızım ya ilk beğeniyorum alayım diyorum sonra bi bakıyorum hep aynı renklerde geri bırakıyorum hiçbişe almadan çıkıyorum doğrusu .minik erkekinin cicilerini koysanda bizde görsek şeker.hemde nerden aldın bakim bayramlık niyetine bişeler almak lazım

koyucam koymasınada işki vakit bulayım. banyo küveti aldım dün 25 liraya. 30 liraya battaneiye polarlı aziz bebe markası vee küvete file aldım 10 liraya. bu arada c&a dan fanila aldım çok güzeldi penyesi 3 fanila 9 lira. c&a nın fiyatlarıda daha uygun diğer markalara göre

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben de kıyafet olarak ne alacagım konusunda cok ama cok kararsızım. bir de pahalı pahalı görünce daha bi deliriyorum. şimite kadar 3 tane beyaz uzun kullu body, 3 tane krem rengi tulum, 1 tane uzun kollu bej rengi krem cizgili body aldım o kadar. ananem sürekli ceket oruyo, annem bi tane yeni dogan ceketi ormus minnacık bembeyaz kartopu gibi olacak oglum. kayınvaldem ve gorumcem de oruyo bişiler. o kadar. oglumun daha giycek doru dürüst bisiysi yok malesef teyzeleri. begenemiyo uyuz anası. eşim de çok hediye gelcek çok almayalım diyo, o da haklı. ama ben biraz daha aışveriş yapmak taraftarıyım.

Bizde de örülenler var ama onları saymıyorum.
Genelde örgüler azcık daha büyüyünce giydirilir diye düşünüyorum.
Ayy zormuş alışveriş işi,zevkli ama zor :nanik:

maşallah canım kızına

Teşekkür ederiz canım:lilav:

maşallah esracım bitirmişsin alışverişi o zaman sen.ben bir bölüm kıyafet almadım daha.6-9 ay kıyafetlerin az gibi geldi bana bebeğin büyümesiyle de alakalı aslında

Hiç bitirdim gibi gelmiyor bana,sanki daha çok var gibi.
Neyse ilk ayları geçirelim de sonra kızımla birlikte çıkarız alışverişe artık.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben de kıyafet olarak ne alacagım konusunda cok ama cok kararsızım. bir de pahalı pahalı görünce daha bi deliriyorum. şimite kadar 3 tane beyaz uzun kullu body, 3 tane krem rengi tulum, 1 tane uzun kollu bej rengi krem cizgili body aldım o kadar. ananem sürekli ceket oruyo, annem bi tane yeni dogan ceketi ormus minnacık bembeyaz kartopu gibi olacak oglum. kayınvaldem ve gorumcem de oruyo bişiler. o kadar. oglumun daha giycek doru dürüst bisiysi yok malesef teyzeleri. begenemiyo uyuz anası. eşim de çok hediye gelcek çok almayalım diyo, o da haklı. ama ben biraz daha aışveriş yapmak taraftarıyım.

ben bebeğim için hiç bişi almamama rağmen kendim için...
2 hamile pantalonu...
2 etek
bu arada gömlek
hırka
3 tane sütyen biri emzirme sütyeni...
bir sürü de don aldım....
diğerleri hep sıktı...
iş için 3 tane hamile kilotlu çorabı aldım...
birde kardeşimin düğünü için abiye elbise....
ayy ne çok şey almışım birden sayınca.....
kıyafetleri hep mecburiyetten aldım...
sıkıyordu diğerleri... :eek:ys::eek:ys:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlar geçmişi okudum.muhabbetler çok tatlı.ama benim işim vaaaarrr. ooofffff üstümdeki yüklerden kurtulmaya çalışıcam.anlarsınız yaaa.neyse ağdam ısınmıştır.bismillah diyim başlıyım.sonra görüşürüz öptüm:bebecik:bebecik:bebecik

ayyy ne diyimm kolay kolaygelsin. o nasıl bir derttir yaaaaa

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

kolay gelsin neslicim ohhh tertemiz ol bugünde doğum günün hadi bakalım temizlen azıcık:teytey::teytey:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
VAY Arkadaş ben bu yaşıma kadar 2 kere kendim yapim dedim beceremedim.. siz nasıl yapıyonuz yauuu :2:

