Sağlık ocagına gittim ilaç yazdırmaya tetanoz aşısı vurdular.nasıl sızlıyor şu anda, hemşire yarın ağrı yapar demişti ama
benim doktorum da kendi bakıyo ayrıontılıda bakılan şeylere ama rapor yazma yetkim yok o yuzden başkasına göndercem dedi. hem elinizde rapoor olur hem de bi ikinci göz görmüş olur bebeginizi dedi.
kızlaarr şeker yüklemesine de para alıyorlar mı bedava mı acaba
Sağlık ocagına gittim ilaç yazdırmaya tetanoz aşısı vurdular.nasıl sızlıyor şu anda, hemşire yarın ağrı yapar demişti ama
ben özelde yaptırdım 16 tl idi.
bende ces gibi yeni evliyken evde kalamazdım eşim gelene kdar bütün ışıkları açar öyle otururdum bide en sonra artık mutfaktan mehtap mehtap diye sesler duymaya başlayınca komşuda beklemeye başladım bide sanki arkamdan birileri beni takip ediyor gibi olurdu ama geçti. Vesvese
coook mantıklı Cescim, bakarım ya bulabilirsem cici bişey iyi fikir, almamışlardır daha haklısın 9-10 aylık olacak kışa 1 yaş grubuna göre alırım, yarın erken cıkıp bakınmam gerek biraz bulabilirsemtamam canım koyucam mutlaka.
sen de bebekten sonra çalışçaksan ağustosta da 1 hafta çalışıp ayrılcaksın, eğer işyerinden ayrılmayı düşünüyosan da temmuz başında ayrılcaksın yanılmıyosam.
Valla çok kalabalık olursak gerçekten komik oluruz. bir de eşlerimiz için şöyle garip bi durum olucak, biz birbirimizi resmen ytanıyoruz, hakkımızda herşeyi biliyoruz, ama onlar ne bizi ne de birbirlerini hiç tanımıyolar. biraz sıkılabilirler o yuzden. bence biz onlara da once 2011 eylül babaları diye topik açalım. bi güzel kaynaşsınlar, sonra da buluşuruk nassı fikir amma:flut
acaba kışın giyebilecegi minnacık bi kaban gibi bişi alsan? kışlık bişi almamışlardır heralde daha? çok şeker oluyo kız bebek kabanları. kışın kaç aylık olcaksa ona göre alırsın. benim bi arkadaşım ablamın kızına almıştı da çok hora geçmişti gerçekten. ama bu mevsimde kaban nerden buluncak di mi ama. benimki de laf yane
cici bi mont bulamazsam penye battaniye daha kolay bulunur nasılsa, thanks melisçok kustukları için sık deişiormuş daha yaza uygun bulursun hem mis gibi olurr
ess bunu yasin hep dior yokmu ya babalar topici çok derdim var diye hatta galiba selmanın kocasıda çok dertliydi bu konuda ah baya geyiğini yapmıştık neler konuşurlar diyee :dill:
ces bişey sorucam bu konuyla ilgili, aklımdaydı da hep araştırayım diyordum sen arastırmışsın sanırım hazıra konayımaynen benim de 6 hafta var yıllık iznim. ben de 3 hafta kala çıkmaya çalışçam bakalım Allah izin verirse.
benim haftaya yani 22 haftalıkken detaylı ultrasonum inci,kılzar bişi sorcamm
simdiii detaylı ultrasonu 20. hafta da mı yaptırıyodukk?
benim muhtemelen 22-23. haftaya olucak yani bi geçkalmışlık olur mu ki??
ben olmadım doktor amacada olma diyor o ne derse o vallayine sen ağrıyla kurtarmışsın. beni gece sıtma tuttu. tir tir titreme ateş. sabahı zor ettim. hatta 2. dozu vurulmamayı düşünüyorum. bebekte benle uyumadı. yavrum benim. karnımda döndü durdu. analı oğullu sarstı tetanoz aşısı
benimki 160 tl ye yapar o zaman yaa ama pahalı ise gitcem başka yerde yaptırcam
coook mantıklı Cescim, bakarım ya bulabilirsem cici bişey iyi fikir, almamışlardır daha haklısın 9-10 aylık olacak kışa 1 yaş grubuna göre alırım, yarın erken cıkıp bakınmam gerek biraz bulabilirsem
cici bi mont bulamazsam penye battaniye daha kolay bulunur nasılsa, thanks melis
ces bişey sorucam bu konuyla ilgili, aklımdaydı da hep araştırayım diyordum sen arastırmışsın sanırım hazıra konayım
bu doğum iznini mesela sezeryan yaptırcaksak son haftaya kadar kullanmasak da doğum sdonrası kullansak 14-15 hafta tümden mesela olur mu ki, yada doğum öncesi 3 hafta yanıyor mu?
benim haftaya yani 22 haftalıkken detaylı ultrasonum inci,
gec olmaz yani,ben aylar öncesinden o güne verdi doktor.
bu doğum iznini mesela sezeryan yaptırcaksak son haftaya kadar kullanmasak da doğum sdonrası kullansak 14-15 hafta tümden mesela olur mu ki, yada doğum öncesi 3 hafta yanıyor mu?
.
sanırım aşı yeri, ama yarın kolunu kaldıırnca agrır telaşlanma normal dedi hemşire, bugun ki böyleyse yarin ki :acep:selam verdin borçlu çıktın yanigeçer hemen canım, aşınon yeri agriyodur.
dur kızz korkutma beni, bu gece nöbet var deseneyine sen ağrıyla kurtarmışsın. beni gece sıtma tuttu. tir tir titreme ateş. sabahı zor ettim. hatta 2. dozu vurulmamayı düşünüyorum. bebekte benle uyumadı. yavrum benim. karnımda döndü durdu. analı oğullu sarstı tetanoz aşısı
sağlık ocagında yaptırsan sadece glikoz alıyorsun?benimki 160 tl ye yapar o zaman yaa ama pahalı ise gitcem başka yerde yaptırcam
anladımdiyelim ki senin dogum 15 eylül görünüyo. 15 eylüle göre maximum 3 hafta kalana kadar çalışabilrsin. o 3 haftada mutlaka izne çıkman lazım. ama diyelim ki senin dogumun 15 eylül görünürken sen 3 hafta kala izne çıktın ama izne çıktığından 1 gün sonra dogumun oldu normal ya da sezaryen, aktarılır tabi dogum sonrasına. ama 15 eylülde dogumun varsa 15 eylüle kadar çalışıp da diğer iinlerini dogum sonrasına aktaramazsın. bilmem anlatabildim mi yoksa daha mı çok karışltırdım.
anladım
bak şunu anladım.
şu an benim doğum tarihim 29 eylül görünüyo
29-21= 8 Eylül de mecburen ayrılacagım ama 10 eylülde doğum yaparsam sezeryanla falan 15-16 hafta arası iznin tümünü doğum sonu kullanabilirm...
ama asla 29 eylüle kadar çalışamam, doğru anladım di mi_
iveeeet çok da iyi anlamışsın aynen böyle oluyor.
tenk yu janım
cok büyük yardımın oldu yeni planlarım içinky: