2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
kız cess öyle diil kakanı yap demiyolaarrrr.ahahahah.kakan gelmiş gibi hissediyomusun diyolar.çünkü çocuk artık tam aşağıda kapıda olmuş oluyo o zaman ve makata baskı yapıyo.ondan soruyolar.

serapta sanırım normal doğumdu.o da anlatsın biraz :))
-rgulu

Evet normal doğum yaptım geçmiş sayfalarda yazmıştım kendi doğum maceramı :)

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar sonra devam ederiz benim cadıyı hazırlayıp okula götürem okey bayy:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
evet bu sitede çıkış bölümünden çıkmayınca uzun süre online görünüyoruz o da cvp yazmıyomuşuz gibi oluyor.sayfayı kapatıp çıkmak yerine çıkış bölümünden oturumu kapatmak lazım sanırım..Sen de perde işini halletmişsin süper.Ben bi stor taktırıcam güneşlik olarak ama çok acele etmiyorum zaten abimler linensteler kartela getiriyolar ben seçiyorum sonra adamlar gelip hallediyor beni yoran bi şey yok. En büyük yorgunluklar bitti şükür. boyası da olsun yavaş yavaş yerleştiricem haftaya. En son halini eklerim artık foruma..Ah İzmir burnumda tütüyor kayınvalidem de kuzenlerim de çağırıyor ama Odasını bitirmeden kıpırdayamıyorum biyere. SOnra da ben aırlaşıcam u sene İzmir hayal oldu galiba.Ama seneye Foçadayım inşallah bütün yaz :evet:

senin doğumun ne zaman canım tam olarak

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet bu sitede çıkış bölümünden çıkmayınca uzun süre online görünüyoruz o da cvp yazmıyomuşuz gibi oluyor.sayfayı kapatıp çıkmak yerine çıkış bölümünden oturumu kapatmak lazım sanırım..Sen de perde işini halletmişsin süper.Ben bi stor taktırıcam güneşlik olarak ama çok acele etmiyorum zaten abimler linensteler kartela getiriyolar ben seçiyorum sonra adamlar gelip hallediyor beni yoran bi şey yok. En büyük yorgunluklar bitti şükür. boyası da olsun yavaş yavaş yerleştiricem haftaya. En son halini eklerim artık foruma..Ah İzmir burnumda tütüyor kayınvalidem de kuzenlerim de çağırıyor ama Odasını bitirmeden kıpırdayamıyorum biyere. SOnra da ben aırlaşıcam u sene İzmir hayal oldu galiba.Ama seneye Foçadayım inşallah bütün yaz :evet:
Ay foçaya da bayılırım ben, 3 hafta önce de ordaydıkcanım, bir de güzel yapomışlar ki sahil bandını görmen lazım, bakımlı mı bakımlı olmuş.

Abinlerin linenste olması çok iyi olmuş valla, evden perde seçmek keyiflidir. ben pek sevmiyorum dükkan dükkan gezmeyi. allahtan haftasonu ilk grdigimiz yerde bulduk ve aldık biz de.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
son doğum tarihim 2 eylül verildi amabiliyosun ben sezeryan yapıcam insallah. Onu da 38.haftada yapıyorlarmış genellikle o yüzden 15 ağustos haftası olucak sanırım canım..[/QUOTE

tarih belli olunca doğumu beklemek nasıll bir duygu. heyecan tavan boyutundadır sanırım. ben hep normal istemişimdir bakalım doğum beni nasıl nerde yakalayacak

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Kızlar pazar günü Bayrampaşa-İstanbul forumda e-bebek ten alışveriş yaptım.
Park yatak+içinin yatağı+kozmetik+bez+deterjan+yumuşatıcı v.s alışverişlerimizi yaptık.

ekleee ekleeeee

Ay foçaya da bayılırım ben, 3 hafta önce de ordaydıkcanım, bir de güzel yapomışlar ki sahil bandını görmen lazım, bakımlı mı bakımlı olmuş.

Abinlerin linenste olması çok iyi olmuş valla, evden perde seçmek keyiflidir. ben pek sevmiyorum dükkan dükkan gezmeyi. allahtan haftasonu ilk grdigimiz yerde bulduk ve aldık biz de.

bende bayılırımmm.. foça demek kocam demek benim için o yüzden ayrı bi seviyorum-hmm gördüm fotoğraflarını kaldırımlar değişmiş çok güzel olmuş. Seneye oğlumuzu gezdiricez insallah o yollarda...

evet bizim nevresim,perde sorunumuz olmuyo hem çok indirimli alıyoruz..Neyse ki sizin de rast gitmiş işiniz çok dolaşmadan almışsınız canım..Güzel günlerde kullansın insallah yakışıklı..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
tarih belli olunca doğumu beklemek nasıll bir duygu. heyecan tavan boyutundadır sanırım. ben hep normal istemişimdir bakalım doğum beni nasıl nerde yakalayacak

beni de nerde yakalayacak merak ediyorum. eşim de diyo ki gece tutmasın sancıların, uyuyalım öyle gidelim. şimdiki telkinlerim bu yonde. sbaha karşı tutsa sancılarım, 5 dakikaya bire düştügünde giderimö hastaneye. akşama dogru da dogururum falan diye geciriyorum telkin ediyorum kendimi.

ekleee ekleeeee

bende bayılırımmm.. foça demek kocam demek benim için o yüzden ayrı bi seviyorum-hmm gördüm fotoğraflarını kaldırımlar değişmiş çok güzel olmuş. Seneye oğlumuzu gezdiricez insallah o yollarda...

evet bizim nevresim,perde sorunumuz olmuyo hem çok indirimli alıyoruz..Neyse ki sizin de rast gitmiş işiniz çok dolaşmadan almışsınız canım..Güzel günlerde kullansın insallah yakışıklı..

Amin canım, bütün bebeklerimiz saglikli gunler gecirsin insallah.

Cesim koyacağım çok şey varda koymayı beceremedim.
Biraz uğraşmam gerek sanırım müsait bir anda koymaya çalışırım elbette
tamam canım koyarsın musait oldugun bi zamanda.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Günaydın kızlar...
Biz geldik umarım herkez iyidir,dün izinliydim evde hasta yattım sonrada kızım hastalandı bu gecede onunla uğraştım.
Havalar bizi mahvetti bir sıcak,bir soğuk :3:

Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:

ne diyorsun.. allah allah ben uyuyamadım diye çarpıntım oldu diye telaşlanıyorum bide...
çok geçmiş olsun elmacım....

geçmiş olsun canım.üzülme yalnız diilsin ben her sabah çekiyorum o işkenceyi.sabah aç karnına kusmak kadar iğrenç bişey yookkkk.ben direkt klozete oturuyorummm.üstten alttan arkadan nerden ne gelirse.ıyyyy.kendimden bile tiksiniyorum o zman valla.artık bitsin istiyorum şu durummmm:sinifsinif:
neden oluyor peki bu durum anlamadım...
doktorlar tiksinmiyolarmı yaaa, düşünsene oraya yapıyosun pis pis kokar :))
benim bildiğim kadarıyla zaten doğumdan önce ishal oluyormuşsun.... bide zaten lağma mı ne ondan yapıyorlarmış... istesende bişi çıkmıyor yani...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
son doğum tarihim 2 eylül verildi amabiliyosun ben sezeryan yapıcam insallah. Onu da 38.haftada yapıyorlarmış genellikle o yüzden 15 ağustos haftası olucak sanırım canım..[/QUOTE

benimde aşa yukarı belli ilk çocuğum sezeryan olduğu için ikinciside sezeryan olucak sezeryanın kötü olduğunu söyleyelenleri bence pek dinlemeyin çünkü sezeryanın kötü yanları olduğu gibi normal doğumunda kötü yönleri var ben her ikisindende çok gördüğüm için biliyorum

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ama ama neden sezaryen canım? günü belli olsun diye mi?

Ces daha önce de yazmıştım günü belli olsun diye değil ben gün belirleme taraftarı pek değilim aslında ama farklı nedenlerden dolayı sezeryan istiyorum. Kan grubum 0 rh (-) Allah korusun acil durumda bulunması gerçekten problem oluyor. Doğuma girmeden hazır olması gerek benim kanımın. Ayrıca kabızlık sorunum çok kötü. Kendimi bildim bileli olan bi sorun bu ama malesef basura döndü hamilelikte. Normal doğumdan sonra kalıcı olarak bu acıyı yaşamak istemiyorum. Yaşayan bilir 5 gün tuvalete çıkamamak tuvalette1,5 saat zaman gecirmek, her defasında ağlamak gerçekten çok zor. Epizyo da benim korkulu rüyalarımdan biri ki malesef artık hemen herkese bu kesi açılıyor.Acı değil korkutan orada dikiş istemiyorum hepsi bir araya gelince sezeryan istiyoum işte. Ama bu sorunlar olmasa güle oynaya normal yapardım.Sancısı vs.hiiç korkutmuyo beni aksine güzel bile geliyor..
Denizcim tabiki heyecan var ama benim daha çok herşey yolunda gitsin zamanında gelsin gibi bi endişem var o yüzden çok heyecanlanıyorum..