vala bana da başkasına yaptırmmak çok zor geliyo Gülayım o sebeple kendim yapıyorum. ama hep kendim yaptığım için otomatik oldu artık. kolayca bitiveriyo. ama şöyle bi durum var, benim bacaklar köse, onlara gerek kalmıyo yani.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ben bebeğim için hiç bişi almamama rağmen kendim için...
2 hamile pantalonu...
2 etek
bu arada gömlek
hırka
3 tane sütyen biri emzirme sütyeni...
bir sürü de don aldım....
diğerleri hep sıktı...
iş için 3 tane hamile kilotlu çorabı aldım...
birde kardeşimin düğünü için abiye elbise....
ayy ne çok şey almışım birden sayınca.....
kıyafetleri hep mecburiyetten aldım...
sıkıyordu diğerleri... :eek:ys::eek:ys:

oooo maşallah canım baya şey almışsın kendine.bende çarşıya çıkınca kendime bişeyler alcam.donlarım sütyenim sıkıyor idare etttim şimdiye kadar artık almam lazım dimi aama

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
VAY Arkadaş ben bu yaşıma kadar 2 kere kendim yapim dedim beceremedim.. siz nasıl yapıyonuz yauuu :2:

oooo maşallah canım baya şey almışsın kendine.bende çarşıya çıkınca kendime bişeyler alcam.donlarım sütyenim sıkıyor idare etttim şimdiye kadar artık almam lazım dimi aama

evet hatta üst çamaşırını şimdiye kadar alsaydın, baya rahat ederdin.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
vala bana da başkasına yaptırmmak çok zor geliyo Gülayım o sebeple kendim yapıyorum. ama hep kendim yaptığım için otomatik oldu artık. kolayca bitiveriyo. ama şöyle bi durum var, benim bacaklar köse, onlara gerek kalmıyo yani.

bende geçen hafta yaptım yarım yumalak oldu aama fazlasından kurtuldum yine dee yaşasın temizlikkkkk

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

benden size tavsiye şimdilik en ucuz 5 yada 10 tl lik bir beden büyük sütyenler almanız....
emzirme sütyenleri çok pahalı bir tane aldım şimdilik oda pek bi rahatsız.. bide o kadar para verdik...
lcw kiki de belden lastikli etekler var kot yada kumaş...
pantalonlarda var normal reyonda belden lastikli...
dikkat edin onlar uygun oluyor fiyat olarak...
sakın hamile kıyafeti almaya kalkmayın... hepsine gittim nerdeyse ateş pahası... gömlekler 80 tl den başlıyor...gerisini söylemiyim...
abiye işi tam bir kabus tu.. neyseki hallettim karın çıkınca en zor iş...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aldım da büyüdüler,tekrar almam lazım küççücüktü benimkiler.

benden size tavsiye şimdilik en ucuz 5 yada 10 tl lik bir beden büyük sütyenler almanız....
emzirme sütyenleri çok pahalı bir tane aldım şimdilik oda pek bi rahatsız.. bide o kadar para verdik...
lcw kiki de belden lastikli etekler var kot yada kumaş...
dikkat edin onlar uygun oluyor fiyat olarak...
sakın hamile kıyafeti almaya kalkmayın... hepsine gittim nerdeyse ateş pahası... gömlekler 80 tl den başlıyor...gerisini söylemiyim...
abiye işi tam bir kabus tu.. neyseki hallettim karın çıkınca en zor iş...

o 5-10 tlliker bana olmuyo, sebebi de sırt cevresi ve goguz bedeni uyumsuzlugu. hayatımda 50 tlnin altında çamaşır giyemedim hicbi zaman da giyemicem belli ki .

LCW'nin hamiş kıyafetleri de ucuz. dandik ama alınabilir olanları da var.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
o 5-10 tlliker bana olmuyo, sebebi de sırt cevresi ve goguz bedeni uyumsuzlugu. hayatımda 50 tlnin altında çamaşır giyemedim hicbi zaman da giyemicem belli ki .

LCW'nin hamiş kıyafetleri de ucuz. dandik ama alınabilir olanları da var.

lcw hamileliklerini hiç beğenmedim... bide o göbeği saran bölümü potluk yapıyor bence.. ekstra kalınlık yapıyor...
büyük beden belden lastikli normal ürünleri daha iyi...
bak ozaman ne diycem sütyen için... taksimde terkos çıkmazı var...
oraya girdiğin zaman sol da ilk hana gir merdivenle in hemen karşına bir çamaşırcı gelicek...
ordada çok ucuz ihraç fazlası.. ama sırt bedenleride olan bir çamaşırcı var...
tişört kıyafet elbise desen istemediğin kadar çok... hemde ucuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar