Amman Allah bi daha kötü günler yaşatmasın, son 33 ayımız da su gibigeeçsin inşallah.
33 ay mı :ilknur::ilknur::ilknur:
Amman Allah bi daha kötü günler yaşatmasın, son 33 ayımız da su gibigeeçsin inşallah.
ben seviyorum uzun boyu valla ne güzel işte cess..
1.76 yımm biraz daha uzun olsam da olabilirdi yanii:sila:
33 ay mı :ilknur::ilknur::ilknur:
hayır gülayy doktorun verdiği ilaçları kullanıyor iiiii şimdilik ama dinlenmesi lazım
olmaz o eğiliyor hem öpecem hemde zıplayacam daha neler
pc ile başım dertte donuyor hem yoğunumda face de bile donuyor uyuz oluyorum inci yaaaa yılmaz bu aralar hasta ya akşamları da onunla ilgileniyorum...
nessi vardı ki tam olarak canım ya?
hayır gülayy doktorun verdiği ilaçları kullanıyor iiiii şimdilik ama dinlenmesi lazım
grip oldu tatlım ama ateşi felan çıktı...ben de acile gidin dedim kardeşim götürdü...acil iğne yaptı ağır geldi iğne tansiyonunu düşürdü serum felan taktılar ben evdeydim kafayı yedimmmm şimdii iiii çok şükür
çok geçmiş olsun canım tansiyondu değil mi?
çok saol tatlımçok geçmiş olsun canım yaa
Aman inşallah daha da iyi olur ayaga kalkar biran önce. çok geçmiş olsun canım.
çok saol tatlım
en son nişanlıyken hasta olmuştuuuuu pek nadir olur ama böyle kötü olur işte amin inşallah yarın işe gidecek gerçi
azcık fazla izin verseler olmaz sannki, Allah bir daha vermesin canım.
çok saol tatlım
en son nişanlıyken hasta olmuştuuuuu pek nadir olur ama böyle kötü olur işte amin inşallah yarın işe gidecek gerçi
senle de dalga gecerdi bu Gülay insanı sonra, bak iyi ki uzun degilmisin. ortaokul yiilari dondum yine, dalga geciyolar benle diye agiycam simdik.