2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dünürüm geldim burdayım sabahtandır ama artık yazmayayım dedim burda ortam değişti selam verioz alan olmuyor ne bilim neyse kendi halimde okumakla sizi takip etmekle geçiriyorum valla.

Ay canım deme öyle demeeeeeeeeeeeeee, görmemişizdir, atlanmıştır selam verilmez olur mu hiç. topike birileri gelsin de sohbet edelim diye bakıyoruz canım biz.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
saat 17:05 25 dakka sonra çıkacammmmm servise binecek eve gidecem yemek yapacam çamaşır yıkamam lazım bir adet bile donum kalmadı sonra yürüyüş yapacam ardından meyve giyecem ve uyuyacam

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
maşallah canım

nasıl yaniii tatlım yapmaz kimse öyleeee kaynamıştır belkim

maşallahhhh

Ay canım deme öyle demeeeeeeeeeeeeee, görmemişizdir, atlanmıştır selam verilmez olur mu hiç. topike birileri gelsin de sohbet edelim diye bakıyoruz canım biz.

canım ya ne bilim birkaç defadır yazıom yazan olmuyor kimse sallamıyor beni diye düşünmeye başlamıştım

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
saat 17:05 25 dakka sonra çıkacammmmm servise binecek eve gidecem yemek yapacam çamaşır yıkamam lazım bir adet bile donum kalmadı sonra yürüyüş yapacam ardından meyve giyecem ve uyuyacam

özet süper

ben anlatim 19,00 da çıkacam 10 dk sonra evdeyim yemek yiycem uzanacağım sonra meyve sonra uzanacağım sonra uyku

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kız olur mu hiç dürt herkesi arada mayışıyoruzz benim gibi dil çıkart millete döv bak nasıl bakıyorlar ilahiiiiiiiiii

sen hiiiiç konuşma, hayırsız seniiiiiiiiiii, kaç gündür bilgisayar donuyo diyon girmiyon. bak ne dondu ne bişi oldu makinacık. günahını almışın.gir bundan sonra valla yoksa :zopa:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
dünürüm geldim burdayım sabahtandır ama artık yazmayayım dedim burda ortam değişti selam verioz alan olmuyor ne bilim neyse kendi halimde okumakla sizi takip etmekle geçiriyorum valla.

hoşgeldiniz canımmm yaz sen yaz cevap veririz ya vermezmiyiz beğendin mi beşiğimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar