son doğum tarihim 2 eylül verildi amabiliyosun ben sezeryan yapıcam insallah. Onu da 38.haftada yapıyorlarmış genellikle o yüzden 15 ağustos haftası olucak sanırım canım..[/QUOTE
tarih belli olunca doğumu beklemek nasıll bir duygu. heyecan tavan boyutundadır sanırım. ben hep normal istemişimdir bakalım doğum beni nasıl nerde yakalayacak
Ces daha önce de yazmıştım günü belli olsun diye değil ben gün belirleme taraftarı pek değilim aslında ama farklı nedenlerden dolayı sezeryan istiyorum. Kan grubum 0 rh (-) Allah korusun acil durumda bulunması gerçekten problem oluyor. Doğuma girmeden hazır olması gerek benim kanımın. Ayrıca kabızlık sorunum çok kötü. Kendimi bildim bileli olan bi sorun bu ama malesef basura döndü hamilelikte. Normal doğumdan sonra kalıcı olarak bu acıyı yaşamak istemiyorum. Yaşayan bilir 5 gün tuvalete çıkamamak tuvalette1,5 saat zaman gecirmek, her defasında ağlamak gerçekten çok zor. Epizyo da benim korkulu rüyalarımdan biri ki malesef artık hemen herkese bu kesi açılıyor.Acı değil korkutan orada dikiş istemiyorum hepsi bir araya gelince sezeryan istiyoum işte. Ama bu sorunlar olmasa güle oynaya normal yapardım.Sancısı vs.hiiç korkutmuyo beni aksine güzel bile geliyor..
Denizcim tabiki heyecan var ama benim daha çok herşey yolunda gitsin zamanında gelsin gibi bi endişem var o yüzden çok heyecanlanıyorum..