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
benimde aşa yukarı belli ilk çocuğum sezeryan olduğu için ikinciside sezeryan olucak sezeryanın kötü olduğunu söyleyelenleri bence pek dinlemeyin çünkü sezeryanın kötü yanları olduğu gibi normal doğumunda kötü yönleri var ben her ikisindende çok gördüğüm için biliyorum[/QUOTE]

benn hiiiiç dinlemiyorum canım yaa..Hep diyorum herkesin bünyesi farklı farklı.kimi çok kolay normal doğurur kimi canından bezer. Benim kayınvalidem ebe hemşire. Eşimi normal doğumla o kadar zor dünyaya getirmiş ki bir daha çocuk yapmamış doğum korkusundan. Ama abimin eşi normal yaptı pırt diye geldi ufaklık 10 tane doğururum dedi doğumdan sonra. Herkesin vücut tipi farklı farklı. Sezeryan için de aynısı geçerli. Allah herkesin gönlüne göre kolay doğumlar versin. Sezeryanda 38.haftada alıyolar diye duydum doğru mu bu arda? Genelde öyle oluyormuş sanırım.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Ces daha önce de yazmıştım günü belli olsun diye değil ben gün belirleme taraftarı pek değilim aslında ama farklı nedenlerden dolayı sezeryan istiyorum. Kan grubum 0 rh (-) Allah korusun acil durumda bulunması gerçekten problem oluyor. Doğuma girmeden hazır olması gerek benim kanımın. Ayrıca kabızlık sorunum çok kötü. Kendimi bildim bileli olan bi sorun bu ama malesef basura döndü hamilelikte. Normal doğumdan sonra kalıcı olarak bu acıyı yaşamak istemiyorum. Yaşayan bilir 5 gün tuvalete çıkamamak tuvalette1,5 saat zaman gecirmek, her defasında ağlamak gerçekten çok zor. Epizyo da benim korkulu rüyalarımdan biri ki malesef artık hemen herkese bu kesi açılıyor.Acı değil korkutan orada dikiş istemiyorum hepsi bir araya gelince sezeryan istiyoum işte. Ama bu sorunlar olmasa güle oynaya normal yapardım.Sancısı vs.hiiç korkutmuyo beni aksine güzel bile geliyor..
Denizcim tabiki heyecan var ama benim daha çok herşey yolunda gitsin zamanında gelsin gibi bi endişem var o yüzden çok heyecanlanıyorum..

bence senin içinn hangisini daha uygun olduğunu düşünüyorsan o şekilde yap çünkü ben normal doğuracam deyip ortalığı yırtan ve son dakkada sezeryana inen insanlar gördüm vede ıkınamayıp çocuğunun kafasının bir alet ile çekilenler gördüm çünkü o an hiç öyle konuşmaya benzemiyor gerçekten yapabilen yapıyor o yüzden gerçekten insan nasıl rahat yapıcanı düşünüyorsa öyle doğum yapmalı bence çevreden etkilenmemelidir.işte herkez normal yapıcam diyo diye yada herkez normal yap daha iyi diyo diye normal doğuma gitmemelidir.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
ben normal doğum karşıtı biri değilim ama öyle internet dolaşan güzel doğum hikayelerfalan okuyupta kendini adepte etmek falan faso fiso hikayeler ben herşeyin gerçeğini gördüm yani beni ilk doğumumda sezeryan için ne kadar korkuttular yok dikişlerimden kaç gün aya kalkamıycakmışış yok her soğukt yamurda dikişlerim sızlıycakmış hepsi kulaktan dolma gerçeği olmayan sözler ben hemen ayağa kalkmıştım.ona bakarsanız bazı kişilerde nornal doğumdan sonra 15 gün altlarına deniz simiti koyarak oturmak zorunda kalıyorlar benim anlattıklarım gerçek gözle görülmüş olaylar.Bazen ıkınamıyor ve bebeğin o çıkımda her kaldığı dk beyni oksijensiz kalıyor ve zarar görebiliyor o yüzden insan kendisi doktoru ile birlikte karar vermeli doğum şeklini bu çok önemli sonuçta ben tecrübelerime dayanarak konuşuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar