2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
anam biri kazulet diyo biri fidandiyo, ne olcagımı sasirdim.

yetişme cagında herkes daha fazla uzama koca bulamıcan diyolardı. şimdi kendi kızları ergenlik caginda benden uzun.:panter:

fidansın fidan yeni nesil daha uzun canım mesela biz dört kardeşiz en büyük benim benden sonrakilerin hepsi bi öncekinden daha uzun bakalım bebişler nasıl olcak

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
pc donuyordu ama göze aldım açtım

canım benim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyorsun bakim

donsun gebersin boşver. ısıtırız biz onu donarsa (öyk)

iyiyiz canım büyüyor, büyütüyoruz. senin oğlan nasıl bakalım?
onunda etkisi var değilmi,beim boy-kilo endeksime göre 3-4 kilo aksiğim vardı belki ondna cok almışımdır.

ben alıp verememekten korkuyorum Ces,eşim beni begenmezseyi gectim ben beni begenemezsem napiciğim diyorum sonra da vazgeciyorum ya olmasaydı bebegim, kilo vız gelip tırıs geciyor sonra

valla veremezsem eski bedenimden 1-2 beden fazla oluveririm diyorum ama veririrm heralde yaaaaa.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

valla veremezsem eski bedenimden 1-2 beden fazla oluveririm diyorum ama veririrm heralde yaaaaa.

hmmmmmm eski bedenimden 1-2 eden fazlaaaaaaaaaa
hmmmmmm 46 filan giyicem herhalde :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
onunda etkisi var değilmi,beim boy-kilo endeksime göre 3-4 kilo aksiğim vardı belki ondna cok almışımdır.

ben alıp verememekten korkuyorum Ces,eşim beni begenmezseyi gectim ben beni begenemezsem napiciğim diyorum sonra da vazgeciyorum ya olmasaydı bebegim, kilo vız gelip tırıs geciyor sonra

evet ya vardır yabi ki

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

oh oh iiii cescim ya benim oğlanda iyi naspsın tepinip duruyor her şey yolunda şimdilik son 3 ay hadi bakem maşşallah hepimize ne sıkıntılar atlattık dimiii
şöyle geriye bakıyorum da kanama olduğum günler geldi aklıma vay beeeeeeeeee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hmmmmmm eski bedenimden 1-2 eden fazlaaaaaaaaaa
hmmmmmm 46 filan giyicem herhalde :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya: :kptmya:

Uleyn hamile kalmadan önce 38 bedendik bu boya, sen ne diyon beeeeeeeeeeeee. nerde o eski günler hey gidi heyyyyyyyyyyyyyy.

sen buldun dalga geççek adamı vur bakalım. ama küsersem cok ararsın beni, yok aramazsın da sen valla. :uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oh oh iiii cescim ya benim oğlanda iyi naspsın tepinip duruyor her şey yolunda şimdilik son 3 ay hadi bakem maşşallah hepimize ne sıkıntılar atlattık dimiii
şöyle geriye bakıyorum da kanama olduğum günler geldi aklıma vay beeeeeeeeee

Amman Allah bi daha kötü günler yaşatmasın, son 33 ayımız da su gibigeeçsin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar