dünürüm dünürüm dünürüm geldin mi sen
dünürüm geldim burdayım sabahtandır ama artık yazmayayım dedim burda ortam değişti selam verioz alan olmuyor ne bilim neyse kendi halimde okumakla sizi takip etmekle geçiriyorum valla.
dünürüm dünürüm dünürüm geldin mi sen
dünürüm geldim burdayım sabahtandır ama artık yazmayayım dedim burda ortam değişti selam verioz alan olmuyor ne bilim neyse kendi halimde okumakla sizi takip etmekle geçiriyorum valla.
maşallah canımbenim de normal çıktı çok rahatladım.
nasıl yaniii tatlım yapmaz kimse öyleeee kaynamıştır belkimdünürüm geldim burdayım sabahtandır ama artık yazmayayım dedim burda ortam değişti selam verioz alan olmuyor ne bilim neyse kendi halimde okumakla sizi takip etmekle geçiriyorum valla.
benim az çıktı
saat 17:05 25 dakka sonra çıkacammmmm servise binecek eve gidecem yemek yapacam çamaşır yıkamam lazım bir adet bile donum kalmadı sonra yürüyüş yapacam ardından meyve giyecem ve uyuyacam
maşallah canım
nasıl yaniii tatlım yapmaz kimse öyleeee kaynamıştır belkim
maşallahhhh
Ay canım deme öyle demeeeeeeeeeeeeee, görmemişizdir, atlanmıştır selam verilmez olur mu hiç. topike birileri gelsin de sohbet edelim diye bakıyoruz canım biz.
saat 17:05 25 dakka sonra çıkacammmmm servise binecek eve gidecem yemek yapacam çamaşır yıkamam lazım bir adet bile donum kalmadı sonra yürüyüş yapacam ardından meyve giyecem ve uyuyacam
canım ya ne bilim birkaç defadır yazıom yazan olmuyor kimse sallamıyor beni diye düşünmeye başlamıştım
meyve yerine pijama giy uyu cınımmmmmmmmmmmmmmmm daha rahat olmaz mı.
canım öyle deme ama üzm bizi.. görmedik demek ki şekerim
tesüflerimi sunuyorum sana Cesika
biz meyveyi yemeyiz giyeriz bi kerem bu izmirlilerde ne garip :dill:
canım ya ne bilim birkaç defadır yazıom yazan olmuyor kimse sallamıyor beni diye düşünmeye başlamıştım
bu arada benim oğluşumda kıllarımı alıyor sanırım ama bir tek özel bölgede devam ediyor eskiye oranla azaldı amma
bu arada benim oğluşumda kıllarımı alıyor sanırım ama bir tek özel bölgede devam ediyor eskiye oranla azaldı amma
kız olur mu hiç dürt herkesi arada mayışıyoruzz benim gibi dil çıkart millete döv bak nasıl bakıyorlar ilahiiiiiiiiii
tesüflerimi sunuyorum sana Cesika
biz meyveyi yemeyiz giyeriz bi kerem bu izmirlilerde ne garip :dill:
yerim senin teessüflerini beeeeen.